Şimdi Ara

Sanırım Sınavım İptal Oluyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınav salonundan binayı terketmemek şartıyla sağlık sorunuyla kamerali odaya indirildim. Buraya kadar sorun yok. Fakat bina sorumlusunun binayi terketmedigime dair rapor hazirlamas gerekiyormus. Ama bina sorumlusu Tutanak veya Rapor hazirlanmadi. Sinavim sizce iptal olur mu, İptal olursa itiraz hakkim var midir ? ne olacak acaba gozume uyku girmiyor haftalardir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Üzücü bir durum ösymyi arayın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osym yi aradim, dedikleri tutanak tutulmasi gerekiyormus

• belki en son imzalayıp gitmiştir

• Ama bu seninle ilgili bir sorun değil ki? Bina sorumlusunun yapmadığı şey için senin sınavının geçersiz olması çok saçma bir durum.
  • Ne oldu kardes?

• bekliyorum. Yapicak bir sey yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1AY SONRA SINAV VAR VE BEN YOKUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim belki adam tutmuştur tutanağı senden sonra bu iş sadece sınav zamanı yapılmıyor uzun bir süreç tüm dosya işlemleri sen biraz sakin ol sonuçları bekle bakalım dilerim hakkında hayırlısı olur
  • Eğer BSS nın tutanak tutmadığından eminsen noter tasdikli bir dilekçe yaz ÖSYM ye ve iadeli taahhütlü gönder ve sonuç açıklanmasını bekle. Olumsuz bir netice alırsan o BSS ye sağlam bi tazminat davası aç. Yada en yakın bir hukuk bürosuna hemen yarın sabah git onlar gerekli herşeyi yaparlar. İnşallah korktugunuz gibi olmaz. Geçmiş olsun.

• Kardeşim ruh hastasımısın?Sürekli atnı konu tatmin etmiyor mu seni?

• 15 Haziran’dan beri açılıyor bu konu 2 Temmuz oldu. Sana yüzlerce insan ÖSYM’yi ara bilgi al dedi. Onlar dahi çekimser cevap veriyorsa burada kim ne yapabilir? Hz. Musa mı bekliyorsun asayı yere vursun yollar ikiye ayrılsın??

• görevli tutanak tutar, sizin haberiniz bile olmaz.
  • tutanak tutmuşlardır merak etme
  • Merak etmeyin, içiniz rahat olsun hocam sorun çıkmaz.

• Sürekli aynı cevapları alıp aynı forumda tekrar konu açarak farklı cevap beklemek en hafif tabirle mantıklı bir davranış değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.