Şimdi Ara

Sanki oyunun sonu geldi gibi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ben çok dşündümde artık knightın daha doğrusum uskonun sonunun geldiğini düşünüyorum nedenmi çünkü oyunu hakkıyla oynayan belki ayda en az 2k knight cash aalan arkadaşlarım var ve hepsi oyunu bıraktı veya bırakmak zorunda kaldı adamlar hacklendi oyuna giremiyor ki ben yine hacklendim :S

Şifremi Değiştir YOKK
    Şifremi Unuttum YOKK
    Oyunu 1 ay içinde Toplam 24 Saatten fazla oynadım diyecek adam Yokk
    Ticket atıyoruz tek olan şey oto cvp bizi takan yok

Bu sorunları böyle byük geliri olan bi firma yada kuruluş için Çok mu zor ?

Bir avukat tanıdığımıza SOrdum Bu nedenlerden dolayı çok rhaat dava açabilirmişiz bunlarla uğraşa bilecek birine elimden geldiğimce destek vermeye haazırım

• Allahına Kurban Sonuna kadar haklısın
    keşke kapansa. k2
  • hiç bi s.... yapamassın sözleşmeyi okursan orada geçiyo oyundaki herşey k2nindir die boşuna awukat parası werirsin ^^ kimse kimseyi zorlamıyo oynasın weya oynamasın die birde şifremi unuttum butonu ben bildim bileli yoq
  • nasıl hiç birşey yapamazsın mantıklı kişi veya kişilerin bilgilerini korumak ve bunları istediği ölçüde değiştirme düzeltme hakkına sahibiz daha sonra hizmet aldığımız kuruluş ne olursa olsun küçük veya büyük bize hertürlü destek ve yardımı sağlamak zorundadır bunu ben sallamıyorum keşke mümkün osla kendi size anlatsaydı çok süper anlatio çünkü biz bu durumda mağdur kişi oluyoruz
  • Kardeş ßiz Türkiye'yiz KraLı'ßize Muhtac İsterSek
    Deviririz ßu k2 yi.
    Haksız KazanCTan Dolayı.
  • ama biz hakkımızı arayamıyoruz işte amerikalı adam çürük sakız yüzünden dişini kırıyo 3 milyon dolarlık dava açio ve kazanio biz hayli hayli haklı durumda duruyoruz :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_Frr3STylE

hiç bi s.... yapamassın sözleşmeyi okursan orada geçiyo oyundaki herşey k2nindir die boşuna awukat parası werirsin ^^ kimse kimseyi zorlamıyo oynasın weya oynamasın die birde şifremi unuttum butonu ben bildim bileli yoq

Demekki sen yeni oyunculardansın.
    Bir online oyunda Şifremi unuttum - Şifre değiştirme gibi önemli özellikleri kaldırmaları çok kötü hatta çekilmez bişi..
    Sen gizli soru cevabını biliyorsun , adam girdi senin charla oynuyor , level düşürüyor ve şifre değiştiremiyorsun..
    Şifremi unuttumu geç , yahu bir online oyunda nasıl şifre değiştirme aktif olmaz ?
    Bana k.o dışında bir online oyun gösterin şifre değiştirme butonu aktif olmayan..
    Tamam sözleşmelerini kabul ediyoruzda(!) orda size çile çektirecez , paralarınızı almak için her yola başvurucaz seçeneklerini göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 3 Mayıs 2007; 2:19:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunlar neden bu hale geldi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hiç bi s.... yapamassın sözleşmeyi okursan orada geçiyo oyundaki herşey k2nindir die boşuna awukat parası werirsin ^^ kimse kimseyi zorlamıyo oynasın weya oynamasın die birde şifremi unuttum butonu ben bildim bileli yoq

ben pre alıp para verıosam..oyuna gırebılmem gerekır...bır sorunum olduğunda adamlar bna destek vermek zorunda...charıma bişe olduğunda beni ortada brakamazlar....daha sayimmi
    sözleşmede bunlar yazıo...
    ha biri dawa etse kı.çındaki kılara kadar yolabilir k2 yi...ama kim sallıoki 10 yaşındaki velet para verip dava mı açıcak hakkımı isterim die..oyun olsun yeter ...hakımızı aramadıkça bu böyle gider.
  • akhadaşlar k2 den bahsediyorsunuz :D şimdiye kadar ne yaptı bana 3 şey soyleyin
    item şifreme şıklara dahil değildir(çünkü onlara yarıyor adamlar ana sayfaya koymuş herkes hacklenebilir ama gold presi olanlar daha az zarar görür diye)
    ko da pre mecbur deilken alıyodum ama mecbur olunca almadım lagı bitirecez dediler eskisinden beter ettiler oyunu eski vidoe lara bakın 1 gram lag varmıydı şimdiki normal olan lag o zaman lag sayılıyordu
    la g dan gectim oyuna giremiyosun ki lag olduğunu goresin KISACASI KO BELEŞ OYUN İÇİN GÜZEL
    BİR DE FAZLA KAPTIRMAYIN KENDİNİZİ BEN SIRF PAZAR İÇİN GİRİYORUM :D SİSTEMİN DIŞINA CIKINCA HERŞEY ÇOK SACMA GELİYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cénk

quote:

Demekki sen yeni oyunculardansın.
    Bir online oyunda Şifremi unuttum - Şifre değiştirme gibi önemli özellikleri kaldırmaları çok kötü hatta çekilmez bişi..
    Sen gizli soru cevabını biliyorsun , adam girdi senin charla oynuyor , level düşürüyor ve şifre değiştiremiyorsun..
    Şifremi unuttumu geç , yahu bir online oyunda nasıl şifre değiştirme aktif olmaz ?
    Bana k.o dışında bir online oyun gösterin şifre değiştirme butonu aktif olmayan..
    Tamam sözleşmelerini kabul ediyoruzda(!) orda size çile çektirecez , paralarınızı almak için her yola başvurucaz seçeneklerini göremedim.

yoq jnm ben bu oyunu 3, 3,5 senedir oynuyorum
    amm@ velakin adam akıllı 1,5 senedir oyunu tmmen kawramaya başladım=)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.