Şimdi Ara

Şansım varmı ? TM Ler konuya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlr ben mf den mezuna bırakcam. Mezun senemde tm ılk 1000 sansım varmı ? .Edeb cografya halledılır dıye dusuyorum. Teşekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfTheNorth -- 13 Temmuz 2019; 19:29:28 >

• Var tabiki son 3 ay calis yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neye göre yeter? Milleti kandırmayın. Hiçbir bilgi yok yaptığı netler hakkında. Kardeşim YKS 2019 da netlerni yazar mısın? Ayt mat/tyt vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QualityDommage kullanıcısına yanıt
    71 tyt var ayt matda 23 kusur net fenden sonra tm baktım 17 net cıktı ordanda . Matda geodan hep kactı lti ful ya da 1 y sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfTheNorth -- 13 Temmuz 2019; 19:31:24 >
    Edb 29 mat 26 ben son 1 ay edb calistim calissam 3 ay düzgünce 33 34 olurdu belki mat çalışsa yeter marta kadar

• Son 10 gun calis ilk 500 garanti

• KingOfTheNorth K kullanıcısına yanıt
    Kapasitene göre değişir. ilk 1k için en az 33+ mat 35 civarıda edbsos lazım veya tam tersi. 1 2 net oynama olabilir ama 30+ mat banko olacak. Yaparım diyorsan ilk binde yapabilirsin. Ama edbsos1 sınavda çok şansa bağlı oluyor bunu bu seneki sınavda gördük. O yüzden bir şey demek zor ama ortalam bir öğrenciysen ve iyi çalışırsan mümkün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dilci var mı? Kaç k gelir?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    23 ayt mat tm için iyi sınava kadar eylul mart arası ayt tyt mat ağırlık verseniz sinavda 30 32 mat yapabilirsiniz

Ama 30 mat 30 edb nin yetmesi icin 95 97 fln olmalı tyt onun için de çok deneme cozersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anliyorumm -- 13 Temmuz 2019; 19:36:51 >
  • Anliyorumm A kullanıcısına yanıt
    tşk.Zaten mat cebır kısmında sıkıntı yok geo sadece zorladı.Onu halletmeyı dusunuyorum
  • ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 61 ayt 95 tyt 1k oluomus

İşte bu sene sosyalde calısıcam cografya felan fende ısaretlerım tytde 90-100 arası gelir umarım.bıde bol deneme atarım tecrubelıym artık
    hocam tytyı bılmemde ayt matta rahat 35+ yapacagıma ınanıyorum. 35+olursa edeb cog kısmında tavsıyenız varmı
  • Bol şans. Tyt mat netin kaçtı tyt 19da?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    o da 23 kusur
  • meraklibalik M kullanıcısına yanıt
    tşk
    Ayt matta 35+ yaparsan zaten garanti
    Edebiyatta edebiyat seminerleri satin alabilirsin cok yararini gorursun. Onun haricinde iki sb coz bence en az. El kitabi veya özetlerden bol bol tekrar yapip soru bankasindan soru coz konularin bitince deneme aban zaten yeterince iyi oluyorsun. Tarihte ben tekrar yapip test cozdum. Onemli olaylara tekrar tekrar donerek calistim. Ayt cografyada bir tek son hafta madenlere baktim o bile cikmadi calismaya gerek yok bence. Ama bu da bir risk tabii. Belki cografyadan zorlayabilirler 2020de ama cok az bi ihtimal. Zorlarlarsa da genel kultur sorusu olur gene konulardan bagimsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 13 Temmuz 2019; 21:45:52 >
    Olur da 95 tyt zor biraz. Ben 70 lerde tyt yapanlar icin yazdim o netleri

tşk hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.