Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
391.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar teknosadan sipariş verdim.Geldiğinde yapmam gerekenleri yazar mısınız ? ( şarj süresi vb... )Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribjk

ya ben usb mode otomatik yapınca bilgisayar görmüyor. bilgisayarda sp2 yüklü, son güncellemeyide ypatım. web sitesinden update ettim yani. başka bilgisayarda da sorunsuz bir şekilde gördüğüne göre, geriye benim windowsun ayarları kalıyor. ama nasıl çözeceğimi bulamadım. otomatik yerine usb mode ordaki seçeneklerden birini seçince bilgisayar görüyor. en azında şarj oluyor. toplam disk miktarını, ne kadarının kullanıldığını görüyorum ama şarkıları göremiyorum. bigisi olan bir arkadaş yardım edebilir mi?

cihazın usb seçeneğinden auto detect seçili olması lazım.O zaman direkt olarak cihazı sansa clip olarak görür bilgisayar..

Orijinalden alıntı: 35.5KsK35.5

Arkadaşlar teknosadan sipariş verdim.Geldiğinde yapmam gerekenleri yazar mısınız ? ( şarj süresi vb... )Şimdiden teşekkürler

şoklama vs. bişey yapmana gerek yok.Bataryası zaten usbden çok az bi elektrikle şarj olduğu için normal olarak kullanabilir şarj edebilirsin.. Sitesinden son firmware i indirip yükleyebilirsin cihazına bu sayede daha stabil çalışır vede flac denilen loseless yani kayıpsız müzik formatlarını dinleyebilirsin,sansanın kalitesini asıl bu noktada anlarsın;) sana tavsiyem birde güzel kulaklık edinmen creative ep 430 yada 630 serisi olabilir veya sennheiser cx serisi..

• quote:

Orijinalden alıntı: uruk33

quote:

Arkadaşlar teknosadan sipariş verdim.Geldiğinde yapmam gerekenleri yazar mısınız ? ( şarj süresi vb... )Şimdiden teşekkürler

şoklama vs. bişey yapmana gerek yok.Bataryası zaten usbden çok az bi elektrikle şarj olduğu için normal olarak kullanabilir şarj edebilirsin.. Sitesinden son firmware i indirip yükleyebilirsin cihazına bu sayede daha stabil çalışır vede flac denilen loseless yani kayıpsız müzik formatlarını dinleyebilirsin,sansanın kalitesini asıl bu noktada anlarsın;) sana tavsiyem birde güzel kulaklık edinmen creative ep 430 yada 630 serisi olabilir veya sennheiser cx serisi..

yazılımı güncellediğimizde ses kısılması filan olmuyor demi.Geçen sayfalarda okumuştum öyle birşey olmuştu sanırım.Kulaklığım ep-630 güzel performans alacağıma eminim.Bu arada cevap verdiğin için saol

• quote:

Teknosa da sansa clip yok sanıyorum!? Hangi Teknosa'dan sipariş verdin?

• Beyler bişey sorucam ben sansa firmware uptader ila uptade ettim ama 1.01.32ye etti benim bildiğim v2 sonda ama bir türlü olmadı sonra biyerden buldum ama 15mb civarında m30pa adında bi BIN dosyası indirdim ne yapmam gerek şimdi onla anlmadım orda içine sürükle feland iyordu bende yaptım ama herhangi bişey olmadı bilen biri yardım edebilirmi bu siteden yapmaya calıstım
    forums.sandisk.com
    Invalid Parameters Specified - SanDisk Forums
    http://forums.sandisk.com/sansa/board/message?board.id=clip&thread.id=10534

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonWubih -- 2 Ekim 2009; 23:28:02 >

• sen v2 cihazlar için olan firmware i atmaya çalışmışsın ondan olmamış.v2 cihazlar sansa clip+ versiyonu cihazlardır..v1 olanı indir ve at o zaman olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uruk33 -- 3 Ekim 2009; 4:05:15 >

• yazılımı güncellediğimizde ses kısılması filan olmuyor demi.Geçen sayfalarda okumuştum öyle birşey olmuştu sanırım.Kulaklığım ep-630 güzel performans alacağıma eminim.Bu arada cevap verdiğin için saol

önemli deil ne olacak bildiğim bişe olursa yardımcı olmaya çalışırım sonuçta bizimde işimiz düşebilir cevapsız kalsak hoş olmaz yani gerçi olmadıda deil ses kısılması ben yaşamadım diğer versiyonlarıda denedim ama 32 daha stabil geldi bana sonra çok büyük bi fark olmaz seste zaten sonçta ses çipine bağlı bi olay yazılımlar genelde takılmaları,bugları çözmek için güncellenior zaten.. elindeki kulaklıklada sağlam ses alırsın güle güle kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Teknosa da sansa clip yok sanıyorum!? Hangi Teknosa'dan sipariş verdin?

