Bildirim
SANSAR SALVO [Fan Club]| Yazmak Lazım 2015 2. sayfada (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
-
Benim ismim neden listede. Ben beni ekleyin diye bir mesaj yazmadım. Sadece bir şey sormuştum. Lütfen adımı silin. -
Hocam yatmıyon uyumuyon devamlı youtubede sansarın şakılarnı yapıyon adamın 1 gününü alır 45 dk felan 36 dk sansarın menajerimisin yoksa çok sıkı fanımı dpgruyu söyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flatron58 -- 27 Mart 2013; 23:55:11 > -
Ağır roman
Hedef ak yüzü görmek aynada sokakta heryerde satır ve sallama -
-
quote:
Orijinalden alıntı: flatron58
Hocam yatmıyon uyumuyon devamlı youtubede sansarın şakılarnı yapıyon adamın 1 gününü alır 45 dk felan 36 dk sansarın menajerimisin yoksa çok sıkı fanımı dpgruyu söyle
keşke onu yapan ben olsam kardeşim. kosovalı ben değilim ama çok sıkı takipçisiyim. twitter facebook sayfasını paylaşmadan önce nickimin altında, ondan izin aldım.
eski şarkıları bilmeyenler için inanılmaz iş yapıyor mix yaparak
-
Düşler sahnesi Yaz hacı salvo varsa
-
quote:
Orijinalden alıntı: NIYEGELDINLAN
quote:
keşke onu yapan ben olsam kardeşim. kosovalı ben değilim ama çok sıkı takipçisiyim. twitter facebook sayfasını paylaşmadan önce nickimin altında, ondan izin aldım.
hmm çok pardon kardeşim sen zannetim onu devamlı onun videoları burda paylaşınca helal olsun ne sıkıbı fan dedim
-
ben yeni albümü hıç beyenmedin sansarın kalitesine yakışmamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flatron58 -- 29 Mart 2013; 17:04:00 > -
quote:
quote:
kardeşim mafsal sansar salvo derinden parçasının sadece beatını nerden bulabilirim yarcımcı olurmusun bana ?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: berke1235
Rap pek sevmememe rağmen eski parçalarını çok severek dinlerim. (Ağır Roman, Gözlerimin İçinde, Ölürsem Bugün...)
Sende bizdensin o zaman
Sansar Salvo Facebook Fan sayfamız
00:43 "duygusuz ifade en b..tan parçalarımdan"
naptın sansi ya ilk defa duydum bu verse'ü en kral parçan lan o
-
arkadaşlar, sansar'ın eski/yeni tüm parçalarını indirebileceğim link(maksimum üç part olursa süper olur) varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cumartesi günü mecidiyeköy trump towers'ta sansar ve pit10'un imza günü var.
http://www.hiphoplife.com.tr/haberler/2852-s2-sunar-sansar-salvo-pit10-konseri-ve-imza-gunu.html -
sansar candır -
bu adam 2012 oncesi superdi ben son 2 senesini pek begenmiyorum. begeniyorum da son 2 sene ki parcalar Sansar Salvo olarak degil de Ekin Can Arslan olarak yazilmis gibi. eski ruh yok parcalarda BENCE
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SANSAR RESPECT -
-
quote:
Orijinalden alıntı: p.a.x
bu adam 2012 oncesi superdi ben son 2 senesini pek begenmiyorum. begeniyorum da son 2 sene ki parcalar Sansar Salvo olarak degil de Ekin Can Arslan olarak yazilmis gibi. eski ruh yok parcalarda BENCE
+1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X