Şimdi Ara

SanDisk Sansa fuze Kullanıcıları (İnceleme, Resimler..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün itibari ile bende Sansa kullanıcısı oldum, mp3 oynatıcı almadan önce forumda konu açmıştım büyük çoğunluk sansa clip yönünde fikirlerini söylediler. Bugün birkaç mağazada araştırdım ve biraz daha parama kıyıp Sansa Fuze 8gb olanından bir tane aldım. Almanya'daki fiyatı 70 Euro bu arada. Şimdi cihazın özelliklerini çektiğim fotolar ile anlatmaya çalışacağım.

Özellikler
    • Videolarınızın, fotoğraflarınızın ve albüm kapaklarınızın pırıl pırıl görüntüleri için
    parlak renkli 1,9” (220x176) renkli TFT ekran.
    • MP3, WAV, WMA, korunan WMA ve sesli kitap formatlarını destekler
    • Video MPEG4 (SP) QCIF+ 20fps ile uyumludur. İlave video formatları da Sansa
    Media Converter (Sansa Medya Dönüştürücüsü) yazılımı (www.sansa.com/support)
    aracılığıyla desteklenmektedir
    • Sansa Medya Dönüştürücüsü yazılımı aracılığıyla dönüştürülüp çalıcıya aktarılan
    fotoğraf dosyalarını destekler.
    • Canlı FM yayını yapan radyo istasyonlarını dinlemek için entegre bir FM radyo içerir.
    • Yerleşik mikrofonu sayesinde ses kayıt fonksiyonu sağlar.
    • MicroSD/SDHC kart yuvası ilave 4GB* ve daha yüksek kapasiteleri destekler.
    • Kullanıcılara dahili bellekte veri saklama imkanı sunar.
    • Şarj edilebilir pil 24 saat ses dosyası oynatımı veya 5 saat video oynatımına
    yetebilir**.

Paket İçeriği
    • Sansa Fuze çalıcı
    • USB 2,0 aktarım tablosu
    Kulaklıklar
    • Hızlı Başlangıç Kılavuzu
    • 1 Adet Kılıf
    • Kullanım Klavuzu CD'si

Cihaz ilk açıldığında şarj olması gerekiyor.

Cihazın sol tarafında yer alan Micro SD yuvası ve ses alıcısı yani mikrofon

Cihazın sağ tarafında yer alan Açma/Kapama ve Kilit butonu

Cihazın alt kısmında cihazı şarj ve bilgisayara bağlamak için kullanacağımız giriş ve standart kulaklık girişi bulunmaktadır

Cihaz ilk açılırken dil seçimi çıkıyor Türkçe dil seçeneği mevcut

Menü seçeneklerinde Müzik - Videolar - Fotolar - FM Radyo - Kaydedici - Ayarlar bulunuyor

Ayarlar bölümünde bir çok seçenek mevcut, ekolayzır ayarları, Video parlaklığı, Tarih zaman, Lisan seçimi başlıcaları.

http://www.youtube.com/watch?v=XE0ApOWqW9A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 21 Nisan 2009; 3:16:03 >

• Hayırlı olsun devamını bekleriz
  • Hayırlı olsun arkadaşım güzel seçim
  • Teşekkürler arkadaşlar, Son olarak video ekleyerek incelememi bitirdim. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

Teşekkürler arkadaşlar, Son olarak video ekleyerek incelememi bitirdim. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.

Evet güzel olmuş fakat ses kalitesinden pek bahsetmemişsin. En önemli şey o Kendi kulaklıkları pek iyi değildir belki ama biraz üst düzey bi kulaklıkla dinleme şansın oldumu veya olursa yazarsan buraya iyi olur.
  • Evet haklısın, kendi kulaklıkları vasat diyebilirim. Elimde bulunan Creative HS450 PC kulaklığıyla gayet güçlü ve iyi ses aldım. Fakat ekstradan üst sınıf bir kulaklık almak gerek. Ayrıca şunuda belirteyim ortadaki Parmaktekeri denilen tuş ile menüler arasında gezmek çok pratik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 21 Nisan 2009; 3:48:23 >
  • quote:

Evet haklısın, kendi kulaklıkları vasat diyebilirim. Elimde bulunan Creative HS450 PC kulaklığıyla gayet güçlü ve iyi ses aldım. Fakat ekstradan üst sınıf bir kulaklık almak gerek. Ayrıca şunuda belirteyim ortadaki Parmaktekeri denilen tuş ile menüler arasında gezmek çok pratik.

Videoyu izledim de sanırım o tuş ipodda bulunanla aynı. Baya işlevsel bişey o. Bide bence iyi bi kulaklık almalısın. Sonuçta hs450 iyi olabilir ama dışarı kullanımı için pek uygun değil. Bütçene uygun şekilde kulakiçi bi kulaklık alırsan sanırım daha da memnun kalırsın mp3 çalarından.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sandisk Sansa Clip+ İncelemesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @ok1907 Önerebileceğin kulaklık var mı ?

CREATIVE EP 630 - 20 euro , epey tutulan bir kulaklık galiba bilgin var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 21 Nisan 2009; 4:32:17 >
  • quote:

@ok1907 Önerebileceğin kulaklık var mı ?

CREATIVE EP 630 - 20 euro , epey tutulan bir kulaklık galiba bilgin var mı ?

