Şimdi Ara

~ Sansar Salvo Fan Clup ~ (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
1
Favori
36.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CR7_35

Ekle Ayrıca Clup değil Club

Track'i 1-2 ay oldu göreli dehşetmiş cidden nakarat özellikle.

Benim favorilerim bunlar.

Mavzer'den Hemsta'yı tek geçerim.

• Gencay Kaya ve Önder bu ikisi de kraldır Seloyu zaten severim.Hemstada öyle.Ama Mel'i beğenmiyorum.

Bunlar reis işte bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mob Associate -- 18 Ocak 2012; 19:50:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

Ekle Ayrıca Clup değil Club

Track'i 1-2 ay oldu göreli dehşetmiş cidden nakarat özellikle.

Benim favorilerim bunlar.

Mavzer'den Hemsta'yı tek geçerim.

Em hariç zaten Kadıköy Acil dinlerim azda olsa Klik Klik fenadır.SahtiyanSelo'yu sevmem Hemsta sağlamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 18 Ocak 2012; 19:59:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*

Gencay Kaya ve Önder bu ikisi de kraldır Seloyu zaten severim.Hemstada öyle.Ama Mel'i beğenmiyorum.

Bunlar reis işte bunlar

gencay abi askerde şuan. mihenk taşı yani önder muhabbetim olmasada kral adamdır. Selo zaten kadıköyün reyizi. mel de selonun eşi işte. ama hemsta hepsini ikiye katlar.

• Gencayla muhabbetim yok ama Mafsal , Sansar , Selo , Xir , Narkoz , Sayedar , Rapo hepsiyle çok ortama oturduk Sağlam adamlardır.Sahtiyanı sevmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mob Associate -- 18 Ocak 2012; 20:08:57 >

Gencayla muhabbetim yok ama Mafsal , Sansar , Selo , Xir , Narkoz , Sayedar , Rapo hepsiyle çok ortama oturduk Sağlam adamlardır.Sahtiyanı sevmem.

Onca adamı seviyorsunda Sahto'yu neden sevmiyorsun ?

quote:

Gencayla muhabbetim yok ama Mafsal , Sansar , Selo , Xir , Narkoz , Sayedar , Rapo hepsiyle çok ortama oturduk Sağlam adamlardır.Sahtiyanı sevmem.

Sevmek zorunda değilim beğenmiyorum adamı.

Orijinalden alıntı: JDaniels

Onu bunu bilmem de imkanınız varsa Osman ve Gencay abiyle içki masasına oturmadan ölmeyin yok böyle kafa.

Ona şüphe yok hepsi öyledir kısmet olursa onlada otururuz inşallah

quote:

quote:

Sevmek zorunda değilim beğenmiyorum adamı.

Underground'ta son durum nedir ? 1-2 senedir hiç bakmıyorum kimler sağlam ?

• Artık eskisi gibi canlı değil pek Sansar'dan ve Narkoz'dan yeni birşeyler bekliyorum.En son Bunlar Kim bomba gibi vurdu bu aralar Yeşiloda gelişiyor bakalım.

Edit : İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mob Associate -- 18 Ocak 2012; 20:18:16 >

• Bu adam harcanıyor ya, "GELİN LAN!"
  • _____________________________
  • ekle hacı hiç durma
    Shameless/Boardwalk Empire/The Sopranos/Sons of Anarchy/The OZ/Breaking Bad/Weeds/South Park/My Name Is Earl/Vikings/Spartacus/RayDonovan/Lillyhammer/Prison Break/Family Guy/Orange is the new Black/The Simpsons/Game Of Thrones/The Wire/The Pacific/Boondocks/The Walking Dead/Jericho/The100/Low Winter Sun/Banshee/Gang Related/Dominion/Costantine/The Leftovers/Power/Hell on Wheels/Z Nation/True Detective/DeadWood/Gotham

TÜRKÜM,TÜRKÇÜYÜM,ATATÜRKÇÜYÜM
  • quote:

Orijinalden alıntı: gk190592

Klipler:
    Duygusal Olmaya Gerek Yok

Fırtınalar

34 Dramı

Ağır Roman

Öldü Sanma (ft. Fuchs)

Pisi Pisine

Bu Yollar (ft. Selo & Önder)

Korkak Çocuk

Canlı Performanslar
    Pisi Pisine, Aksi Olma, Öldü Sanma

Aksi Olma, Korkak Çocuk

Acapella

Ağır Roman

180km (rapstar)

Öldü Sanma, 34 Dramı, Bu yollar,

Myspace:
    http://www.myspace.com/sansar34

Biyografi:
    -1989 yılında Kadıköy Şifa hastanesinde dünyaya geldi.

