Şimdi Ara

Şanlı Janna

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Janna kullanmayı çok seviyorum ve Şanlı Janna Skinini almayı çok istiyorum fakat üzerinde Kullanılamıyor yazıyor. Benim bunu ilerde alma gibi bir şansım var mı? Yoksa artık onu kimse alamaz mı?

• S2 de gold bitirenlere verildi. Tekrar satılmaz uzun süre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

S2 de gold bitirenlere verildi. Tekrar satılmaz uzun süre.

s2 yi gold ile bitirenlere kod mu gönderdiler yani? Birde uzun süre satılmaz demişsiniz. Uzun süreden kastınız ne kadar? Son olarak uzun süremiz doldu diyelim ve tekrar veriliyor. Bunu RP ile alabilirmiyiz yoksa illa 30 lv olup turnuvalaramı katılmam gerekiyor?
  • hayır o skin satılmaz. s2 gold bitirenlere kodla değil direkt olarak verildi.
  • uzun süre değil bir daha hiç satılmaz. şansına küs. başka skinini al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokman Dayı

quote:

s2 yi gold ile bitirenlere kod mu gönderdiler yani? Birde uzun süre satılmaz demişsiniz. Uzun süreden kastınız ne kadar? Son olarak uzun süremiz doldu diyelim ve tekrar veriliyor. Bunu RP ile alabilirmiyiz yoksa illa 30 lv olup turnuvalaramı katılmam gerekiyor?

Çok zor tekrar satılması, belki bir etkinlikte satılabilir 1820 rp ile. Kod gödermediler direk verdiler Janna + skini.
  • Hmm. Sağolun arkadaşlar. Birde bu turnuvalara katılmak için sanırım illa 30 lv olcaz dimi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Liss Nerfüne Ağlayanlar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armadas

quote:

Hmm. Sağolun arkadaşlar. Birde bu turnuvalara katılmak için sanırım illa 30 lv olcaz dimi?

Hayır 5-10 level arkadaşlarda "Hangimiz daha iyi Usta Yi kullanıyoruz?" diye turnuva yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: Armadas

quote:

Hmm. Sağolun arkadaşlar. Birde bu turnuvalara katılmak için sanırım illa 30 lv olcaz dimi?

Hayır 5-10 level arkadaşlarda "Hangimiz daha iyi Usta Yi kullanıyoruz?" diye turnuva yapıyorlar.

yav he he çok komik

o kadar boş kaldıktan sonra ''yav he he çok komik'' yazısını görünce güldüm.Bekliyordum ama yine de güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commando Kayle -- 3 Şubat 2013; 19:02:56 >

• quote:

CGT(Cumartesi Gecesi Turnuvası)'ye katılmak için en az 4 arkadaş ve bedavalar dahil(bedavalardan ayrı 6) 16 şampiyona ship olman yeterli. Yani draft pick girebiliyorsan bu turnuvaya katılabilirsin. Tabi bi takımın olmalı en az 4 kişi daha +2 yedek olabilir. Gerisi için evet 30 olman gerek.
  • quote:

quote:

quote:

Çok zor tekrar satılması, belki bir etkinlikte satılabilir 1820 rp ile. Kod gödermediler direk verdiler Janna + skini.

zor değil.satılma gibi bir olay olmayacak.olsa jarvan skini kapış kapış gider aslında ama.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.