Bildirim
~ Sansar Salvo Fan Clup ~ (12. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Gencay Kaya ve Önder bu ikisi de kraldır
Seloyu zaten severim.Hemstada öyle.Ama Mel'i beğenmiyorum.
Bunlar reis işte bunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mob Associate -- 18 Ocak 2012; 19:50:30 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: JDaniels
quote:
Orijinalden alıntı: CR7_35
Ekle Ayrıca Clup değil Club
Track'i 1-2 ay oldu göreli dehşetmiş cidden nakarat özellikle.
Benim favorilerim bunlar.
Mavzer'den Hemsta'yı tek geçerim.
Em hariç zaten Kadıköy Acil dinlerim azda olsa Klik Klik fenadır.Sahtiyan
Selo'yu sevmem Hemsta sağlamdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 18 Ocak 2012; 19:59:01 >_____________________________
Ahmet Kaya Hayran Kulübü
-
quote:
Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*
Gencay Kaya ve Önder bu ikisi de kraldır
Seloyu zaten severim.Hemstada öyle.Ama Mel'i beğenmiyorum.
Bunlar reis işte bunlar
gencay abi askerde şuan.
mihenk taşı yani önder muhabbetim olmasada kral adamdır. Selo zaten kadıköyün reyizi. mel de selonun eşi işte.
ama hemsta hepsini ikiye katlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mob Associate -- 18 Ocak 2012; 20:08:57 >_____________________________ -
quote:
Gencayla muhabbetim yok ama Mafsal , Sansar , Selo , Xir , Narkoz , Sayedar , Rapo hepsiyle çok ortama oturduk
Sağlam adamlardır.Sahtiyanı sevmem.
Onca adamı seviyorsunda Sahto'yu neden sevmiyorsun ?_____________________________
Ahmet Kaya Hayran Kulübü -
quote:
quote:
Gencayla muhabbetim yok ama Mafsal , Sansar , Selo , Xir , Narkoz , Sayedar , Rapo hepsiyle çok ortama oturduk
Onca adamı seviyorsunda Sahto'yu neden sevmiyorsun ?
Sevmek zorunda değilim beğenmiyorum adamı._____________________________ -
Onu bunu bilmem de imkanınız varsa Osman ve Gencay abiyle içki masasına oturmadan ölmeyin yok böyle kafa.
Onu bunu bilmem de imkanınız varsa Osman ve Gencay abiyle içki masasına oturmadan ölmeyin yok böyle kafa.
Ona şüphe yok hepsi öyledir kısmet olursa onlada otururuz inşallah
_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
Onca adamı seviyorsunda Sahto'yu neden sevmiyorsun ?
Sevmek zorunda değilim beğenmiyorum adamı.
Underground'ta son durum nedir ? 1-2 senedir hiç bakmıyorum kimler sağlam ?_____________________________
Ahmet Kaya Hayran Kulübü
-
Artık eskisi gibi canlı değil pek Sansar'dan ve Narkoz'dan yeni birşeyler bekliyorum.En son Bunlar Kim bomba gibi vurdu bu aralar Yeşiloda gelişiyor bakalım.
Edit : İmla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mob Associate -- 18 Ocak 2012; 20:18:16 >_____________________________ -
Sansar Salvo yaza doğru yeni albümüyle bizlerle
-
-
ekle hacı hiç durma
Shameless/Boardwalk Empire/The Sopranos/Sons of Anarchy/The OZ/Breaking Bad/Weeds/South Park/My Name Is Earl/Vikings/Spartacus/RayDonovan/Lillyhammer/Prison Break/Family Guy/Orange is the new Black/The Simpsons/Game Of Thrones/The Wire/The Pacific/Boondocks/The Walking Dead/Jericho/The100/Low Winter Sun/Banshee/Gang Related/Dominion/Costantine/The Leftovers/Power/Hell on Wheels/Z Nation/True Detective/DeadWood/Gotham
TÜRKÜM,TÜRKÇÜYÜM,ATATÜRKÇÜYÜM -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki