Şimdi Ara

Sandisk Mx5 c140-c150 Soru Ve Sorun Platformu --- Firmware Güncellemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
13.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum bunu yükledikten sonra garanti dışı kalır mı?
    sordunuzmu turanlıya?
  • Garanti dışı kalacağını zannetmiyorum, kalsa da benim umurumda değil... Bunu yüklemeyip o berbat sesi dinlemektense, yüklemek ve garanti dışı kalmasını tercih ederim. Ki, kendi firmware ini bulup tekrar yüklersen garanti dışı kalmış olsa bile birşey anlayacaklarını zannetmem.
    Saygılar.
  • Dostum süper oldu ya...

Allah razı olsun...

Ses uçuyor vallaaaaa 2 kat yükseldi ses kalitesi...

Radyoda süper...

HERKESE TAVSİYE EDERİM SANSA GÜZEL BİR KULAKLIK ALIRSANIZ SÜPER ALET

• Ben aleti teknosadan 130ytlye aldım
    Yanına 20Ytl Bandridge İzolasyonlu Kulaklık aldım
    toplam 150'ye mal oldu

süper oldu ben çok memnunum maşallah...

firmware yükledikten sonra canavar gibi oldu alet
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jean-Paul Belmondo

Dostum süper oldu ya...

Allah razı olsun...

Ses uçuyor vallaaaaa 2 kat yükseldi ses kalitesi...

Radyoda süper...

HERKESE TAVSİYE EDERİM SANSA GÜZEL BİR KULAKLIK ALIRSANIZ SÜPER ALET

Önemli değil dostum, sizdende Allah razı olsun. Güle güle kullan.

Bende Philips She9501 var, Ama tavsiye etmem. Baslar çok düşük, tizler çok yüksek, midler eh işte fena değil. Teknosa'da 71 ytl, office1 superstore den, 46 ytl ye aldım, Yanında 2 tane 920 mah gp pil, ve pil şarj aleti o da 35 ytl. Toplam 129+46+35 = 210 ytl bayıldım ama ne pil alma derdim var ne başka birşey.
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 26 Ekim 2006; 15:01:22 >

• Ben Bandridge İzolasyonlu kulaklık aldım 20YTL

çok kaliteli kulaklık.. Baslar mükemmel..
    Forumda bilen arkadaşlar var araştırın
    hem fiyatı ucuz hem çok kaliteli kulaklık tavsiye ederim...
  • Nereden aldın? ben Ankaradayım, ne zaman adam gibi kulaklık arasam bulamıyorum.
    Saygılar.
  • İstanbul Kadıköyde Yazıcıoğlu'ndan aldım..
  • http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360543&CS_Category=_SBA_714_1662_649_2075&CS_Catalog=_MP3&T_Category=_MP3_CALAR714

ya ben bundan almak istiyorum da eğer dediğiniz gibi ise radyo mukemel ses 2 GB 200 mılyon daha ne

Bu lınte verdıgın c140 mı yoksa c150 mı oluyor?
  • dostum bu c140 1gblik olan c140
    2 gblik olan c150
  • Mustaac ve Sansacı arkadaşlarımıza teşekkürler ediyorum. 1 haftadır forumları günlük olarak takip ediyorum. Sizlere birkaç sorum olacak;
    sansacı'nın açtığı "m serisine radyo eklemek" konusunda radyoda bulunan frekansların kaydedilemediği yazılıydı.
    1- C serisinde radyo frekanslarını kaydedebiliyor muyuz? kaydediliyor ise kaç tane?
    2- c serisi ve m serisi arasında radyo açısından fark var mı?
    3- c ya da m serisinde müzik çalarımızı aynı zamanda flash disk olarak kullanabiliyor muyuz? ( dosya, film, resim, yazı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeisaver -- 27 Ekim 2006; 16:13:23 >
  • Bende C140 1GB var

