Şimdi Ara

Sanırım Hdd sıkıntım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, normalde sıkıntı olmamasına rağmen dün bir anda oyunlarda fps drop yemeye başladım. İlk bunu Lol de gördüm. Şaşırdım 2 defa başıma geldi oyunda sonra ise gta 5 oynuyordum onda ise 3 kere crash yedim oyunda. En sonda ise cs go oynarken yiyince msi afterburner dan değerlere bakayim dedim ekran kartının sıcaklığı 81 dereceyi bulduğunda yediğimi gördüm. Sonra bilgisayarı kapattım açtım Hdd diskim gözükmedi. Sistemim SSD ye yüklüydü. Oyunlar HDD ye yüklüydü. Bir oyunun Dosya Konumunu Göstermede göstermiyordu bulamıyordu lokasyonu. Sonra virüsten dolayı olduğunu dşündüm torrent kullanıyordum çünkü. Format atmaya karar verdim. Bu sefer HDD ye yükledim windows u ilk başta sorun yok gibiydi ama sonra mavi ekran verdi. Sorunun HDD olduğunu düşünüyorum lütfen yardım edin,teşekkürler.

Sistemim
    Intel Core i7 6700K
    DDR4 4x16GB 64GB Ram
    Inno 3D Herculez GTX1070 8GB 256Bit
    msi z170A Tomahawk Motherboard
    Samsung 860 Evo 250GB sata SSD
    Seagate 2TB 7200rpm HDD
    Coolmaster 750watt+80 plus bronze power supply
    win 10 pro 64bit

• HD Tune yazılımının error scan bölümünden uzun tarama yaptırın (quick scan olmayacak), kırmızı kutular görünürse komut istemi altında chkdsk /f /r komutu ile tamir deneyebilirsiniz. Tamir olabilirse yenide tarama yaptırın yine kırmızı kutular görünürse o disk'e güvenilmez. Kırmızı kutular yani bozuk sektörler disk'in başında veya sonunda gruplaşıyorsa o bölümleri boş bırakacak şekilde partition oluşturup disk'i kullanma şansınız var fakat yine de disk güvenilir hale gelmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anakartımda sorun mu var
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.