Bildirim
Sansa Clip+ ve ATH-M50 Uyumu?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hocam deneyimli biri olarka sansa clip ten bahsedeyim kulakiçi kullanıcaksan amfiye gerek yok fazlasıyla ses çıkartıyor fakat sahne derinliği yok tiz ler az ve keskin midler boğuk fakat kulak üstü kullanıcaksan kulaküstü kulaklıklarla süper uyuşuyor kulaklığı adeta hoparlöre çevirecek kadar dışarı ses veriyor fakat yazdığın ku laklıkta nasıl sonuç alırsın orası bilinmez -
Hiç mi yorum yok arkadaşlar? -
quote:
Orijinalden alıntı: gardanadam
hocam deneyimli biri olarka sansa clip ten bahsedeyim kulakiçi kullanıcaksan amfiye gerek yok fazlasıyla ses çıkartıyor fakat sahne derinliği yok tiz ler az ve keskin midler boğuk fakat kulak üstü kullanıcaksan kulaküstü kulaklıklarla süper uyuşuyor kulaklığı adeta hoparlöre çevirecek kadar dışarı ses veriyor fakat yazdığın ku laklıkta nasıl sonuç alırsın orası bilinmez
Şu an cowon iaudio9 kullanıyorum ve tam besledi diyemem kulaklığı. O yüzden alıp denemek istiyorum boyutu ve işlevleri çok hoşuma gidiyor. Daha önce kafaüstü kulaklıkla deneme şansınız olmuş, hangi kulaklıkla denemiştiniz? -
dandik a4tech kulaklık ile denedim ama hoparlör gibi ses veriyordu -
Clip hd600'le de tatmin edici ses seviyesini sağlıyor ama sürme olayı başka işte.. Bir de m50 nötr, eğlencesiz bir kulaklık.. İyi araştırdınız değil mi? -
ben media markt te sansa clip i kafaüstü kulaklıklarla denedim çogunda ses düşük geliyor. beatsaudiolar hariç. -
quote:
Orijinalden alıntı: Engin.
Clip hd600'le de tatmin edici ses seviyesini sağlıyor ama sürme olayı başka işte.. Bir de m50 nötr, eğlencesiz bir kulaklık.. İyi araştırdınız değil mi?
Bütçem dahilinde alabileceğim en iyi kulaklık olduğunu düşündüm. Kimisi bass az geliyor dedi kimisi güm güm vuruyor dedi. Yabancı kaynakların incelemelerine daha bi itimadım vardır, karar verip aldım ve şu an için memnunum. MP3 playerım tam besledi diyemem, bir amfi almayı düşünüyorum(e6 olabilir). Sansa clip bana kaliteli müzik dinletebilecekse de almak istiyorum. Sizce almalı mıyım? -
Evet ibraxi adlı arkadaşdan almalısın :) herkes ondna alıyor güvenilir arkadaş.. -
quote:
Orijinalden alıntı: gardanadam
Evet ibraxi adlı arkadaşdan almalısın :) herkes ondna alıyor güvenilir arkadaş..
Bi alıp almamaya karar verebilsem -
@Engin dediğinizi tekrar ön plana çıkarmak isterim. Besleme denen sesin yeterince yüksek olması değil. Beslemeyi kulaklığın gerçek ses kalitesini elde edebilmek diye tanımlıyorum, daha güzel bir tanım vardır elbet. Amfiler kulaklığın ses karakterini etkiliyor. Aynı fiyatta farklı amfilerle farklı karakterde ses alınabilir yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kaganiskowf42
@Engin dediğinizi tekrar ön plana çıkarmak isterim. Besleme denen sesin yeterince yüksek olması değil. Beslemeyi kulaklığın gerçek ses kalitesini elde edebilmek diye tanımlıyorum, daha güzel bir tanım vardır elbet. Amfiler kulaklığın ses karakterini etkiliyor. Aynı fiyatta farklı amfilerle farklı karakterde ses alınabilir yani.
E6+clip plus+ath-m50 nasıl kombinasyon olur? -
Ben amfileri pek araştırmadım, kulak içi kullandığımdan bakmadım. Ama E11 daha iyi olur bence. E6 ları genelde kulakıçilerde veya ucuz kafa üstülerde (Koss Portapro gibi) kullanıldığını gördüm ama emin değilim. M50 klasmanındaki bir kulaklık için E11 tercih edilir sanırım. Bu arada M50 nin amfisiz de yeterli verimi olması lazım. Tabi amfiye tepki vermediğinden değil, verir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 10 Haziran 2012; 14:13:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu ath m50ye nötr-eğlencesiz diyip durmayın her ne kadar referans diye de geçse gayet eğlenceli bir kulaklık ath m50.Clip ile kullandım ben bi ara.Gayette besledi clip m50yi ama şunu da demeliyimki musiland 02 ile daha bi iyi kulaklık.Elimde şuan hfi580-ath m50 var.Hfi580 biraz daha eğlenceli kabul ama ath m50de yabana atılcak bir kulaklık değil.Kulaklık amfisizde gayet iyi ama ne verirseniz onu alıyorsunuz m50den.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-589F5DCF4 -- 10 Haziran 2012; 13:48:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: XSoldier000
Şu ath m50ye nötr-eğlencesiz diyip durmayın her ne kadar referans diye de geçse gayet eğlenceli bir kulaklık ath m50.Clip ile kullandım ben bi ara.Gayette besledi clip m50yi ama şunu da demeliyimki musiland 02 ile daha bi iyi kulaklık.Elimde şuan hfi580-ath m50 var.Hfi580 biraz daha eğlenceli kabul ama ath m50de yabana atılcak bir kulaklık değil.Kulaklık amfisizde gayet iyi ama ne verirseniz onu alıyorsunuz m50den.
Şu an basslar ve tizler yeterli faka sesin şiddeti az geliyor. E6 yeterli olur mu sadece şiddeti artırmak istesem? -
Yeterli olması lazım.Rockbox yüklü dimi clipte ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-589F5DCF4 -- 10 Haziran 2012; 15:11:09 > -
quote:
Yeterli olması lazım.Rockbox yüklü dimi clipte ?
Ürünü daha almadım ama hafta içi alacağım ve rockbox da yükleyeceğim. Ses şidddeti amfisiz yeterli olur mu ki ya? -
Rockboxlı yeterli oluyodu bana. -
quote:
Rockboxlı yeterli oluyodu bana.
Cowonda sesi 40'a getirmeme rağmen ses normal düzeyde. Artık alıp bir deneme yapayım ve buradan da deneyimlerimi paylaşayım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X