Radyo frekanslarını kaydedebiliyoruz ama kaç tane bilmiyorum
    Flash disk olarak kullanılabiliyor bu özellik hepsinde var zaten
  • Merhaba arkadaşlar bugün hepsiburadadan 13 taksite 185 ytl ye aldığım MX5 C150 elime geçti ,hemen 1 tane şarkı açıym dedim şok oldum yani ses o kadar kısık ki sokaktaki gürültü yine kulağımdaydı, bilgisayara bağlayıp dosya atayım dedim hata verdi, paketi iade etmeden önce forumlara bakayım dedim elbette, nitekim radyodan bahsediyor ama radyo yok :)
    Ana sayfalarına baktım hiç 1 update koymamışlar, Allah razı olsun ki mustaac arkadaşımızın konusunu buldum ve dediklerini aynen uyguladım fakat burda ince bir noktayı belirtmek isterim firm upgrade yapmadan önce Settings'ten MSC modu seçtim. Şimdi radyomda var ses te kulakları sağır ediyor(kendi kulaklıkları yeterli). Windows Media Player bütün şarkıları şimdi attı güzel oldu. Bu bilgi olmasa paketi aynen iade etmiştim. Allah senden razı olsun mustaac arkadaşım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jean-Paul Belmondo

Bende C140 1GB var

Radyo frekanslarını kaydedebiliyoruz ama kaç tane bilmiyorum
    Flash disk olarak kullanılabiliyor bu özellik hepsinde var zaten

Cevaplarınız ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
    sorduğum sorunun cevabını bile beklemeden hemen bir teknosa ya koştum ve 1 adet c140 1gb aldım.

Mustaac arkadaşın dediklerini aynen uyguladım, ar6tık 1gblık, radyolu, ses kayıtlı, (ayrıca radyodan da ses kaydı var) müzik çalarım var. Sesi sonuns kadar açamadım, kulaklarım o kadar yüksek sesi kaldıramıyacak. ayrıca kulaklığı da gayet yeterli. ses kaydı da çok güzel. tüm gereksinimlerinizi karşılayacak bir alet.

ilk kötü izlenim olarak biraz gnişce ve dolayısıyla farklı boyutlu bir usb bağlantısı var. umarım uzun vadede sorun oluşturmaz.

Paylaşımlarınız için kezlerce teşekkürler.

• Hayırlı olsun dostum...
    Kaliteli bir kulaklık alırsan ses dahada kaliteli çıkıyor .....
  • quote:

Orjinalden alıntı: heredotcevdet

Merhaba arkadaşlar bugün hepsiburadadan 13 taksite 185 ytl ye aldığım MX5 C150 elime geçti ,hemen 1 tane şarkı açıym dedim şok oldum yani ses o kadar kısık ki sokaktaki gürültü yine kulağımdaydı, bilgisayara bağlayıp dosya atayım dedim hata verdi, paketi iade etmeden önce forumlara bakayım dedim elbette, nitekim radyodan bahsediyor ama radyo yok :)
    Ana sayfalarına baktım hiç 1 update koymamışlar, Allah razı olsun ki mustaac arkadaşımızın konusunu buldum ve dediklerini aynen uyguladım fakat burda ince bir noktayı belirtmek isterim firm upgrade yapmadan önce Settings'ten MSC modu seçtim. Şimdi radyomda var ses te kulakları sağır ediyor(kendi kulaklıkları yeterli). Windows Media Player bütün şarkıları şimdi attı güzel oldu. Bu bilgi olmasa paketi aynen iade etmiştim. Allah senden razı mustaac arkadaşım.

Önemli değil arkadaşım, Allah senden de razı olsun...
    Bu ürünü alan bütün arkadaşlara hayırlı olsun, güle güle kullanın.
    Burayı da Sandisk C100 serisi Soru ve Sorun Bölümü yapalım.
    Saygılar.

• bende e200 war.arkdaşın biri c140 almıştı.sesinin kısıklığından şikayetçi oldu.ben dedim sorun değil onun amerikan versiyonunu attıkmı içine kulakların sağır olur. neyse aldım c140 ı geldim eve aradım nette.odane e200 modellerinin firmware leri peynir ekmek gibi dağıtılırken c100 modellerinin bitane adam akıllı amerikan versyonunu bulamadım.en son mustaac kardeşimizin veridği programı buldum.oda recovrry mod felan diyodu.alet bnm olmadığı için bulamadım recovery modunu ve üzgünüm yapamadım diyerek geri vermek zorunda kaldım.saolsun mustaac arkadaşımız çok iyii açıklamış.yarın alıyım c140 ıda bi mp3 playerı daha hayata döndürüyüm.
  • Çok saol kardeş. Beni büyük bi dertten kurtardn. hadi dualarım seninle....
  • bu alete kulaklık olarak hangisini ömerirsiniz.?
  • ben ipod 1 gb spot mp4 player aldım. İpod a yanlışlıkla mp3 player disk tool dan formatladım ve 1gb olan mp4 playerım 480 mb a düştü. Bunu nasıl düzeltebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.