Şimdi Ara

Sanallaştırmayı Etkinleştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vbox ta win10 u kurmaya çalışıyorum makinem win7 x64 vbox sadece 32bit goruyor win10u gosteriyorum x64 işlemcisi yok hatası alıyorum bios tada sanallaştırma ozelliği yok bulamadım işlemcim desteklediğini nasıl anlarım.

Pentium Dual Core CPU T4400
    BIOS Phoenix Rom Bios Plus version 1.10 A07

• islemcinde yokmus o virtual dalgasi.biraz asagida Advanced Technologies yazan yerin altina bak.

http://ark.intel.com/products/40739/Intel-Pentium-Processor-T4400-1M-Cache-2_20-GHz-800-MHz-FSB-Socket-P
  • o baska bir sey demek ki goremedim de yani nerede yaziyor diye ama intelin sitesinde yanlis yazacak hali yok sen demiyor musun 64 bit cikmiyor diye belki o virtual olayinin ayrica 32 64 durumu vardir.win10 ben kurdum bir olayi yok bosuna ugrasma bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

o baska bir sey demek ki goremedim de yani nerede yaziyor diye ama intelin sitesinde yanlis yazacak hali yok sen demiyor musun 64 bit cikmiyor diye belki o virtual olayinin ayrica 32 64 durumu vardir.win10 ben kurdum bir olayi yok bosuna ugrasma bence.

hocam verdigim linkteki sayfa ctl+f seklinde bakabilirsin orda var dedigin gibi 32bit calistiriyor sadece neyse artik 32bit indirip deniyecegim o kadar ugrastim denemezsem ölürüm internet hızım sagolsun tekrar indirmek gozumde cok buyuk iş

• Virtual box yerine VMware Player kullan , virtual box da sorun yaşadım bu daha iyi bi program ondan ve 64 bit destekliyor

yanlız windows 10 harbi güzel olmuş ya neydi o öyle 8.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 3 Ekim 2014; 21:58:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

Virtual box yerine VMware Player kullan , virtual box da sorun yaşadım bu daha iyi bi program ondan ve 64 bit destekliyor

hocam su vmware de desteklemiyor malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6917628EB -- 5 Ekim 2014; 23:53:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: venice77

quote:

Virtual box yerine VMware Player kullan , virtual box da sorun yaşadım bu daha iyi bi program ondan ve 64 bit destekliyor

Intel Virtualization Tech için No demiş hocam.Hatta senin verdiğin linkte Features arasında yine Vt-X mevcut değil.

Ekleme:Elinizdeki işlemci ile 32bit modunda deneyebilme fırsatı olmuş olsa bile, pek performanslı olacağını sanmıyorum hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kir$of -- 6 Ekim 2014; 13:35:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kir$of

quote:

Orijinalden alıntı: venice77

quote:

Intel Virtualization Tech için No demiş hocam.Hatta senin verdiğin linkte Features arasında yine Vt-X mevcut değil.

Ekleme:Elinizdeki işlemci ile 32bit modunda deneyebilme fırsatı olmuş olsa bile, pek performanslı olacağını sanmıyorum hocam.

32biti indirdim bi deneyeyim simdilik sadece merak begenirsem win10 cikinca sisteme kurarim direk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.