Şimdi Ara

Sansa clip+ 2 Gb Buldum (Genişmarket.com)Öneri Bekliyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar araştırmalarım sonucu genişmarket.com sitesinde clip+ buldum.Kapıda ödeme olması sayesinde ailemde sıcak bakıyor almama.Ama siteye pek güvenemiyorum.hadi 2.el yada bozuk çıkarsa diye korkuyorum.Daha önce siteden alışveriş yapan varsa lütfen yorum yazsın. Link bura bunu beğendim.......

    http://www.genismarket.com/89-sandisk-sansa-clip-2-gb-mp3-player-siyah-fiyati-113-tl.html


    Sizce bu siteye güvenip almalı mıyım?Mersinde hiçbiryerde yok çünkü clip.Hemde clip+ sitedeki cihaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bal Porsuğu -- 31 Mayıs 2010; 20:25:17 >



  • sitede kredi kartı ile alış veriş yok. kapıda ödeme diosunuz ama sanırım sadece nakit alma şansımız var.
  • evet ben nakit almaya razıyım 110 lira zaten 2 gb sansa clip+ ben veririm parayı sorum değil ama daha önce buradan alışveriş yapanların görüşlerini almak sitenin güveninirliğini sorgulamak istiyorum ben.
  • Zaten kapıda ödeme ile satın alacaksın.. ürünü getirdiklerinde; ambalajını açar kontrol eder parasını verirsin..
    Fatura istemeyi de unutma derim.. garanti için!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 31 Mayıs 2010; 21:08:45 >
  • evet ama bir türlü güvenemiyorum hadi açınca bi bozukluk çıkarsa diye.Daha önce hiç alışveriş yapan yok mu bu siteden?
  • gittigidiyor da genişmarket diye bi dükkan var. aynı kişi ise eğer 100 de 100 memnun kalınmış elemandan. bi sor istersen.
  • kornography nickli arkadaş satıyor 115 tl ye. ben pm attım eğer anlaşırsak ondan almayı düşünüyorum. bence bu arkadaşla bi görüş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hetfield

    kornography nickli arkadaş satıyor 115 tl ye. ben pm attım eğer anlaşırsak ondan almayı düşünüyorum. bence bu arkadaşla bi görüş.


    çok teşekkürler bilgilendirmeleriniz için başka arkadaşlardanda yorumlar bekliyorum
  • GG'de de aynı fiyata sanırım. Ben bi sorun çıkacağını düşünmüyorum şahsen. Almadım bilmiyorum sadece bi yorum benim ki yanlış yöneltmiyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Winters

    GG'de de aynı fiyata sanırım. Ben bi sorun çıkacağını düşünmüyorum şahsen. Almadım bilmiyorum sadece bi yorum benim ki yanlış yöneltmiyim.


    GG ye asla ama asla güvenmem.Çok yakınım 0 diye aldı 2.el çıktı. 2. el aldı bozuk çıktı.vs Asla gg den alışveriş yapmam.Ama sağol yinede görüşünü bildirdiğin için.hiç mi yok bu genişmarket den alışveriş yapan yav bu sitede?
  • GG'ye bende güvenmiyorum zaten sırf bu yüzden Archos alacağım sanırım denk gelmiyor malesef Clip
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Winters

    GG'ye bende güvenmiyorum zaten sırf bu yüzden Archos alacağım sanırım denk gelmiyor malesef Clip


    bence sizde araştırıp genişmarket den alın hep orda ucuzda ürünler.Ah bi kişide çıkıp deseki ben o siteden şunu aldım çok memnun kaldım siparişi hemen verecem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hetfield

    gittigidiyor da genişmarket diye bi dükkan var. aynı kişi ise eğer 100 de 100 memnun kalınmış elemandan. bi sor istersen.