-1999 yılında,10 yaşında iken Hip-Hop ile tanıştı.Çeşitli toplama müzik kasetlerinin içerisindeki Rap türünde parçaları bir süre dinledikten sonra Nefret,Islamic Force,Sert Müslümanlar gibi 90 lı yılların önemli gruplarının albümlerini edindi ve Türkçe Rap'i tanımış oldu

-Yıl 2003 olduğunda 14 yaşında ilk sahne ve kayıt denemelerini yaşadı.

-2004 yılında ilk underground tape ini sokaklarda dağıtmaya başladı.

-2006 yılında bünyesinde Ceza ve Ayben'inde yer aldığı ve bir çok Türkçe Rap grubunu barındıran Kadıköy Acil bünyesinde çeşitli mixtape ler yayınladı hatta Türkçe Rap'in en önemli isimlerinden Ceza ile de iki adet şarkı yapma şansı buldu.

-Aynı sene yine Türk Rap'inin başta gelen temsilcilerinden Fuat ile turneye çıktı ve kendisiyle beraber 3. Dünya Savaşı isimli parçayı yaptı.Bu şarkılarda diğer Sansar Salvo şarkıları gibi çeşitli tape lerin içinde yer alarak ve internet üzerinden dağıtıldı.

-2007 yılında ilk albümünü hazırlamaya başladı.8 şarkı 1 interlude ve intro'dan oluşan albüm için Cennet Müzik ve Ateş Müzik ile anlaştı.

-2008 Ağustos'unda yayınlanan albümde Türkçe Rap'in en eski isimlerinden,eski Sert Müslümanlar üyesi 9 Canlı,Deniz Gürzumar ve Zahriyan ile beraber parçalar seslendirdi.Albümün önde gelen parçaları 34 Dramı,Mavi Duman ve Ağır Roman oldu.

-2009 yılının başında Türk Rap'inin yine en önemli gruplarından Nefret,Istanbul Attack gibi projelerde yer alan Fuchs'un "Selam" isimli 2. albümünün çıkış parçası Öldü Sanma'ya düet yaptı.Bu şarkıya bir de klip çekildi.Klibin MTV,Dream TV ve bir çok müzik kanalında gösterime girmesi ile Adrenalin ile başlayan başarısını pekiştirdi.

-2009 yılının Haziran ayında Seremoni Efendisi" ismini verdiği 2. solo albümünü ilk albümünün dağıtımında da çalıştığı Ateş Müzik etiketiyle piyasaya sürdü.Bu albümden Pisi Pisine isimli şarkıya bir de video klip çekildi.Albümde kendi kurduğu Alcatraz Records isimli bünyeden Mafsal,Heja ve Telaş.Eski grubu Kadıköy Acil bünyesinden Alaturka Mavzer üyesi Selo ve Mihenk Taşı üyesi Önder eşlik ederken aynı zamanda USA sahnesinin güçlü sesleri Sabac Red,King Magnetic,Slaine&Big Left(La Coka Nostra) ve Klee Magor da Sleazebag(Riviera Regime)'i konuk etti
    DISKOGRAFI:
    Albümleri:

#Adrenalin - 2008 - Cennet Müzik & Ateş Müzik

#Seremoni Efendisi - 2009 - Ateş Müzik

Konuk Olarak Yer Aldığı Çalışmalar:

#Fuchs - Selam - 2009 - On Air & Ateş Müzik

Röportajlar:

Sansar Salvo Hiphoplife.net röportajı

Sansar Salvo Suikast.de röportajı

Üyeler:
    1) supersonik
    2) Rietveld
    3) dabbemre
    4) FRoM24
    5) Ne[M]esis
    6) JurisHan
    7) SkyWrecker
    8) Cém
    9) tub4
    10)safkan afgan
    11)bilinmeyensizdenklem
    12)T0rres_
    13)TheLastMan
    14)aykut1993
    15)Hedefim80lvl
    16)Legend_Warrior
    17)JuanCarlito
    18)athackan
    19)Dante*
    20)macar93
    21)semihbaba4125
    22)AsterStyle
    23)FaLkenAuGe
    24)vvvvvvvvvv10
    25)EaqLe
    26)FAlkenague

benide yaz

• Sansarin bir sarkisinda sol tarafta yol tutanlar falan diyordu. Varoş bir mahallede tehdidinde katili gibisinden biseylet de vardi. Bulabilecek olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.