Şimdi Ara

SANSÜRE HAYIR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir yönetmen olduğunuzu düşünün saatlerce veya günlerce çekmek için ter akıttığınız,para döktüğünüz, bir sahneyi çekiyorsunuz ve o sahne sinemada veya tv de sansür denen engele takılıyor ne hissedersiniz...
    ilk önce şunu belirteyim eğer filme sansür koyacaksa herhangi bir sahne için tv lerde sinema yayınlanmasın...şimdi diyeceksinizki vcd şu bu var ama evinizde şöyle uzandınız tv yi açtınız gereksiz magazinlerden canerle tülinden mali'den petek'ten,makara gibi dizilerden baygınlık geçirdiğiniz an izlenebilir bir film buldunuz izlemek istiyorsunuz ama ne fayda filmi çorbaya çevirmişler... eğer cocuklar için uygun olmayan sahneler içeriyorsa filmden önce uyarın ve geç saatte yayınlayın... emeğe saygınız yokmu hiç... her türlü sansüre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |m@wci| -- 24 Ocak 2006 22:09:26 >

• ya sen ne konuştuğunun farkında değilsin bi kere,ne demek sansüre ban ya,hey allahım ya ne insanlar var
    BÖYLE Bİ TOPİC AÇTIĞIN İÇİN SENİ KINAMAK ZORUNDAYIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7matrax -- 23 Ocak 2006 22:56:15 >
  • niye ban ben de |m@wci| destekliyorum. Filmler uyarı ile ve geç saatte verilsin ama tam verilsin.
  • Fazla abartı olmadıkça sahnelerin kesilmesi taraftarıyım ben şahsen.
  • sansürlencek şey vaa sansürlenmicek şey vaa.içeriği zararlı olan şeyin elbette sansürlenmesi lazım.nereye kadar özgürlük!!!bizim millet böyle işte.ver bi kavramı b.kunu çıkarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lagaluga

bence sansürlenecek film oynatılmasın.....

cok haklısın dostum bazı arkadaşlar beni anlamadılar ben emeğe sygısızlık diyorum ya... sansür koyacaksan neden oynatıyorsun bölük pörçük daha mı iyive git gide filmler kısalıyor farkındaysanız rtük kafasını biliyoruz.sadece uygun olmayan sahneler değil bir çok şey kesintiye uğruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

sansürlencek şey vaa sansürlenmicek şey vaa.içeriği zararlı olan şeyin elbette sansürlenmesi lazım.nereye kadar özgürlük!!!bizim millet böyle işte.ver bi kavramı b.kunu çıkarsın.

arkadaşım düşüncelerin benle alakasız yazıyı tam oku istersen işin emek yönüne bakarım. hep böyle düşünen insanlar oldukça sansür hep yanımız da olacak... bak trt yi biliyorsun arkadaşım yıllardır bizlerden neler sakladı neler değilmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bencede sansürlü sahne varsa geç saatte yayınlasınlar yetişkin insanlarında izleyebileceği şeylerde yasaklanamaz ya sansür koyunca filmdeki konu ölüyor
  • sansürlenebilecek filmleri izlemeyin arkadaşlar ahlakınız bozulabilir mazallah adam küfür falan eder siz de hemen görürsünüz siz de küfür etmeye başlarsınız
    örneğin duvara karşı tv de oynatılabilecek bir film değil erken saatte oynattılar gördük her sahneyi kesmişler güzelim filmi ya arkadaşların dediği gibi geç saatte tam yayınlasınlar yada hiç yayınlamasınlar siz de oturup sürekli şirinleri izlersiniz
  • kemal sunaldaki hıyarı bile kesen zihniyetle nereye varmak isterler anlamam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.