Şimdi Ara

sandisk cruzer blade 16 gb usb aldım ve secure access sorunu yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçenlerde A-101 den 14 liraya sandisk 16 gb cruzer blade flash bellek aldım içinde gelen secure access adlı programı etkinleştirdim dün de telefon hafıza kartımı yani micro sd yi adaptör vasıtasıyla bilgisayarıma taktım sandisk i de sonra usb imden şarkı atmak istedim ve bi yazı geldi bu içerik korumalı tarzında bişey bnde bunun üzerine flash bellek içindeki secure access programını kaldırdım tekrar denedim ama yine dosya korumalı tarzında bi yazı geldi nasıl kaldırabilirim o korumayı bilen var mı içinde 10.4 gb lık oyunum 300-400 küsür fotoğrafım ve birsürü de şarkım var benim için içerik çok önemli yani usb den bilgisdayara kopyalıyo hatta usb inin içine başka şeyler atmama da imkan veriyo ama usb den başka bi belleğe atmama kopyalamama kesinlikle izin vermio lütfen bişey indirmeden nasıl hallederim bana söyleyin yardıma ihtiyacım var bilgisayardan da pek anlamam ince işleri çok iyi bilmem ama tarif ederseniz yapabilecek bilgim var bilgisayar özürlüsü de değilim. ilginiz ve yardımlarınız için teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilbest123 -- 11 Ekim 2015; 17:06:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.