Şimdi Ara

SANDiSK X110 256GB SSD 275TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    [/size=2]

* ÜRÜN SIFIR VE 2 YIL GARANTİLİDİR.
    * FATURASI BULUNMAMAKTADIR.
    * İHTİYAÇ FAZLASIDIR.
    * PİYASADA BU FİYATA BULMANIZ İMKANSIZ.
    * PAZARLIK İÇİN ARAMAYIN.

(İSTANBUL İÇİ ELDEN TESLİM)

SANDISK X110 256GB SSD SIFIR KUTUSUNDA SANDiSK X110 256GB SSD 275TL
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
     SANDiSK X110 256GB SSD 275TL SANDiSK X110 256GB SSD 275TL SANDiSK X110 256GB SSD 275TL

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Aynısının yine sıfırını 250'ye satıyordum, satıştan bugün çektim. İmkansız değil yani. Bu model sadece sistem üreticilerine veriliyor. Garantisi ancak o sistemin içinde kalırsa olur. Son kullanıcıya satışı yok. Yanıldığımı sanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satmak için mi kullanmak için mi? Önce bunu netleştirelim. Şahsen elimde 3tane vardı. Birini kendim kullanıyorum. Diğeri satıldı. Bu elimde fazla kaldığı için satışa sundum. Akakçede 320 lira yada bilio.com dan bakın. Amazondan araştırın. Almayacaksanız çamur atmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: rmakaay

Satmak için mi kullanmak için mi? Önce bunu netleştirelim. Şahsen elimde 3tane vardı. Birini kendim kullanıyorum. Diğeri satıldı. Bu elimde fazla kaldığı için satışa sundum. Akakçede 320 lira yada bilio.com dan bakın. Amazondan araştırın. Almayacaksanız çamur atmayın.

Öncelikle bir insanda bir SSD'den üç tane varsa, muhtemelen satmak içindir, ve cihaz satmak suç değildir.

Çamur atmak olur mu hiç? "Bu fiyata bulmanız imkansız" yazmıştınız. Ben son kullanıcıya satılmıyor diye bildiğim için, sıfırını düşünmedim bile. Onun için yazdım. Mevzu sıfırsa, Amazon ise, evet, satıyormuş. 257 TL'ye free shipping şu anki kurla:http://www.amazon.com/SanDisk-SD6SB1M-256G-1022I-256GB-Internal-Solid/dp/B00C04R50W

İki yıl garanti durumunu izah eder misiniz? Cihazların kaynağı nedir ki? Hem "faturasız" hem "iki yıl garantili" yazmışsınız. Garanti durumunu nereden, nasıl öğrendiniz?

• Ha, bir de garanti olayını izah edip 4. Levent'e getirirseniz, sırf kafanızdaki "fakir kedi ulaşamadığı ciğere mundar diyor" görüşünüzü değiştirmek için, nam olsun diye, keyiften alırım cihazınızı. Pazarlıksız.

• Garanti Belgesi kutu içindedir. Ama Madem ısrar ettiniz. Resmini çekip gönderiyorum. PM kontrol ediniz.

• PM kontrol edin. Gönderdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 1TB 970 EVO NVMe M2 SSD
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmakaay

Garanti Belgesi kutu içindedir. Ama Madem ısrar ettiniz. Resmini çekip gönderiyorum. PM kontrol ediniz.

Tamamdır hocam. Teşekkürler. Buyrun, getirin cihazı. Aynısını PM'le de cevaben yazıyorum.
  • Aldım, gitti.

• Hayırlı Olsun ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.