Şimdi Ara

Şansımı denemek için bute girebilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi beyler ben bir dersten DC ile sorumlu geçti yazıyor.ortalamamda 2 nin üstünde o dersi geçti sayılırım.ama aklımda bir taraftada ortalayi yükseltme şansı için bute girme fikri var.

Mesela bute girsem baktım sınav zor finalden daha kötü gelecek o bütün hesaplanmamasi mümkün mü?

Hocaya söylesem hocam sadece şansımı denemek için girmek istiyorum kabul eder mi yada isim vs yazmadan kağıdı verirsem işin içinden çıkabilir miyim?

Varmı bir bilgisi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle bir şey yok. Büte girersen final yerine sayılır notu kaç olursa olsun. Girer sorulara bakarsın yapabilecek gibi değilsen isim yazmadan verirsin dicem ama bazı hocalar diyebiliyor isim yazmamışsın falan diyip yazdırıyorlar. Hocanın da kabul edeceğini sanmıyorum

• Kesinlikle gir cc yap onları

Ayni aptalligi ben yaptım dcli dersleri sartli gecti sayıyorlardi sonra SEREFSIZ OGLU SEREFSIZLER YONETMELIGI DEGISTIRDI OYLE SAYILMAMAYA BASLADI

Okulda 3. Yilim daha hala o dcli dersleri vermeye uğraşıyorum 1ini verdim 1i çarşamba gunu bütü var

Mutlaka gir cc yap en az

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin ortalama 2 den düşük heralde.cunku benim 1.donem 2 tane DC dersim vardı ozaman sorumlu geçti yazıyordu.butlerden sonra direk geçti yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

Hocam sizin ortalama 2 den düşük heralde.cunku benim 1.donem 2 tane DC dersim vardı ozaman sorumlu geçti yazıyordu.butlerden sonra direk geçti yazıyor.
    Hayir öyle degil

Bizde de sizinki gibiydi yönetmelik sonradan değiştirdi serefsizler mezun olmak icin ortalama sarti koydular alttaki derslerin dc birakilmasi avantajken dezavantaj oldu

Sonradan pisman olmak istemiyorsan dedigimi yap 3 yildir okuyorum hukuka girisi daha yeni verebildim romayi veremedim esek gibi derslerine gittim her gun 8.30da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.