Şimdi Ara

SANALPAZAR 15 TL YÜKLÜ HESAPLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar burayı sık sık kullananlar var mıdır? Alış veriş yapanlar tavsiye eder mi diğer üyelere? Kısa ve net yorumları alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALAK_ -- 13 Mayıs 2012; 16:52:51 >

• evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

evet.

Ne alıyorsunuz hocam ?
  • uzun zaman oldu elektronik cihaz/bilg parçası almadım fakat daha önceleri ram-mouse-termal macun-kulaklık gibi çeşitli ürünler almışlığım vardır sanalpazardan hiçbir sıkıntı çıkmadı , hepsiburadadan daha güvenilir :)
  • arkadaşıma katılıyorum hepsiburada aldığım ürünler farklı geliyor mesala xenon ampulü 8000k istedim bana farklı bir marka ve 6000k yollandı.
  • sanalpazarda 28 satısım oldu toplam 4000 TL + tutarında komisyonu cok iyi ve ilan acma ücretsiz yurtiçi kago kampanyaları cok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

sanalpazarda 28 satısım oldu toplam 4000 TL + tutarında komisyonu cok iyi ve ilan acma ücretsiz yurtiçi kago kampanyaları cok iyi

Çok haklısınız, komisyonu düşük ve kargo hizmetleri iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • manyakmıyım sanal yani olmayan bir yerden alışverişmi yapılır hayret bişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lingua__Franca -- 12 Mayıs 2012; 13:36:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lingua__Franca

manyakmıyım sanal yani olmayan bir yerden alışverişmi yapılır hayret bişi

Kardeş sen çok sıkılmışsın
  • 20-30 liralık bir şey alacak olanlar, benimle irtibata geçebilir, yardımcı olurum.

Bknz. imzam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.