Şimdi Ara

sanırım sevgilimden ayrılıcam acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sevgilim var ve ben ona çok güveniyorum. Aramız iyi ama o bi türlü bana güvenemedi sanırım. Ve geçen hafta cuma günü beni bir kız ekledi facebooktan. bana sevgilimle ilgili konuştu. neden onlasın, neyini seviyorsun, ayrılmayı düşünüyor musun,hoş çocuksun tanışmak isterdim,o kız çok soğuk vs. Ben sevgilim mi bu acaba diye şüphelendim biraz ama olayın üstüne gitmedim. Netten falan biraz araştırınca o olduğunu anladım. Kız bana güvenmiyor ama benim için okul değiştirmiycekmiş falan dedi. Sizce ne yapmalıyım. Bugün konuşucam neden böyle bir şey yaptın diye. Sizce ayrılmalı mıyım? Basit bir olay değil bence. Görüşleriniz önemli yardırın.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sevgilimden Ayrılmalı Mıyım?

Bir ilişkide ayrılık kararı almak son derece güç olabilir. Bu zor dönemde, bilinçli bir seçim yapmak için aşağıdaki faktörleri değerlendirmek önemlidir:

• İlişkinizdeki Memnuniyetsizlikler: İlişkide sizi rahatsız eden temel sorunları belirleyin. Bu sorunlar, iletişim eksikliği, güven sorunları veya değerlerdeki farklılıklar olabilir.
    • Çalışma Olasılığı: İlişkinizi kurtarmak için hala bir şans olduğuna inanıyor musunuz? Her iki taraf da iletişime açık ve bir uzmana danışmaya istekli ise, sorunlar çözülebilir.
    • Ayrılık Sonrası Beklentiler: Ayrılığın kişisel hayatınızı, duygusal sağlığınızı ve gelecek planlarınızı nasıl etkileyeceğini düşünün.
    • Alternatifler: Ayrılığın yanı sıra ilişkinizi geliştirmek için diğer seçenekleri de keşfedin. Örneğin, ortak terapiye gitmek veya ilişki danışmanlığı almak faydalı olabilir.

Ayrılık Kararını Vermek için Adımlar:

• Kendine Zaman Ver: Acele kararlar vermekten kaçının. Ayrılığın ciddi sonuçları olduğunu unutmayın.
    • Dürüst Ol: Partnerinizle açık ve dürüst bir konuşma yapın. İlişkiyi neden bitirmek istediğinizi açıklayın, ancak incitici veya suçlayıcı olmaktan kaçının.
    • Net Ol: Ayrılık kararınız konusunda net olun. Karınızı değiştirip değiştirmeyeceğinizi konusunda kararsız görünmeyin.
    • Sınırlar Belirle: Ayrılıktan sonra sağlıklı sınırlar belirleyin. İletişim kurma şeklinizi ve sosyal medyada birbirinizle etkileşime girme biçimlerinizi yeniden değerlendirin.

Ayrılık asla kolay değildir, ancak bilinçli bir seçim yapmak, uzun vadede mutluluğunuza ve iyiliğinize katkıda bulunabilir. Bu süreçte kendinize karşı nazik olun ve ihtiyacınız olan desteği aile, arkadaşlar veya bir terapistten alın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yukarı. Bir seyler soyleyin arkadaslar. Kararsizim hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: excworld

Arkadaşlar sevgilim var ve ben ona çok güveniyorum. Aramız iyi ama o bi türlü bana güvenemedi sanırım. Ve geçen hafta cuma günü beni bir kız ekledi facebooktan. bana sevgilimle ilgili konuştu. neden onlasın, neyini seviyorsun, ayrılmayı düşünüyor musun,hoş çocuksun tanışmak isterdim,o kız çok soğuk vs. Ben sevgilim mi bu acaba diye şüphelendim biraz ama olayın üstüne gitmedim. Netten falan biraz araştırınca o olduğunu anladım. Kız bana güvenmiyor ama benim için okul değiştirmiycekmiş falan dedi. Sizce ne yapmalıyım. Bugün konuşucam neden böyle bir şey yaptın diye. Sizce ayrılmalı mıyım? Basit bir olay değil bence. Görüşleriniz önemli yardırın.

Ayrıl yaz da geldi ayrıl sen

• Guvensizlik çok kotu..

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

Guvensizlik çok kotu..

Boyle bir sey ayrilma sebebi olur degil mi? Basima ilk defa geliyor cunku

• Seni sevenle devam et. kalanla da arkadaşça devam et ayrildiginda yedekte bulunsun ayrilinca sinir edersin. duygusal yaklasma olaya. ben sevdigimle devam etcem degil sevenle devam etçem de. seni sevenle devak edersen temellerin daha saglam olur.

Edit. yeni bir tane bul seni seven onla yurumez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AF373BF5 -- 24 Mayıs 2013; 11:05:56 >
  • quote:

quote:

Guvensizlik çok kotu..

Sana güvenmiyor. Yaptığı bu harekette sana sittinsene güvenmeyeceği anlamına geliyor.

Şimdi sen devam etsen bile ilerde senin önüne başka şeyler çıkartacak ve senin sinirlenmene neden olacaktır.

O kızla yürümez. Çünkü kişiliği tam oturmamış. Önüne bakmalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya kızı cidden seviyorum. Ask degil bu sevgi sadece. Alistim bayaa bu hatasini gormezden gelmiycem galiba. Bakin eminim o da beni seviyor ama guvenmiyor. Nasil is bu anlamis degilim. Neyse sizin dediginiz gibi yapicam galiba. Bakalim ne cevap vericek. :/

• Bosver ayril gitsin boyle manyaklarla ugrasma. O da bigun bu yaptiginin ne kadar sacma oldugunu anlayacak zaten.
  • Tebrikler bugunun sevgili konusunu acan ilk kisisisiniz.

• Aksam yazicam buradan ne olup bittigini. Baskasinin basina gelirse nasil davranacagini falan bilir en azindan. Zor is gercekten.

• quote:

quote:

Guvensizlik çok kotu..

Bende guvendigim icin ve cokta sevdigim kıskandıgım icin ayrıldım. Hala ayrıyız seviyorum ama gururda olunca.

• İlişkinin başlarında olur böyle şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

İlişkinin başlarında olur böyle şeyler.

Bu sozle butun kararlarim altust oldu

• Yas kac 12-15 arasi mi?

• 16

• kezban işte, hareketlere bak. Ayrıl gitsin, uğraşılmaz.
  • Biraz çocukça bir hareket ama ilişki başında ısınma turları bunlar. Zamanla devam ederse, dozajı artarsa o zaman yol verirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.