Şimdi Ara

Sandisk Mx5 c140-c150 Soru Ve Sorun Platformu --- Firmware Güncellemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
13.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanı sorunu bende yasıyorum.daha bugun aldım.bi baktım firmware 2.0007E.ben de ne umutla almıstım radyosu olcak diye.sesini ekolayzırla filan az da olsa düzelttim.radyo yok??bilen varsa lütfen yardım
  • arkadaşlar yardım edicek biri yokmu
  • turanlı elektroniğe mail attım.cevap gelmedi.bende iade etmeye karar verdim.gidip creative s200 alcam.yada

creative c100+1gb memory.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustaac

kendi sitesinde olmayan firmware i detaylı bir araştırmadan sonra bulabildim...
    Firmware ses sınırını kaldırmakla birlikte, radyo özelliğini de aktif ediyor :)

Şimdi Firmware i download edeceğiniz adres:
    http://dl2.ibox.org.ua/3/22120/c100_1.0.005a_FirmwareUtility.exe

Yapmanız gerekenler...
    - indirdiğiniz dosyaya çift tıklayın, kurun, size recovery modda açmanızı söyleyecek, onu şimdilik bırakın.
    - Pili çıkartın ve ortadaki seçim tuşuna basılı tutarak usb kablosunu bilgisayara bağlayın...
    - Yeni donanım bulundu sihirbazı çalışacak, interneti kullanma seçeneğini işaretleyin, ve yazılımı otomatik olarak yükleyi tıklayın...
    - Yükleme bittikten sonra ilk aşamadaki programımızdaki update butonu aktif olacak...
    - yükleyin ve ara kablosunu çıkarın, pilinizi takın, ve mp3 çaları açın (Benim gibi pili ters takarsanız, firmware in mp3 playerınızı katlettiğini düşünüp çıldırabilirsiniz, pilinizi düzgün takın :) )...
    - dili ingilizce seçer devam edersiniz, Settings- Volume seçeneğini de high yaparsanız ses sorununuz kalmayacak :p. ayrıca radyonuza da kavuşacaksınız...

Tek istediğim dualarınız.
    İyi bayramlar.

Yukarda yazılanların aynısını yapıyorum herşey gayet normal giderken update'e basıyorum fakat Fail update diye bir hata veriyor, cihazın usb modunu da msc ye getirip tekrar denedim yine olmuyor. Nerde yanlışlık yapıyor olabilirim bilmiyorum ama yazılanların aynısını yapıyorum. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bu arada şunu da belirteyim bu işlemleri yaptıktan sonra cihaza pilini takıp çalıştırdığımda hiçbirşey olmamış gibi eskisi gibi devam ediyor, yani bir bozulma falan sözkonusu değil.

Yardımlarınızı bekliyorum

• Arkadaslar cozumu buldum.mp3 player ı acınca içindeki versiyon sdk dosyası cıkıyor.onu not defteri ile acıp 2.000.7E yazan yeri

1.0.005E yapın.fakat her ihtimale karsın dosyanın yedegini alın.sonra o update programını calıstırın.hersey olsun bitsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: best of sansa

Arkadaslar cozumu buldum**** player ı acınca içindeki versiyon sdk dosyası cıkıyor.onu not defteri ile acıp 2.000.7E yazan yeri

1.0.005E yapın.fakat her ihtimale karsın dosyanın yedegini alın.sonra o update programını calıstırın.hersey olsun bitsin.

Bu yazıyı benim yazıma cevaben yazdığını düşünüyorum doğru dimi? Birazdan dediğini yapıcam inşallah olur.
  • arkadşalar sdk dosyasını nasıl açıcagını çozemedim deneyenler varsa yazsın tşk
  • quote:

Orjinalden alıntı: slm ben nizo

arkadşalar sdk dosyasını nasıl açıcagını çozemedim deneyenler varsa yazsın tşk

Cihazını msc modunda bilgisayara bağladığında direk gözüküyor olması gerekiyor. Yani bilgisayarımda cihazın üzerine gelip aç dediğinde direk sdk dosyasını görebilirsin ama yukarda yazan yöntemi de denedim yine yapamadım ben, başka bir yolu varsa onu da denemek istiyorum ne yaptıysam her seferinde "Fail upgrade veya update" gibi bişey yazıyor ve olmuyor.

