Şimdi Ara

sansa clip mp3 e kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • SANIRIM İLK SEFER BU FORUMDA YANLIŞ YÖNLENDİRİLDİM sansa clip için herkez süper dedi yabancı forumlarda öyle yazıyormuş iyi güzel de sanırım kulaklıktan dolayı ses benim hoşuma gitmedi bana kulaklık önerisi 40 ytl civarında
    bu arada parça listesi oluşturamıyorum delireceğim

• Arkadaşım seni kim yönlendirdi bilmiyorum ama bence gayet dogru yönlendirmişler, clip gercekten fiyatına göre cok iyi performans veriyor.Sana güzel bir kulaklık lağzım.Sennheiser mx serisine bakabilirsin.Parça listesinin nasıl oluşturuldugunu da hatırlamıyorum.Hatta öyle bir özelliği varmıydı onu da hatırlamıyorum

Orjinalden alıntı: nikbinn

Arkadaşım seni kim yönlendirdi bilmiyorum ama bence gayet dogru yönlendirmişler, clip gercekten fiyatına göre cok iyi performans veriyor.Sana güzel bir kulaklık lağzım.Sennheiser mx serisine bakabilirsin.Parça listesinin nasıl oluşturuldugunu da hatırlamıyorum.Hatta öyle bir özelliği varmıydı onu da hatırlamıyorum

valla kardeş sağol bir sen yardımcı oldun orjinal ipod kulaklığı aldım süper oldu ama parça listesi yok olmuyor yapamıyorum aslında müziklerin içinde var
    bak menüyü yazayım sana
    music
    play all
    artists
    albums
    songs
    genres
    playlists
    my top rated
    recordings
    audiobooks

bence var ama nasıl ayarlanacak işte onu anlamadım

• bulkdum beyler parça listesi oluşturmayı ohh be bilgisayardan oluşturup media player 10 ile eşitliyorsun o şekilde oldu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.