Şimdi Ara

Sanırım Katili Gördük Bugün...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzelbahçede, yukarda mert bakkalın olduğu yerde. Bugün saat 16.40 17.00 arası bi saatti tam hatırlamıyorum. Arkadaşla yalıya gitcektik. Güzelbahçe- F.Altay dolmuşu bekliyoduk.. Fakat robot resmi filan görmüşlüğümüz yok.. Sanırım daha çıkmamıştıda.. Önümüzden Güzelbahçe'de daha önce hiç görmediğimiz buraların yabancısı olduğu her halinden belli bi tip geçti.. Beyaz parmak arası terlik, eşofman altı (koyu renk), pembe-beyaz tarzı bi t-shirt.. Bi değişik bakıyodu. Sanki biraz perişan bi hali vardı. Önümüzden geçip gitti. Neyse bizim de dolmuş geldi bindik, gidiyoruz. Önümüzden geçen aynı adam dolmuşu durdurup bindi. Biz arkadaşla birbirimizi dürtüyoruz. Tam psikopat vs aramızda konusuyoruz. Neyse gittik yalıda indik oturduk filan. Neyse akşam evlere döndük dağıldık. Bu robot resim internette yayılmaya başlamış.. Msn'den birisi yolladı. o an dumur oldum kaldım.. Bugün gördüğümüz adama acaip benziyodu. Robot resimdeki yanılma payınıda goz onune alırsak. Birebir diyebilirim. :/ 5 dakika baka kaldım ağzım açık kaldı.. Arkadaş mesaj attı o sırada robot resmi gordunmu vs. diye. Kaç saattir. Karakola gitsek mi, vs diye düşünüyoruz.. Şimdi aileme anlatıcam durumu.. Valla acaip ürperdim. Köpegimi dolastırıcaktım. Mahalleden çıkamadım :/

• Madem bu kadar eminsin vatandaşlık görevini yerine getir : Karakola bildir durumu.
  • Bende birini gördüm ama seninkiyle tamamen farklı tip. 305 numaralı narlıdere otobüsündeydi akşamüzeri. Yorgun gözüküyordu koydu kafasını cama uyudu sanırım. Yüz yapısı sakalları tamamen benziyor. Boy ten rengi tariftekinin aynısı. Sadece saçları biraz daha uzun 3 numaradan. Beyaz gömlek kumaş pantalon.
    İnsan paranoyak oluyor tabi böyle zamanlarda. Bilemiyorum hala kafamı kurcalıyor o mu değil miydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BSG -- 27 Nisan 2010; 22:38:24 >
  • karakola git
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

Madem bu kadar eminsin vatandaşlık görevini yerine getir : Karakola bildir durumu.

+1
  • heh seri katilde dikkat çekici olarak dolaşıcak
  • Dostum Ege, biraz duyarlı olmakta fayda var, belki hayat kurtaracaksın bir düşün. Git arkadaşınla, durumu anlat karakolda aynen burada anlattığın gibi. Nerede binip nerede indiği bilgisi polis için çok değerli olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • içimi ürperttiniz lan resminide çıkarıp duruyolar sürekli önüme
  • KARAKOLA GİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİT
  • Atlayın üstüne karakola götürün halk kahramanı olun
  • Güzelbahçe polis karakolunu aradı babam az önce. Oğlum robot resimdeki adama benzeyen birini görmüş bugün filan dedi.. Beni istediler telefona. Polis tarif ettirdi, üstünde başında ne varsa not aldı. Neden daha erken aramadınız diye gerildi biraz. Bilgilerimi filan aldı. Karakola gitmemize gerek kalmadı.. Sanırım adam Narlıdere taraflarındada görülmüş bugün :/
  • aradığınız iyi olmuş bilgi falanda alın polisten
  • Karakola gitmemize gerek bile kalmadı. Polis adamı tarif ettirdi, üstünde başında ne varsa not aldı yazdı. Narlıdere, Güzelbahçe, Balçova birbirlerine yakın yerler arkadaşlar... Bu bölgelerde oturan vatandaşlar biraz daha temkinli olsunlar.. Biz biraz geç aradık polisi. Fakat aradık yinede görevimzi yaptık...
  • Diğer konuya yazmıştım. Narlıderede bir markette görülmüş. Farkedildiğini anlayınca kaçmış ordan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Bende birini gördüm ama seninkiyle tamamen farklı tip. 305 numaralı narlıdere otobüsündeydi akşamüzeri. Yorgun gözüküyordu koydu kafasını cama uyudu sanırım. Yüz yapısı sakalları tamamen benziyor. Boy ten rengi tariftekinin aynısı. Sadece saçları biraz daha uzun 3 numaradan. Beyaz gömlek kumaş pantalon.
    İnsan paranoyak oluyor tabi böyle zamanlarda. Bilemiyorum hala kafamı kurcalıyor o mu değil miydi.

Böyle düşünen arkadaşlar bence hemen karakola gitmeli.Sonuçta polisler yaka paça tutup direk mahkemeye çıkaracak halleri yok.İlk önce sorguya çekecekler ondan sonra duruma göre devam edecekler.

Narlıdere mii

Bu adam yakalanana kadar kendime ev hapsi veriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Bende birini gördüm ama seninkiyle tamamen farklı tip. 305 numaralı narlıdere otobüsündeydi akşamüzeri. Yorgun gözüküyordu koydu kafasını cama uyudu sanırım. Yüz yapısı sakalları tamamen benziyor. Boy ten rengi tariftekinin aynısı. Sadece saçları biraz daha uzun 3 numaradan. Beyaz gömlek kumaş pantalon.

Böyle düşünen arkadaşlar bence hemen karakola gitmeli.Sonuçta polisler yaka paça tutup direk mahkemeye çıkaracak halleri yok.İlk önce sorguya çekecekler ondan sonra duruma göre devam edecekler.

telefonla arıyın saat 11 e yaklaştı evden çıkmamak en iyisi

• o şerezsiz oglunu asıcan sallandıracan
  • beyler bence korkudan dolayı oluyor bu benzetmeler. ben sanmıyorum böyle birinin kendini belli edeceğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Diğer konuya yazmıştım. Narlıderede bir markette görülmüş. Farkedildiğini anlayınca kaçmış ordan.

Kaynak var mı ya da marketin adı saat kaçta olduğu vs?
  • Görür görmez aramalıydınız,utanacak sıkılacak bir durum yok (adam o değilse bile).Sonuçta kötü niyetli hareket etmeniz beklenemez,sizde keyfinizden aramıyorsunuz.Vatandaşlık göreviniz...Poliste vatandaşa hizmet için var,dikkate almak durumundalar.Aynada kendinize baktığınızda robot resme benziyorsanız onun için bile arayın...hayat kurtaracaksınız.

Yabancı memleketler bu konuda çok duyarlı.En ufak şeyde arıyorlar polisi.Türk milletinde vatandaşlık bilinci gelişmemiş vaziyette ne yazık ki.Meslekteki bazı eski kaşarlanmış polislerin insan dışı tavırları da insanların polisi arama konusunda çekinmesine yol açıyor.

Polis halkı yönlendirdiği ve denetlediği kadar halkta polisi yönlendirmeli ve denetlemelidir.

Ha ben polisleri sevmem o ayrı ama bunda konu dışı pek çok faktör var.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.