Şimdi Ara

Sansa E250 Aldım Ama Bir Sorunum Var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sansa e250 hariç bütün sansalara radyo eklenir.biraz arastırın.forumda bir suru konu mevcut.
  • ...DEDİKLERİMİ YAPABİLİRSİNİZ...

sansa e250 için:
    burada kısaca özetlemek gerekirse alete eski firmwaresini atıp format attıracağız, sonra kendi sitesinden güncellemesini yaptıracağız.
    ilk önce yazılanları baştan aşağı okuyun ve mp3playerdeki dosyalar silinecek.
    ona göre yedek medek alcaksanız alın.

BURAYA TIKLAYIP DOSYAYI İNDİRİN (kenarda dursun bu)

1.adım : mp3 playeri eline al ve bilgisayara usb kablo ile bağlamadan hold tuşunu aç turuncu yer görünsün

2.adım : sol taraftaki rec tuşuna basılı tutarken açma düğmesine bas acma dugmesine sadece bir kaç saniye bas.

3.adım : mp3 player açıldığında ekrana recover mod yazısı gürünecek ve senden cihazı usb kablo ile bilgisayara bağlaman gerektiği yazacak.

4.adım : mp3 player i usb kablo ile bağla ekrana 16mb diye birşey gelecek pc'e.

5.adım : yukarda ki linkten indirdiğin programı çalıştır. (fw 01.00.12 isimli olanı)

6.adım : program açılınca ilk olarak ekrana senden kullanım koşullarını kabul edip etmediğini soran bir seçenek gelecek bunu kabul et.

7.adım: programda ikinci olarak cihazı formatlak isteyip istemediğin sorulacak bunuda kabul et.

8.adım: program bir kaç saniye içinde format işleminin tamamlanması için cihazı çıkartın uyarısı verecek.

9.adım: cihazı usb kablodan çıkartmadan önce hold düğmesini eski haline getir burası önemli cihazı çıkartmadan önce çıkarttıktan sonra değil.

10.adım : usb kabloyu direkt olarak çıkart cihaz kendini açıp kapatacak ve format işlemi bitecek.

11.adım : mp3 pc'e takılı olmasın, ayarlardan usb modunu değiştir. (diğer usb moduna geç yani)

12.adım : indirdiğin linkteki diğer dosyanın kurulumunu yap. (sansa updater install)

12.adım : kurulum tamamlandığında şimdi sansayı pc'e bağlayın diyecek o sırada bağla ve finish de.

13. adım : son kurdugun program otomatik updateleri arayacak. masaüstünde msn sağ altta msn simgesinin dibinde biryerde update programını görebilirsin.

14. adım : uygun firmwareyi bulduğunda onu seç ve install de. karşıdan yükleyecek ve sen hiçbirşey yapmayacaksın. pc halledecek olayı. sonra bir de bakmışsın ki alet son firmware ile güncellenmiş..

15. adım: artık istediğini yapabilirsin.

arkadaşlar sorumluluk kabul etmem.
    yukarıdaki yazdıklarımın yarısı başka bir arkadaştan alıntıdır yarısınıda ben yazdım
    inşallah olur. kolay gelsin

wapcimor sansa e250hariç hepsine ekleniyor demişsin. bütün sansalara eklenmiyor.
    m200 serisinde de eklenmeme sorunu var.
    belli firmwareli olanlara ekleniyor onlarda da.
    en azından yukarıa aanlattıklarım denenebilir.
    denemekten ne çıkar.

bir de bu rockbox davası nedir onu anlamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abisi1 -- 21 Ocak 2008; 22:04:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: abisi1

...DEDİKLERİMİ YAPABİLİRSİNİZ...

sansa e250 için:
    burada kısaca özetlemek gerekirse alete eski firmwaresini atıp format attıracağız, sonra kendi sitesinden güncellemesini yaptıracağız.
    ilk önce yazılanları baştan aşağı okuyun ve mp3playerdeki dosyalar silinecek.
    ona göre yedek medek alcaksanız alın.

