Şimdi Ara

Sanat Tarihi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanat tarihi okuyup bir yere gelmiş bir tanıdığınız ya da herhangi bir başarı hikayesi var mı ?

• İşkur'da çok güzel başvuru yapabiliyorlarmış diye duydum. Türkiye'de TS bölüm okumak = intihar ile aynı derece bir şey. Not: sözelciyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack76

İşkur'da çok güzel başvuru yapabiliyorlarmış diye duydum. Türkiye'de TS bölüm okumak = intihar ile aynı derece bir şey. Not: sözelciyim.

hocam peki yurt dışına çıkma gibi bir imkan var mı ?
  • Ya kardeş calisirsan akademisyen olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurt disiyla ilgili

konu hakkinda pek de bilgisi olmayan muhendislik isteyen bi mezun olarak yorumum

saglam dil + saglam universite + saglam bilgi

derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yurt dışı için öncelikle çok arkadaşında dediği gibi çok iyi bir üniversiteden mezun olmanız gerekir vede çok iyi bir not ortalamasına ihtiyacınız var. Yani başı boş bir şekilde mezun olursanız herhangi bir şekilde gidemezsiniz. Bunlar kolay kısımları (diğerlerine göre :D ) gelelim zor kısımlarına. Öncelikle yabancı dil. Eğer çok iyi bir şekilde yabancı diliniz yoksa yurt dışını unutun. Örnek veriyorum Almanya'da bölümünüzü ingilizce okumak isterseniz 15 bin euro dan başlayan 40 bin euroya giden master programları var yani baya pahalı. Ücretsiz okumak için Almanca okumanız gerek ki buda ayrı bir zor duruma sokar sizi. Hadi bunların hepsini tamamladınız ama Almanya gibi bir yerde dahi sosyal bilimlere çok fazla önem verilmez. Pozitif bilimlerin önceliği çok daha fazladır. Sözel bölümler önemsiz değildir demiyorum ama Almanya gibi bir yerde dahi sayısal bölümler daha çok iş imkanına sahiptir. Ki Almanya'da master yapsanız bile bu size çalışma izni sağlamaz bir dünya ıvır zıvır işlerle uğraşırsınız yani çok zor. Demek istediğim TS bir bölümü yabancı ülkede geliştirmek devam ettirmek çok zor. İTÜ, yıldız teknik v.b gibi bir üniversiteden bir mühendislik dalında mezun olup gitmeniz çok daha iyi olur en azından bir şeye yarar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dinler Tarihi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.