Arkadaşlar sanalmagaza.com.tr den son zamanlarda spam mailler gelmeye başladı. E-mail gönderip reklam maillerini istemediğimi söyledim ama gelmeye devam etti. Siteye girip bilgilerime bakınca gördüm ki e-mail almak istiyorum diye bir seçenek koyup onu da benim adıma seçmişler. O seçeneği kaldırmama rağmen spam gelmeye devam ediyor. Muhtemelen batmak üzere olan bir firmanın son çırpınışları olabilir. Olmasa bile, bu terbiyesizliği yapanlardan alışveriş yapıp yapmama konusunu takdirlerinize bırakıyorum.
dediğine göre haklısın ben sanal ortamda alışveriş taraftarı değilim alacağım malı gözümle görüp dokunmadan almam
quote:
Orjinalden alıntı: HARPOCRATES
dediğine göre haklısın ben sanal ortamda alışveriş taraftarı değilim alacağım malı gözümle görüp dokunmadan almam
+1
Bu işler sakat iş, en güzel eski usül,,, kendin gideceksin, bakacaksın alacaksın
uyarın için teşekküğrler ben zaten kendim gidip alırım
quote:
Orjinalden alıntı: HARPOCRATES
abi öylede bazı şeylerde varki oturduğun yerden eve getiriyorlar hem de daha ucuza tabi işin dolandırıcılığını yapan çok ama iyi yerlerden alış veriş yaparsan adam sana zaten görmüş kadar anlatıyor özelliklerini yani iyi oluyor bazen (riskli olsa da)
dokunmadan almayalım diyoruz ama elektronik eşya zaten kapalı kutuda...vatandan lcd monitör alıyorum adamlara açıp bakabilirmiyiz diyorum maalesef diye bir cevap...onun için bazı ürünlerde gitmeye bile değmez ayağına kadar getiriyorlar....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme