Şimdi Ara

--!-- |Sandisk Cruzer Micro U3 8GB| --!--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Elimde Bir çekilişten kazanmış olduğum 3 Adet Sandisk Cruzer Micro U3 8GB FlashDisk var,2 yıl Turanlı Garantisin Altında ,Sıfır Kutusu Açılmamıştır,1 Tanesini Ben kullanıyorum gayet hızlı kullanışlı bir cihaz, içerisinde gelen yazılımda işlerinizi gayet kolaylaştırıyor,ReadyBoost özelliği'de var cihazın...İstediğim Fiyat 35YTL'dir

Arkadaşlar Gereksiz yorumlar olmazsa sevinirim ,piyasa fiyatından uygun olduğunu düşünüyorum inceleme ve fiyat linki de ekliyorum...
    http://www.teknofiyat.com/?search=sandisk+u3+8gb&altlimit=&ustlimit=

--!-- |Sandisk Cruzer Micro U3 8GB| --!--

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• iyi bu da sıfır zaten sıfırı diye belirtmişsiniz de...
  • pm.
  • cevapladım arkadaşım
  • 4 gb lığını kullanıyordum bozdum turanlı tamir etti daha sonra yeniden voltaj nedeniyle bozuldu yine tamir etti turanlı şimdi 16 gb lığını kullanıyorum gayette memnunum bozulursa sadece verimin kaybolacağını ama her ihitimalde içini açmadığım takdirde tamir edip yollanacağını biliyorum. Turanlı flashdisk ve Hdd veri kurtarma işinde olduğundan teknik servisteki arkadaşlar 2/3 günde çözüm buluyorlar bulamıyorlarsada yenisi geliyor. Bence güzel ürünler almak isteyen kalitesine takılmasın derim
  • Hocammmm 26 ytl ye 8gb flashlar war ne yapıyosun ya

http://www.teknofiyat.com/?search=8gb+flash&altlimit=&ustlimit=
    BUYRUN
  • insanı sinir etmeyin arkadaşım , ben size 20 ytl ye de flash vereyim , hatta dükkana bakın verdimde !!! bilip bilmeden cahilliğinizi gösterircesine yorumlar yapmayın ,bu flash disk SANDİSK !!! okuma-yazma hızı ,sağlamlık , stabilite olarak en iyiler arasında gösterilir ,ne A-DATA ya benzer ,ne de kingstona...bilmiyorsanız araştırma yapın ,yada ilanda yazmışız dimi , sorunuz varsa p.m atınız lütfen diye ??? boşuna yazmadık arkadaşım. sorun öğrenin!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.