Şimdi Ara

Sanayi Mahallesi P-C-G-O-L-D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar buraya gidip alışveriş yapanınız varsa belki benle aynı görüşleri paylaşıyordur; ben bu kadar çok soğuk çalışanların olduğu sanki yüzünde ona küfür etmişsiniz gibi bir ifade olan ve çok birşey biliyormuşcasına davranan sizle yeri geldiğinde kavgaya bile giren (elinde olmayan ürünü kötüyelip o an olanı övmek), teknik servise verilen ürünü alırken sanki küfür etmişsiniz gibi davranan bir mağaza çalışanları görmedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem2602 -- 25 Temmuz 2009; 0:13:16 >

• Aydınevler sanayi mahallesinden mi bahsediyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

Arkadaşlar buraya gidip alışveriş yapanınız varsa belki benle aynı görüşleri paylaşıyordur; ben bu kadar çok soğuk çalışanların olduğu sanki yüzünde ona küfür etmişsiniz gibi bir ifade olan ve çok birşey biliyormuşcasına davranan sizle yeri geldiğinde kavgaya bile giren (elinde olmayan ürünü kötüyelip o an olanı övmek), teknik servise verilen ürünü alırken sanki küfür etmişsiniz gibi davranan bir mağaza çalışanları görmedim...

kesinlikle +1905

arkadaş levent sanayi mahallesindeki gold bilgisayardan bahsediyor ve kesinlikle haklı...aynı yerdeki çalışanlardan bende şikayetçiyim afedersiniz ama müşteriye öküz gibi davranıyorlar.

bidaha golddan alışveriş mi ?
    töbe

• yukarı çıksın da herkes görsün
  • Kesinlikle doğru söylüyorsun hele ki oem bölümü aman. Ellerinde doğru düzgün ürün bile yok sitesinde alacağınız ürünün stoğu bu şubede varsa gidin eliniz boş dönersiniz yoksa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.