Şimdi Ara

Sanki kimsenin istemediği hayatı devralmış gibiyim..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle hissediyorum kendimi, bazen aklımı çok kurcalıyor bu konu neden ben diyorum kendi kendime neden ben?
    Küçüklükte bile yokluk çektim babam yatalak annem tek başına çalışıp evi geçindirmeye çalışıyordu.İkisi de ilk okul mevzunu haliyle babam inşaatta çalışan seramik ustası annem ise bir fabrikada çalışıyordu.Nasıl anlatsam ki belki ergence düşüncelerin içindeyim ama çok sıkıyor canımı bu,sevdiğim çok sevdiğim kıza bakıyorum yurt dışına kaç kez gitmiş görmüş durumları iyi bir de bize bakıyorum kendime küçücük gecekonduda yaşayan evde tek kişi çalışan birisiyim kız ise izmirde güzel bir semtte yaşıyor bostanlıda.Halime şükretmem gerekiyor aslında ailem yanımda kafamızı koyacağımız bir evimiz var Allah'a şükür geçinip gidiyoruz ama..ama böyle olmamalı ne yaptıkta bu yaşamı hakettik durumu daha kötü olanlar da var ama suçlarımız neydi bizim.

• Üzüldüm, ne diyeceğimi bilmiyorum, ben küçükken biz de çok zorluk çekmişiz. Ama şükür şimdi durumlar iyi. Umarım sizin de öyle olur. Kız konusunda ise git konuş. Reddedilecek olsan bile hatta bunları da anlatabilirsin istersen.. Ne kadar yürekli olduğu belli olur. Seni sen olduğun için sevecekse zaten önemsemez hiçbirini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Welcome To Hell Bro

Üzüldüm, ne diyeceğimi bilmiyorum, ben küçükken biz de çok zorluk çekmişiz. Ama şükür şimdi durumlar iyi. Umarım sizin de öyle olur. Kız konusunda ise git konuş. Reddedilecek olsan bile hatta bunları da anlatabilirsin istersen.. Ne kadar yürekli olduğu belli olur. Seni sen olduğun için sevecekse zaten önemsemez hiçbirini.

Belki ben hayata karşı 1-0 geride doğmuşumdur kabullenmek istemiyorum artık bunları neden daha iyi bir hayatım yok ne yaptım da Allah bana küçükken bile bunları eyledi belki kader belki nasip..
  • Bilemiyorum. Daha iyi bir hayat, diğerlerinin hayatı ne kadar farklı olabilir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Welcome To Hell Bro

Bilemiyorum. Daha iyi bir hayat, diğerlerinin hayatı ne kadar farklı olabilir ki?

Ben fakir bir semtte gecekonduda yaşıyorum kız güzel bir semtte bir dairede yaşıyor,Kız daha iyi hayat şartlarında yaşıyor,daha bilgili ailesi,daha anlayışlı belki,yokluk görmemiş belki.Ben en fazla 2 farklı il görmüşümdür istanbul ve mersin kız ise çok kez yurt dışına çıkmış belki çok takıyorum bu durumları kafama hayata geriden başladım çünkü
  • bizimde ben küçükken durumumuz iyiydi, şimdi kötüleşti ve böyle olunca çok daha kötü hissediyorsun. babam 68 yaşında ve ilerde bunun acısını çok çekeceğim gibime geliyor. bunun dışında nacizane benim de dertlerim var herkes gibi.. aslında yalnız değilsin. neye göre ve kime göre bu hayatları yaşıyoruz ya da neden biz bilmiyorum. ama en son ne zaman mutlu oldun diye sorarsan hatırlamıyorum. boşver, allah sağlık versin, azıcık aşın ağrısız başın olsun gerisi boş.
    elalem gibi ayakkabı kutusunun içerisinde bir sürü kara parayı aklayıp haram yiyeceğine fakirliğini gururunla yaşa çok daha iyi, dediğim gibi şükür edeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayanMadam

bizimde ben küçükken durumumuz iyiydi, şimdi kötüleşti ve böyle olunca çok daha kötü hissediyorsun. babam 68 yaşında ve ilerde bunun acısını çok çekeceğim gibime geliyor. bunun dışında nacizane benim de dertlerim var herkes gibi.. aslında yalnız değilsin. neye göre ve kime göre bu hayatları yaşıyoruz ya da neden biz bilmiyorum. ama en son ne zaman mutlu oldun diye sorarsan hatırlamıyorum. boşver, allah sağlık versin, azıcık aşın ağrısız başın olsun gerisi boş.
    elalem gibi ayakkabı kutusunun içerisinde bir sürü kara parayı aklayıp haram yiyeceğine fakirliğini gururunla yaşa çok daha iyi, dediğim gibi şükür edeceğiz.

