Şimdi Ara

Sanalpazar.com sanırsam bizi dolandırdı ne yapmalıyız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sahibinden üzerinden gitarımı satıyordum şehir dışından birisi get açarsan alırım dedi ben de sanalpazarı 3 yıl önce kullandığım için biliyorum komisyon oranı yüzde 5 diye oradan açtım ilan.çocuk satın aldı ancak adamlar 40 saat geçmesine rağmen onaylamadı.

sonra az google'a girdim de bir dünya insan ödemelerini falan alamamaktan şikayetçi adamlar battı batacak durumunda falanlar sanırsam.

siparişi halen daha iptal edebiliyorum ama karşı tarafa kartına parası yatar mı yatarsa aldığı gibi 5 taksitte mi yatar bir fikir verseniz ?

not: adamlar ne maillere yanıt veriyor ne de çağrı merkezlerinden canlı bir kişiye ulaşılabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MUCAH1T

Gecmis olsun

sağ olun
  • Benimde vermemislerdi tehdit icerikli mesaj atmistim ertesi gun vermislerdi. Mahkemeye verecegim felan diye mesaj at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluees

Benimde vermemislerdi tehdit icerikli mesaj atmistim ertesi gun vermislerdi. Mahkemeye verecegim felan diye mesaj at.

ne zaman oldu sizinki hocam
  • 6-7 ay once
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluees

6-7 ay once

çok önceymiş o zamandan bu zamana daha da beter olmuşlardır.çağrı merkezini aramış mıydınız o zaman açan var mıydı ? ben bizzat sitede yazılı adrese baskın vermeyi düşünüyorum sorun devam ederse çünkü miktar az buz değil
  • Biraz daha zorla mesaj yolla mahkeme ile korkut yine geri dönüş sağlanmazsa ihtarname yolla. Kesin bir geri dönüş alırsın bu sefer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buroodriver B kullanıcısına yanıt
    O zamanda cogu kisi gene boyle alamiyordu parasini. Paralarini odedikleri kisinin listelerini yayinliyolardi sayfalarinda felan. Ben direk bu yaptiklariniz yasal degil. Benim parama el koyup faizinden yaralanamazsiniz. 1 is gunu icinde parami yatirin aksi halde direk adli yollara basvurucam felan diye mesaj atmistim ertesi gun saat 4 gibi hesabimdaydi para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluees -- 8 Ekim 2016; 22:28:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnoughDumbell

Biraz daha zorla mesaj yolla mahkeme ile korkut yine geri dönüş sağlanmazsa ihtarname yolla. Kesin bir geri dönüş alırsın bu sefer.

ihtarname nasıl yollanıyor hocam ?
  • buroodriver B kullanıcısına yanıt
    Google'a ihtarname ornekleri yaz ve yaşadığın durumu açıkla gerekli islemler yapilmamasi durumunda yasal haklarımi kullanacagim falan yazabilirsin sonra kargoya ver ana merkezine yolla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnoughDumbell E kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam son çare bunu deneyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.