Problem nerden kaynaklanıyor acaba bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Bu arada tüm forum kullanıcılarına iyi bayramlar ve iyi seneler diliyorum.
  • Ben de aldım c150. Ama olmadı. Yapamadım. Şimdi ne olacak tüm hayallerim suya düştü. Kardeş senin söylediğin yöntem doğru mu? Sen denedin mi?
  • Benim de Aklıma bir fikir geliyor ama denemek istemiyorum.cunku alalı 1 hafta oldu. denemek isteyen arkadaslar ıcın yazayım. Best of sansa nın dediği gibi Versiyon.SDK dosyasını not defteri ile acıp

"FW: 2.0.007ESerial:" yazan yeri 1.0.000E" yapıp denemek lazım.yukleniyosa mukemmel olur yuklenmiyosa da eski firmware yi kullanırsın.

eger bunda da olmassa bir secenek daha var.Oda su:

Aynı sekilde sdk dosyasını acıp ""FW: 2.0.007ESerial" yazan yeri "FW: 1.0.000ASerial" yapmak.ve sonra
    sandisk in sitesindeki sansa updater programını calıstırıp 1.0.005a firmwareyi yuklemek.buradaki E harfi avrupa A harfide amerikayı ifade ediyor. bu soylediklerimi kendim denemedim. Belki aranızda denemek isteyen arkadaslar vardır diye yazıyorum.
  • Merhaba Arkadaşlar

Yaklaşık 1 hafta önce sansa c240 aldım. Radyosu yok. Yüklemek için forumda söylediklerinizi denedim ama olmuyor. c100_1.0.005a_FirmwareUtility çalıştırdım. update kısmı aktif olmuyor. kendi sitesinden update programı indirdim etkilemedi. Bilen biri varsa bana yardımcı olabilirmi. Çok acil...
  • arakadasım senin mp3 player in c200 serisi. c100 değil ki. bu firmware tabi olmaz.
    ayrıca senin için sandisk in sitesine baktım.fakat manuel firmware yok.yani sansa updater ile
    firmware yukleyebilirsin.yani amerikan yazılımı yukleyemessin.progam senin player ını hep avrupa
    olarak görür.yani sende bizim gibi mağdur olmus durumdasın
  • wapcimor kardeş bu işin bir çözümü olmalı. cnet te fm radyosu var diyor. Sandiskin sitesinde yok garip değilmi. Geri iade edicek olsam hangi modeli önerirsin.
  • bu işin cözümü beklemektir.ne de olsa bir gün o firmware cıkacak değil mi? benim tek tesellim bu.birde şu var mp3 playerları bazı mağazalar almıyor.çünkü kişisel ürün kategorisine giriyor.
    mesela teknosa,ürünü aldıktan 3 gün sonra iade etmeye gittim kabul etmediler.
    eğer iade edebilirsen creative muvo s200 ü öneririm yada sansa e serisini radyosu var.firmware yüklemeye gerek yok.yalnız hafızası düşük. bi bak incele.'(]
  • Evet..
    Bekleyeceğiz başka çaresi kalmadı...
  • Arkadaşlar c140 mp3 üm ekranı dondu kaldı.pili çıkarıp tekrar takıyorum yine aynı donduğu ekranda duruyo.bilgisayarda tanımıyo artık
  • bu sorunu amerikan yazılı yüklü olan çoğu arkadas yasamıs.Benimkinde yüklü olmadığı için bi problem yok.
    Turanli elektronikle bi irtibata geçip sor.

http://www.turanli.com.tr
  • slmlar bende c150 yi yeni alanlardanım. forumdakileri okudum fakat ben henüz firmware i bilgisayarıma bile indiremiyorum.
    http://dl2.ibox.org.ua/3/22120/c100_1.0.005a_FirmwareUtility.exe den de yüklemeyi denedim fakat %93 ten sonrası ilerlemiyor.önerilerinizi bekliyorum..
    İYİ AKŞAMLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omuralboga -- 13 Ocak 2007; 18:09:25 >
  • arkadaslar selam ben sdk dosyasını değiştirdim fakat updater i çalıştırdığım zaman tekrar eski versiyonu yüklüyo
    belkide ben becerememişimdir
    inşaallah şu firmware bir an önce çıkarda kafayı yemekten kurtulurum
  • arkadaslar bosuna indirmeyin Eğer firmware 1.0.005 den yüksek ise olmaz.kendisi otomatik düzeltiyor.
    Ben sansacı nicli arkadasa sordum.Yeni firmware cıkmadan olmaz diyor.Yeni firmware cıkınca halledecez.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.