    evet aynı kişiymiş kendisi ile msn de konuştum çok ilgili ve saygılı birisi.Sipariş veriyorum yarın bi tane sansa clip+ 113 tl fiyatıda kargo onlara ait çok iyi bence mp3 player alacaklar faydalanabilirler.
  • çok doğru bir seçim yaptın pişman olmayacaksın hele rockbox kur bi
  • aklıma takılan tek şey var millet clip+ nın sesi clipe göre kalitesiz diyor.Ama rockbox ile çözülür umarım bu sorun umarım.
  • http://www.genismarket.com site yetkilisi olarak bütün sorulara burada içtenlikle cevap verebilirim. Öncelikle bazı soru işaretlerinin giderilmesi açısındanhttp://www.genismarket.com/content/1-kargo-bilgileri bağlantısını ziyaret etmenizi öneririm. Gittigidiyordaki dükkanın da bize ait olduğu doğrudur. Müşterilerimizi ürün alması konusunda kesinlikle bir ikna çabası içerisinde olmadığımızı belirtmek isterim. Bizim için müşteri memnuniyetinin kesinlikle her şeyden önemli olduğunu gittgidiyordaki satışlarımızdaki % 100 olumlu yorumdan da açıkça belli olmaktadır. Bu hiçbir zaman olumsuz yorum almayacağımız anlamına gelmiyor. Ancak tarafımıza verilecek olası bir olumsuz yorumun konusu sadece ve sadece kargo süresi ile ilgili olacaktır. Bunun haricinde olumsuz yorum almayacağımızı da belirtmek isterim. En Düşük Fiyat Garantisi ile ürünlerimizi satışa sunmaktayız. Her türlü görüş ve öneriye açığız. Tüm arkadaşlara iyi alışverişler diliyorum. Yukarıda da belirttiğim üzere tüm sorularınıza içtenlikle yanıt vermeye hazırız...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulasknight

    aklıma takılan tek şey var millet clip+ nın sesi clipe göre kalitesiz diyor.Ama rockbox ile çözülür umarım bu sorun umarım.


    clip vs. clip+ -TIKLA-

    test sonuçlarında görüldüğü gibi fark olmadığı bariz belli ekstra olarak rockbox ile tadından yenmiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scotland -- 3 Haziran 2010; 20:43:11 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulasknight

    Arkadaşlar araştırmalarım sonucu genişmarket.com sitesinde clip+ buldum.Kapıda ödeme olması sayesinde ailemde sıcak bakıyor almama.Ama siteye pek güvenemiyorum.hadi 2.el yada bozuk çıkarsa diye korkuyorum.Daha önce siteden alışveriş yapan varsa lütfen yorum yazsın. Link bura bunu beğendim.......

    http://www.genismarket.com/89-sandisk-sansa-clip-2-gb-mp3-player-siyah-fiyati-113-tl.html


    Sizce bu siteye güvenip almalı mıyım?Mersinde hiçbiryerde yok çünkü clip.Hemde clip+ sitedeki cihaz.


    merhaba arkadaşım, genişmarketten yaklaşık 1 ay önce ipod aldım ürünleri %100 orjinal, 2.el değil ve ayrıca garantilide, bu konuda hiçbir şüphen olmasın, zaten üye olduğun anda sana msn aracılığı ile ulaşırlar, güven konusunda hiçbir şüphen olmasın gerçektende eğer ürünler şu anda ellerinde yoksa şehirinizin uzaklığına göre ortalama 3-5 gün arasındada adresinizde olur, fiyatları gerçekten uygun, herkese tavsiye ederim ;)




  • özdilek bey çok teşekkür ederim bende siparişimi verdim zaten dün haftaya pazar elimde olacakmış rica ettim yanında araba şarjı+kılıf+usb şarj aletide geliyor 6 lira fazla ödeyince.Gerçekten inanılmaz ilgililer.Ürünü sabırsızlıkla bekliyorum şu anda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hetfield

    sitede kredi kartı ile alış veriş yok. kapıda ödeme diosunuz ama sanırım sadece nakit alma şansımız var.



    Paypal üzerinden kredi kartı ile alışveriş yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.