Benim çok kaliteli bi kulaklık kullanmışlığım yok ama uzun zamandır araştırıyorum ve yakında çok iyi bi kulaklık alıcam. Ep630 hakkında basslar çok fazla olduğu için mid-tiz sesleri fazla kaliteli şekilde veremiyo diyolar. O yüzden biraz daha pahalı olan sennheiser cx300 bass-tiz-mid dengesini daha iyi kuruyo ve bassları oldukça kuvvetli. Benim almayı düşündüğüm kulaklık ise akg k324p. Bu kulaklık diğer ikisine göre daha kaliteli ama basslarda biraz daha geride. Diğer seslerde önde. Ayrıca ep630 a yakın fiyatlı sennheiser cx200 street II diye bi model var onun içinde baya iyi yorumlar var. Aslında ne tür müzik dinlediğine de bağlı. Rock,hiphop falan gibi basslar fazla olan türde müzik dinliyosan cx300 iyi olur ama diğer tür müzikler için akg k324p daha iyi seçim diyorum.

• Teşekkürler, fikir ve önerilerin için. Bakalım yarın test etme imkanım olursa bu kulaklıkları inceleyeceğim. İyi geceler.
  • quote:

Teşekkürler, fikir ve önerilerin için. Bakalım yarın test etme imkanım olursa bu kulaklıkları inceleyeceğim. İyi geceler.

Iyi geceler.
  • Tekrar iyi geceler , SENNHEISER CX 400 mü yoksa Cx300 II mi iyidir. Bir karar veremiyorum.
  • quote:

Tekrar iyi geceler , SENNHEISER CX 400 mü yoksa Cx300 II mi iyidir. Bir karar veremiyorum.

Cx400 daha iyidir tabii ki. Fiyatından da belli zaten.
  • Güzel inceleme olmuş.. Teşekkürler..
    Sansa Fuze de browser var mı? Yani klasör gezilebiliyor mu?
    Güzel bir kulaklıkla da ses kalitesi yorumlarını ayrıntılı eklerseniz memnun oluruz.. Güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 22 Nisan 2009; 13:57:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

quote:

Tekrar iyi geceler , SENNHEISER CX 400 mü yoksa Cx300 II mi iyidir. Bir karar veremiyorum.

ben öyle düşünmüyorum;cx 400 çok önerilen bir model değil..cx 300IIyi denedim fiyatına göre iyiydi emin olmamakla birlikte cx300IInin daha iyi olduğunu savunuyorum..fiyatı pahalı olan kulaklık daha iyi olacak diye bir kaide yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: utuman

quote:

quote:

ben öyle düşünmüyorum;cx 400 çok önerilen bir model değil..cx 300IIyi denedim fiyatına göre iyiydi emin olmamakla birlikte cx300IInin daha iyi olduğunu savunuyorum cx400 çıkalı çok oldu,cx300II daha yeni bir model ve fena değil fiyatına göre türkiye için..fiyatı pahalı olan kulaklık daha iyi olacak diye bir kaide yok,fiyatının çok daha fazlasını hakeden kulaklıklarda var;200 lira olup da fiyatına değmeyen kulaklıklar da.

• quote:

quote:

quote:

ben öyle düşünmüyorum;cx 400 çok önerilen bir model değil..cx 300IIyi denedim fiyatına göre iyiydi emin olmamakla birlikte cx300IInin daha iyi olduğunu savunuyorum..fiyatı pahalı olan kulaklık daha iyi olacak diye bir kaide yok.

CX400 ile Cx500 arasında neredeyse fark yok deniyor. Bu durumda cx300II Cx500 den de daha iyi oluyo. Fiyatı fazla olan kulaklık daha iyidir tabi ki çünkü ikiside aynı markanın kulaklıkları. Atıyorum jbl reference kulaklığı cx300II den pahalı ama daha iyi diyemeyiz çünkü farklı firmalar. Sence cx400 daha kötü bi model olsa niye daha üstün denilsin ve daha pahalı fiyata satılsın.

• bende bu üründen almayı düşünüyorum daha doğrusu creative zenle sansa arasında kaldım.
    2gb ını 189 4gb ını 219tl ye buldum bu fiyatlar nasıldır değermi kararsızım kullananlar bilgi verirse sevinirim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

CX400 ile Cx500 arasında neredeyse fark yok deniyor. Bu durumda cx300II Cx500 den de daha iyi oluyo. Fiyatı fazla olan kulaklık daha iyidir tabi ki çünkü ikiside aynı markanın kulaklıkları. Atıyorum jbl reference kulaklığı cx300II den pahalı ama daha iyi diyemeyiz çünkü farklı firmalar. Sence cx400 daha kötü bi model olsa niye daha üstün denilsin ve daha pahalı fiyata satılsın.

sennheiser cx 300,cx200den daha kötü,ikisini de kullandım.sennheiser mx360,cx300den daha iyi ikisini de kullandım ve fiyat farkı çok fazla..daha çok örnek sayarım bu tarz,aynı marka olsun olmasın fark etmez..cx 400 ile cx 300IIyi direk karşılaştıran birini gördün mü de konuşuyorsun ayrıca, örneğincx 500 ile cx 400ün arasında bile farklar vardır;ses karakteristiği birebir aynı değildir.ama şunu rahatça derim;cx 400II cx 300IIden iyi .umarım eddie arkadaşımıza yardımcı olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sennheiser cx 300,cx200den daha kötü,ikisini de kullandım.sennheiser mx360,cx300den daha iyi ikisini de kullandım ve fiyat farkı çok fazla..daha çok örnek sayarım bu tarz,aynı marka olsun olmasın fark etmez..cx 400 ile cx 300IIyi direk karşılaştıran birini gördün mü de konuşuyorsun ayrıca, örneğincx 500 ile cx 400ün arasında bile farklar vardır;ses karakteristiği birebir aynı değildir.ama şunu rahatça derim;cx 400II cx 300IIden iyi .umarım eddie arkadaşımıza yardımcı olur.

Tamam sen herşeyi bilirsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.