BURAYA TIKLAYIP DOSYAYI İNDİRİN (kenarda dursun bu)

1.adım : mp3 playeri eline al ve bilgisayara usb kablo ile bağlamadan hold tuşunu aç turuncu yer görünsün

2.adım : sol taraftaki rec tuşuna basılı tutarken açma düğmesine bas acma dugmesine sadece bir kaç saniye bas.

3.adım : mp3 player açıldığında ekrana recover mod yazısı gürünecek ve senden cihazı usb kablo ile bilgisayara bağlaman gerektiği yazacak.

4.adım : mp3 player i usb kablo ile bağla ekrana 16mb diye birşey gelecek pc'e.

5.adım : yukarda ki linkten indirdiğin programı çalıştır. (fw 01.00.12 isimli olanı)

6.adım : program açılınca ilk olarak ekrana senden kullanım koşullarını kabul edip etmediğini soran bir seçenek gelecek bunu kabul et.

7.adım: programda ikinci olarak cihazı formatlak isteyip istemediğin sorulacak bunuda kabul et.

8.adım: program bir kaç saniye içinde format işleminin tamamlanması için cihazı çıkartın uyarısı verecek.

9.adım: cihazı usb kablodan çıkartmadan önce hold düğmesini eski haline getir burası önemli cihazı çıkartmadan önce çıkarttıktan sonra değil.

10.adım : usb kabloyu direkt olarak çıkart cihaz kendini açıp kapatacak ve format işlemi bitecek.

11.adım : mp3 pc'e takılı olmasın, ayarlardan usb modunu değiştir. (diğer usb moduna geç yani)

12.adım : indirdiğin linkteki diğer dosyanın kurulumunu yap. (sansa updater install)

12.adım : kurulum tamamlandığında şimdi sansayı pc'e bağlayın diyecek o sırada bağla ve finish de.

13. adım : son kurdugun program otomatik updateleri arayacak. masaüstünde msn sağ altta msn simgesinin dibinde biryerde update programını görebilirsin.

14. adım : uygun firmwareyi bulduğunda onu seç ve install de. karşıdan yükleyecek ve sen hiçbirşey yapmayacaksın. pc halledecek olayı. sonra bir de bakmışsın ki alet son firmware ile güncellenmiş..

15. adım: artık istediğini yapabilirsin.

arkadaşlar sorumluluk kabul etmem.
    yukarıdaki yazdıklarımın yarısı başka bir arkadaştan alıntıdır yarısınıda ben yazdım
    inşallah olur. kolay gelsin

wapcimor sansa e250hariç hepsine ekleniyor demişsin. bütün sansalara eklenmiyor.
    m200 serisinde de eklenmeme sorunu var.
    belli firmwareli olanlara ekleniyor onlarda da.
    en azından yukarıa aanlattıklarım denenebilir.
    denemekten ne çıkar.

bir de bu rockbox davası nedir onu anlamadım..

Radyo menüye eklendi ama açınca ses gelmiyor.Yani cihazda radyo yok.Rocbox ise cihaza oyun,tema vs atmaya yarıyor.

• Türkiye den alınan Sansa E2xx serisinde radyo bulunmaz.. Yapılan firmware sadece ses yükseltmek amaçlıdır.. Fakat amerika versiyonunda radyo vardır.. buda firmware den değilde donanımından kaynaklanıyor.. yani sonradan eklenemiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaZAaRa

Türkiye den alınan Sansa E2xx serisinde radyo bulunmaz.. Yapılan firmware sadece ses yükseltmek amaçlıdır.. Fakat amerika versiyonunda radyo vardır.. buda firmware den değilde donanımından kaynaklanıyor.. yani sonradan eklenemiyor..

Neyse bitti gitti artık.Geri verdim teknosaya Philips SA3115 aldım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.