Karşıyaka Çarşı'daki teknosaya gittim orda yoktu.Bende stok arattırdım.İstanbul , Ankara ve Afyondaki teknosalarda bulunduğunu söyledi.Bende İstanbuldaki teknosadan sipariş verdim.Pazartesi günü elimde olur büyük bir ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: uruk33

önemli deil ne olacak bildiğim bişe olursa yardımcı olmaya çalışırım sonuçta bizimde işimiz düşebilir cevapsız kalsak hoş olmaz yani gerçi olmadıda deil ses kısılması ben yaşamadım diğer versiyonlarıda denedim ama 32 daha stabil geldi bana sonra çok büyük bi fark olmaz seste zaten sonçta ses çipine bağlı bi olay yazılımlar genelde takılmaları,bugları çözmek için güncellenior zaten.. elindeki kulaklıklada sağlam ses alırsın güle güle kullan

saol dostum.Sabırsızlıkla elime ulaşmasını bekliyorum ürünün.Hayal kırıklığına uğramam inşallah.İlk mp3 çalarım olcak kendileri

• arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.
    almanyadan hediye gelecek okul mezuniyetim dolayısıyla,yukarıda linkini verdiğim amazonda 50 euroya kadar mp3 player seçimi yapacağım.
    sandiskleri görüyorsunuz, hangisi güncel son çıkanlardan ve hangisi alınmalı teşekkürler...

• arkadaşlar bende gaza geldim gittim aldım xp sp2 yüklü pc ye taktım cihazı açtım connected dedi şarz başladı pil göstergesi ileri gitmeye başladı 5 dk sonra baktığımda pil sabit ve boş durumda gözüküyor 3 saat bekledim ama şarz olmamış cihazı çıkardım low battery diyor ayrıca pc cihazı görmemiş olabilirmi sürücülerin altında cihazı simgesi falan yok pc den çıkarıp on tuşuna 15 sn kadar bastım ama nafile acaba bozuk olabilirmi yardımlarınızı rica ederim bu arada sansa updateride kurudum ama cihazı görmediği için update yapamıyorum :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReTRo-Asi -- 3 Ekim 2009; 16:27:34 >

Orijinalden alıntı: ReTRo-Asi

arkadaşlar bende gaza geldim gittim aldım xp sp2 yüklü pc ye taktım cihazı açtım connected dedi şarz başladı pil göstergesi ileri gitmeye başladı 5 dk sonra baktığımda pil sabit ve boş durumda gözüküyor 3 saat bekledim ama şarz olmamış cihazı çıkardım low battery diyor ayrıca pc cihazı görmemiş olabilirmi sürücülerin altında cihazı simgesi falan yok pc den çıkarıp on tuşuna 15 sn kadar bastım ama nafile acaba bozuk olabilirmi yardımlarınızı rica ederim bu arada sansa updateride kurudum ama cihazı görmediği için update yapamıyorum :((

usb kablosundada sorun olabilir başka bir kabloyla dene bence...
  • ben müziği flat olarak dinlemeyi seviyorum, ekolayzer ayarları sanki sesin doğallığını bozuyor gibi geliyor. ama sansa cliple aşk-ı memnu yaşıyorum diyebiliyorum. ama bundan sonra bir sonraki playerim aynı şarz süresiyle clip+ falan olmaz. bir sonraki sınıfa geçmek lazım, tr satılmaya başladığı vakitlice ya d2 yada ve büyük ihtimalle s9 olursa kaymaklı ekmek kadayıfı olur

Orijinalden alıntı: ReTRo-Asi

arkadaşlar bende gaza geldim gittim aldım xp sp2 yüklü pc ye taktım cihazı açtım connected dedi şarz başladı pil göstergesi ileri gitmeye başladı 5 dk sonra baktığımda pil sabit ve boş durumda gözüküyor 3 saat bekledim ama şarz olmamış cihazı çıkardım low battery diyor ayrıca pc cihazı görmemiş olabilirmi sürücülerin altında cihazı simgesi falan yok pc den çıkarıp on tuşuna 15 sn kadar bastım ama nafile acaba bozuk olabilirmi yardımlarınızı rica ederim bu arada sansa updateride kurudum ama cihazı görmediği için update yapamıyorum :((

dostum bendeki sorunda aynı, başka bilgisayara taktığında çalışacaktır, bende kendi bilgisayrıma takınca 2-3 gidip geldikten sonra duruyor şarj göstergesi. windows ayarlarında problem var bence, ben halledemedim hala. usb mode otomatik olunca benim makinede görmüyor, diğer seçenekleri deniyorum o zaman görüyor şarj ediyor ama bu seferde mp3 leri göremiyorum. başka makinede ise problemsiz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribjk -- 4 Ekim 2009; 10:47:42 >

• bugün itibariyle ankara forum etlik mediamarktan 2 gb radyolu modeli 66 tl den, radyosuz modeli ise 49.90 tl den aldım.

Orijinalden alıntı: auroras

bugün itibariyle ankara forum etlik mediamarktan 2 gb radyolu modeli 66 tl den, radyosuz modeli ise 49.90 tl den aldım.

ya bu mediamarktın bana mı garezi var anlamadım ki ben 1 ay önce ankara forumdaki mediamarkt a gidip 2gb radyosuzunu sordum bana 169tl dediler bende izmirden 2 gb radyolu 84 tl ye aldım
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.