Bildirim
Sansa View mi Sansa Clip+ mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
takip -
view modeline rockbox yüklenemiyor.
ayrıca çok kullanılan bir model değil.
ses olarak da clip+ daha fazla format destekliyor. ses kalitesi daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yigit_K
Evet arkadaşlar soru çok net.Hangisinin ses kalitesi,malzeme kalitesi daha iyidir?Hangisini almamı tavsiye edersiniz?
Geleceğe dönük Clip+ tabi..
ama görsel ve şarj noktasında View..
en kötüsü 24 saat gider View, ekran büyük kuallnım rahat.
vs vs.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ibraxi
quote:
Evet arkadaşlar soru çok net.Hangisinin ses kalitesi,malzeme kalitesi daha iyidir?Hangisini almamı tavsiye edersiniz?
vs vs..
Ya sizden Fuze+ 8GB alacağım
ya dahttp://forum.donanimhaber.com/m_68911654/tm.htm arkadaştan sansa view 16gb alıcağım
aslında ikisine de param yetmiyor 110lira var ama arkadaşlardan borç bulacağız artık siz hangisini tavsiye edersiniz ? view ile fuze+ arasında ne fark vardır bir de sizin sattığınız fuze v1 ile fuze+ arasında nasıl bir fark vardır ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ibraxi
quote:
vs vs..
Merhaba hocam
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-sandisk-sansa-view-32-gb-garantili-kapali-kutu-130719180/detay
alınırmı
sandisk sansa view hakkında biraz araştırma yaptım cihaz 2008 yılında üretilmiş uzun bir pil performansı var ama 5 yıllık cihaz almak beni biraz tedirgin etti
daha önce sansa clip + kullanmıştım flac ile ilgilenmiyorum yani rock box kurmayacağım
sandisk sansa view alınırmı sizce
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kz zs10 pro x
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- bose quietcomfort ultra earbuds
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- airpods seri no sorgulama
- en iyi oyuncu kulaklığı
- en iyi bluetooth kulaklık
- sennheiser accentum open
- kulaklık önerisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X