Niye biz? Niye istediğim zaman çıkıp gönlümce eğlenemiyorum para harcayamıyorum niye istediğimi alamıyorum? En son 1 yada 2 ay önce evden çıktım o da karşıyaka gidip 25 lira para harcamaktı evden okul-okuldan ev hayatım kısır bir döngüde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verse Parchalarya

Öyle hissediyorum kendimi, bazen aklımı çok kurcalıyor bu konu neden ben diyorum kendi kendime neden ben?
    Küçüklükte bile yokluk çektim babam yatalak annem tek başına çalışıp evi geçindirmeye çalışıyordu.İkisi de ilk okul mevzunu haliyle babam inşaatta çalışan seramik ustası annem ise bir fabrikada çalışıyordu.Nasıl anlatsam ki belki ergence düşüncelerin içindeyim ama çok sıkıyor canımı bu,sevdiğim çok sevdiğim kıza bakıyorum yurt dışına kaç kez gitmiş görmüş durumları iyi bir de bize bakıyorum kendime küçücük gecekonduda yaşayan evde tek kişi çalışan birisiyim kız ise izmirde güzel bir semtte yaşıyor bostanlıda.Halime şükretmem gerekiyor aslında ailem yanımda kafamızı koyacağımız bir evimiz var Allah'a şükür geçinip gidiyoruz ama..ama böyle olmamalı ne yaptıkta bu yaşamı hakettik durumu daha kötü olanlar da var ama suçlarımız neydi bizim.

Bende bostanlıda oturuyorum nekadar takılma desemde zor biliyorum hayatı akışına bırak off bea içim sıkıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Cremiesto

quote:

Öyle hissediyorum kendimi, bazen aklımı çok kurcalıyor bu konu neden ben diyorum kendi kendime neden ben?

Bende bostanlıda oturuyorum nekadar takılma desemde zor biliyorum hayatı akışına bırak off bea içim sıkıldı

Yapamıyorum çıkmıyor ki aklımdan her seferinde daha üzülüyorum

• haklısın hocam. benimde arkadaşım aradı yarın bi yerlere gidelim muhabbeti döndü, yarına ne yalan uyduracağımı düşünüyorum. bi arkadaşımda paranormal activitye gidelim diye tutturdu, ona da ayrı bi şey uydurmam gerek. erkendne eve kaçıp hasta rolü falan mı yapsam bilemedim.
    en son alışverişimi de galiba 2013ün başında bi ayakkabı alarak yapmıştım, o da yırtıldı. bu ay bi ayakkabı alıcam ama işte o bile zora sokuyor.
    kısacası sıkma canını, ben alıştım. sende alışmaya çalış. elimizde olmayana isyan etmek yerine elimizdekileri idare etmek daha mantıklı bence. ayrıca daha genciz, ileride ne olacağını kim bilebilir.
  • quote:

senin değil babanın suçu, bu yaşamı hak etmeni sağlayan yada bu yaşamı sana sunan Allah değil

İnsan kısmetini kendisi yaratır, çalış çabala, senin çocuklarında aynı soruları kendilerine sormasınlar. Eğer ilerde çocuklarında seninki gibi bir hayata sahip olursa, bunun sorumlusu gene Allah değil, o çocukların annesi babası olacak, yani sen ve eşin

• "Başkalarının zavallılığına bakıp kendi haline şükredenlerden tiksiniyorum"
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayanMadam

haklısın hocam. benimde arkadaşım aradı yarın bi yerlere gidelim muhabbeti döndü, yarına ne yalan uyduracağımı düşünüyorum. bi arkadaşımda paranormal activitye gidelim diye tutturdu, ona da ayrı bi şey uydurmam gerek. erkendne eve kaçıp hasta rolü falan mı yapsam bilemedim.
    en son alışverişimi de galiba 2013ün başında bi ayakkabı alarak yapmıştım, o da yırtıldı. bu ay bi ayakkabı alıcam ama işte o bile zora sokuyor.
    kısacası sıkma canını, ben alıştım. sende alışmaya çalış. elimizde olmayana isyan etmek yerine elimizdekileri idare etmek daha mantıklı bence. ayrıca daha genciz, ileride ne olacağını kim bilebilir.

