Şimdi Ara

SANSAR SALVO [Fan Club]| Yazmak Lazım 2015 2. sayfada (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
9.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke1235

Rap pek sevmememe rağmen eski parçalarını çok severek dinlerim. (Ağır Roman, Gözlerimin İçinde, Ölürsem Bugün...)

Sende bizdensin o zaman

Sansar Salvo Facebook Fan sayfamız

• YAAZ
  • Ekle beni de
  • üye listesini ve imzayı yaptım beyler ilk mesajda hepsi

[image]https://store.donanimhaber.com/e4/59/6b/e4596b89781cb16e7a51169135e0d960.png[/image] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_70391497/tm.htm]Sansar Salvo Hayran Kulübü[/link]

dinlemeye devam

• Şu Sansar'ın ünlü olmasının sebebi Sagopa'ya diss'i bölümünü sil. Yok öyle birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIYEGELDINLAN

Karlito Yalaréz tamamdır hocam konu ilgi görürse liste yaparım ilk üyemiz sensin

grup büyüyo hacı hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Paranoia

Şu Sansar'ın ünlü olmasının sebebi Sagopa'ya diss'i bölümünü sil. Yok öyle birşey.

/>
  • Tabii ki yaşı Sansar'dan ufak olan adamlar için SAGOPA KAJMER'e attığı dissten sonra tanınması normal. Yaklaşık 10 yıldır takip ederim kendisini. Çocuk yaşta ''psikopat yazar'' olarak tanıdık. Hala da dinleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayakhilas

Tabii ki yaşı Sansar'dan ufak olan adamlar için SAGOPA KAJMER'e attığı dissten sonra tanınması normal. Yaklaşık 10 yıldır takip ederim kendisini. Çocuk yaşta ''psikopat yazar'' olarak tanıdık. Hala da dinleriz.

+33333333333333333333333333333333333333

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlito Yalaréz -- 22 Şubat 2013; 12:33:27 >
  • 1 aralar çok iyiydi sonradan bozduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayakhilas

Tabii ki yaşı Sansar'dan ufak olan adamlar için SAGOPA KAJMER'e attığı dissten sonra tanınması normal. Yaklaşık 10 yıldır takip ederim kendisini. Çocuk yaşta ''psikopat yazar'' olarak tanıdık. Hala da dinleriz.

ekliyorum dostum. eski dinleyenler zaten sahip çıkıyor adama 2-3 yıldır dinleyenler bozdu kendini diyor
  • Beni de ekle hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIYEGELDINLAN

Karlito Yalaréz tamamdır hocam konu ilgi görürse liste yaparım ilk üyemiz sensin

ekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan cenneteyim elimde avakado
  • ekle
  • Yeni üyelerimiz eklendi

''G..ü Kalkmak: İnsanlar arasındaki hiyerarşide, iyi niyet ve samimiyetlerden faydalanarak yükselme çabası.''

| Sansar Salvo Twitter |

Benim için efsanedir bu adam
  • Ekle abi
  • Salla da az salla be birader,10 yıldır sansarı takip ediyormuş. 10 yıl önce sansar 13 yaşındaydı. Evinde aldığı kayıtlar vardır o yaşta ama hiçbir zaman piyasaya çıkmadı.
  • bu sansar sagopaya diss mi atmış? sırf bi yerlere gelebilmek için bu işin pirine diss mi atmış yani? bu mudur?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.