Şimdi Ara

Sansa clip+ Yapılandırma İçin Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sonunda clip+ aldım.Cihazın sürümü V01.01.05A Şimdi ben rockbox ve güncellemelerini kurmak istiyorum.Ama sitelerden hiç bir şey anlamadım.Hangi güncelemeyi nerden nasıl kuaracam ve rockbox kurmadan önce hangi sürüm gerekli vs. link vererek anlatırsanız sevinirim.Lütfen yardım edin bana hakikaten daha önce yazılanlardan hiçbirşey anlamadım.



  • Rockbox kurulumu ve öncesinde çalışır durumdaki sürümü yedeklemek konusunda yardımcı olacak arkadaşlar varsa iyi olur.Ben de bilip bilmeden kurmak istemiyorum.
  • Bende aynı konuda yardım istiyorum. Cihaz az önce yüklediğim bir flac parçayı çalarken aniden kapandı...Daha sonra 20 saniye kadar power'a bastıktan sonra ancak açabildim. Tabi yusuf yusuf durumlarıDaha sonra cihazı açtığımda bazı flac'leri çalmadığını gördüm. Ama diğer flac parçalarda sorun yok...Sorunun nedeni ne olabilir?
  • @ulasknight Rockbox kurulumu için daha önceki firmware nin versiyonu önemli değil. Güncelleme yapcaksan Sansa nın sitesinden Sansa Updater ile yapabilirsin.

    http://mp3support.sandisk.com/sansa/Application/SansaUpdaterInstall.exe

    @EGercek Yedekleme yapmana gerek yok aşağıda veridiğim linkteki rar ın içinden çıkan dosyası clip in ana klasörüne atınca firmware atmış oluyosrun gayet basit. Rockbox kurulumu aşağıda verdiğim 2. linkte gayet açık şekilde yazılı oradan yapabilirsiniz.Benim tavsiyem Rockbox kurmayın çok karışık görsel olarak ve kullanışlılık olarak orjinal hali çok daha iyi geldi bana ama detaylarına bakamadım yüklerseniz yorumlarınızı beklerim.

    http://mp3support.sandisk.com/firmware/clipplus/clipplus01.02.13.zip
    http://forum.donanimhaber.com/m_37116101/mpage_1/f_/key_rockbox//tm.htm#38145639

    @quasi522 aynı sorun bende olmuştu ben şarkıları torrentten indirmiştim ve bitmeden alıp mp3 e atmışım sorunun çözümünü çok aradım en sonunda buldum müzikler tam inmediği içinmiş çalışmayan müzikleri bilgisayarda dene istersen.




  • Rockbox'ı kurunca; ses tonlamasını çok detaylı ayarlayabiliyorsunuz.. ekolayzır harici bass-tiz kontrolü bile yapılabiliyor ve menüsü gerçekten çok detaylı bir hale geliyor.. örneğin; eq ayarlarını ayrı ayrı save yapabiliyor ve istediğin eq ayarını yükleyebiliyorsun.. radyo istasyonlarını istediğin sıralamada isim ile kaydedebiliyorsun.. menü de Türkçe dil seçeneği de var.. Bence çok harika bir yazılım; mutlaka deneyin derim..
    Rockbox yükledikten sonra isterseniz orjinal yazılımla da açabiliyorsunuz.. << tuşu ve power tuşuna beraberce basınca sansa olarak açılıyor..
  • Bu kadar övdükleri için bi yükleyim karıştırıyım dedim tekrar Rockbox kurdum fakat yine alışamadım çok fazla detaylı çok karışık gibi geldi bana << olayını söylediğiniz iyi oldu ikiside kurulu duruyor. Bir sorum olacak Standart olarak orjinal fw çalışsa istediğimiz zaman dediğiniz sekilde Rockbox tan çalıştıramazmıyız??
  • Rockbox kurulu clip'te öncelik açılış rockboks'tan oluyor.. zaten << + power basıp açmakta pratik..
    Rockbox ta; saund setting > Bas > + 12 dB _ Treble > 17 db ** eqolayzer > 12.5 * 4.0 * -1.0 * 12 * 17 Bu ayarlar Türk pop saunduna çok uygun ortalama güzel bir ayar... Ben bu ayarla mx 360 kulaklıkla dinliyorum...
    Müzik türüne göre bass - Treble ayarlarıyla oynayıp, manege settings > Save saund setting yaparak beğendiğin ses tonunu hafızaya da alabiliyorsun... menüleri kurcala çok detaylı ayarlamalar var..
    Amerika'da ki sansa clip kullanıcıları genellikle rockbox yazılımı ile kullanıyor.. Çeşitli ses ayarları yapıp, istediğin ses tonlamasını mutlaka bulabilirsin...
    Rockbox yazılımı ile seste ki derinlik ve sahne genişlği bayağı bir iyileşiyor.. özellikle bass seslerde ki o net dinamikliği ve tizlerde ki ayrıntıyı tam olarak duyabilmek çok güzel oluyor...
    Edit >> Pil ömrü için; Tuş aydınlatmasını 1-2 saniye.. Ekran aydınlatma, 5 saniye kadar ayarlayınca pil biraz daha uzun gidiyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 26 Haziran 2010; 2:10:25 >




  • Yok usta karıştırdımda beğenmedim bu gece sabaha kurcalasam yine beğenmeycek gibiyim:D
  • v.01.01.18.f versiyonlu cihazım var.güncelleme işlemini nasıl yapabilirim yardım ederseniz sevinirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.