Bildirim
SanDisk Biçimlendirme Hatasi Yardım !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hocam aynı sıkıntı bendede vardı bi kaç program denedim ama olmadı sende biçimlendirme işlemi sırasında sıkıntı çıkarıyorsa bence f-disk belek problemi var demektir yenisini alabilirsin -
Fiş ile geri ver yenisini al -
quote:
Orijinalden alıntı: kabus2012
Arkadaşlar Sandisk MediaMarket'ten Sandisk 8gb usb aldım.Bilgisayarıma taktım.Bicimlendirmeye tıkladım,Windows,Biçimlendirmeyi tamamlayamadi diye bir hata aldım.Usb'yi nasıl biçimlendircem yardım edebilecek var mi?iyi forumlar
Gizli dosyaları göster dedikten sonra usb içeriğinde dosyalar varsa onları silin. Tekrar deneyin. Belki olur. Bana olmuştu bir kere. Böyle düzelttim. -
Alıntı
Usb’lerde bazen karşılaşabileceğimiz bir durum. Genellikle usb üzerinde dosya kopyalama, biçimlendirme gibi herhangi bir işlem yapılırken usb’nin çıkarılması sonucu oluşan bir durum. Eğer çok büyük bir hasar yoksa HP USB Disk Format Tool ile sorununuzu çözebilirsiniz. Tek yapmanız gereken aşağıdaki adımlar izlemek:
Usb diskinizi bilgisayara takın.
Programı çalıştırın ve device bölümüne usb’nizi seçin.
File System’e usb’nizde eskiden kullandığınız dosya biçimini seçin. (usb disklerde genelde fat32′dir)
Volume Label’e usb’nize vermek istediğiniz ismi girin.
Son olarak da en altta bulunan “Start” butonuna basıp formatlamaya başlayın.
Sorununuzun çözülmüş olması lazım :) . Bu arada bu programla aynı zamanda boot edilebilen usb disklerde oluşturabilirsiniz. Kolay gelsin… -
'Failed to format the device' diyor :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X