Artık ileriyi görmek istemiyorum şu an bitsin hayat benim için ölüm olsa bile koymaz artık olacaksa acısız olsun kurtulayım ne bu düşünceler kalsın ne de üzünler en iyisi bu genç yaşta ölüp gitmek, hayatın tadını alamadıktan sonra yaşamanın ne alemi var ki şu sıralar aşırı sıkıntıdayım her hissi tatdım hüzün,sevinç,acı sadece sevgi hariç hissetmiyorum artık bir şey hislerimi kaybettim sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

quote:

senin değil babanın suçu, bu yaşamı hak etmeni sağlayan yada bu yaşamı sana sunan Allah değil

İnsan kısmetini kendisi yaratır, çalış çabala, senin çocuklarında aynı soruları kendilerine sormasınlar. Eğer ilerde çocuklarında seninki gibi bir hayata sahip olursa, bunun sorumlusu gene Allah değil, o çocukların annesi babası olacak, yani sen ve eşin

Haklısınız aslında, ilerde evlenirsem çocuklarım maddi durumu kafaya takmasın diye şu zamanlar çok çalışıp iyi bir üniversite,sonra iyi bir hayat istiyorum

• anlıyorum seni. bi yerden sonra sanki ruhun nasır bağlıyor, hissizleşiyorsun. haklısın. ama boşver, can bedenden çıkmadıkça..
  • Kesinlikle dünya insanların elinde , en basitinden o Afrika'daki insanların sorumlusu tanrı değil insanlardır.O bazı aç yaratık müsveddeleri etrafına bakıp elinde olanın bir kısmını ihtiyacı olana verseydi herkes huzurlu bir şekilde dünya denilen rüyanın tadına varmaya çalışırdı.İnsanlar şu güzelim dünyadan mahrum hayatlarını çalışıp kazanmakla geçiriyor , kendilerine vakit bile ayıramıyorlar...
    Bu düzeni kuranlar asıl suçlular , kimsede kalkıp "ben ne yapıyorum ya ?" , "bunu yapmak zorunda değilim ki ?" demiyor.
    Sabah kalktığında işe giderken lanet eden zibilyon tane insan var dünyada...
    İstemediği işi yapan , sırf biraz fazla para verecek diye onca yolu tepip başka yere taşınan...
    İnsanı sadece "modern hayvan" olarak tanımlamak geliyor içimden , tüm insanların maske taktığını düşünün ve herkesin belli bir kırılma noktası var.Bu noktayı geçtikten sonra insanın yanı insan denilen canlının gerçek halini görebiliyorsunuz...
    Neyse konu fazlasıyla dağıldı zaten.
    İyi geceler.

• Ben hep şunu diyorum:''Hayat benim cehennemim.'' Durumumuz çok şükür iyi ama ben hayatı sevmiyorum. Derslerim falan iyi ama yok abi, en iyi yerlere gelsen bile birilerinin altında olacaksın, çalışmak zorunda olacak, ev geçindirmekle uğraşacaksın. Bence şuan cehennemi yaşıyoruz (hayatı sevmeyenler olarak). Ölüm bizim kurtuluşumuz olsa da yaşamayı da seviyorum sonuçta. Ölünce yok olucaksın, kaybolucaksın. Yaşarken sıkılıp patlayacaksın, hayattan bezip acı çekeceksin ama yaşayacaksın, hala varolup dünyevi zevkleri tadacaksın ama aynı zamanda kahrolacaksın, sıkılmaya devam edip cehennemi yaşamaya devam edeceksin. Senin konunla yazdıklarımın ilgisi yok pek ama yazdıklarını görünce kendi duygularımı yansıtıyım dedim.
  • Hocam anlamadım baban yatalak mı şu an yoksa çalışıyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • facede 101 oynarken bana da oluyor hocam o bazen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.