Şimdi Ara

Sansar Salvo - 24.Şarjör

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sansar Salvo'nun 3.yasal albümü olacak 24.Şarjör HipHopLife Shop'ta ön siparişe açılmış bulunuyor.İmzalı poster ile birlikte 20 TL albüm fiyatı.İçinde bir Remix dahil olmak üzere 10 parça bulunuyor.Albümün tüm altyapıları Rapozof tarafından yapılmıştır.Albümün ismi Sansar Salvo'nun 24.yaşında her yaşını birer şarjör olarak tanımlamasından geliyor.Albüm 19 Kasım'da müzik marketlerde olacaktır. Konu bilgi amaçlı açılmıştır teşekkürler.

Tracklist :
    01. Hadi Bakalım
    02. İşimi Yapmaya Başladığım Zaman
    03. Manik Dönem feat. Rapozof
    04. 24. Şarjör
    05. Dum Taka Dum
    06. İblis'in Oyunları
    07. Rahat Bırak Beni
    08. Sorgu
    09. Kendime Not
    10. Dum Taka Dum (Remix)

-Albümün kapak tasarımı ve ön siparişte hediye edilecek olan poster aşağıdaki gibidir :

Sansar Salvo - 24.Şarjör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The False Shepherd -- 28 Ekim 2013; 17:33:11 >

• 24. Şarjör diye albüm ismimi olur lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sâlim

24. Şarjör diye albüm ismimi olur lan

Az düşün şu sözü. Şarjör bittiğinde yenisini takarsın. Sansarın 23 yıllık hayatı bitmiş 24 e girmiş anladın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

quote:

Orijinalden alıntı: Sâlim

24. Şarjör diye albüm ismimi olur lan

Az düşün şu sözü. Şarjör bittiğinde yenisini takarsın. Sansarın 23 yıllık hayatı bitmiş 24 e girmiş anladın mı

+1
  • Sansar Salvo nun bu yeni tarzını sevmeyen biri olarak Sansar ın bu albümde eski tarzına yakın işler yapmış olmasını umuyorum. öyle olmazsa heralde 2010 önce si Sansar ı dinlerim 2010 sonrasından da eski tarzında yaptığı işleri dinlerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: p.a.x

Sansar Salvo nun bu yeni tarzını sevmeyen biri olarak Sansar ın bu albümde eski tarzına yakın işler yapmış olmasını umuyorum. öyle olmazsa heralde 2010 önce si Sansar ı dinlerim 2010 sonrasından da eski tarzında yaptığı işleri dinlerim.

Bu albümün de eskiye dönük underground çalışmalar da olacak.Snippet'ı izlemediysen izleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

quote:

Sansar Salvo nun bu yeni tarzını sevmeyen biri olarak Sansar ın bu albümde eski tarzına yakın işler yapmış olmasını umuyorum. öyle olmazsa heralde 2010 önce si Sansar ı dinlerim 2010 sonrasından da eski tarzında yaptığı işleri dinlerim.

Bu albümün de eskiye dönük underground çalışmalar da olacak.Snippet'ı izlemediysen izleyebilirsin.

evet bi kaç yerde yakaladım eski Sansar ı ama albüm geneline ne kadar yayılmış onu görmek lazım. bi kaç cümle beni tatmin etmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sagopa Kajmer Bendeki Sen
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

quote:

evet bi kaç yerde yakaladım eski Sansar ı ama albüm geneline ne kadar yayılmış onu görmek lazım. bi kaç cümle beni tatmin etmez.

Görürüz nasıl olduğunu valla 2 hafta civarı bir süre kaldı çıkmasına albümün

• Albümü alan yok mu hiç yaa ? Gerçekten konsept bir albüm olmuş.İlk şarkıdan son şarkıya kadar mükemmel bir albüm.Benim çok hoşuma gitti dinleyip duruyorum.Öne çıkan bir parça yok hepsi çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Albümü alan yok mu hiç yaa ? Gerçekten konsept bir albüm olmuş.İlk şarkıdan son şarkıya kadar mükemmel bir albüm.Benim çok hoşuma gitti dinleyip duruyorum.Öne çıkan bir parça yok hepsi çok iyi.

Katılıyorum hocam çok güzel bir albüm olmuş.Satışlar fena gitmiyor gibi görünüyor aslında ama forumda pek takan yok gibi
  • Benim de hoşuma gitti güzel bir albüm olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.