Bildirim
Sanaldaki insanları gözünüzde büyütmeyin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ee ben dürüst davrandımda ne oldu? Ne yalan söyledim ne iki yüzlülük yaptım.
Sana insan gibi davranınca hayvanlık yapan sensin.
Gayette dürüsttüm sana karşı.
Karakter meselesi her insanda yok ne yazık ki sende de yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 17 Ağustos 2024; 16:45:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yahu sen bana ne dersi verecen?
Spor yapıyorum diyorsun kola sigara içiyorsun.
Alfalık, sigmalık diye kavramlarda yok bunları 4chan gibi yerlerde inceller buldu uydurdu.
Redpill felanda buralardan çıkma zaten alayı boş terimler.
Karşında olan insan karaktersizse ne yaparsan yap ister kötü ister iyi ol fark etmiyor çünkü karşında olan insan senin değerini bilemeyecek ve anlamayacak kadar kör, sağır ve dilsiz.
Bak ben yarın olimpik havuzda 1 saat yüzeceğim spor dediğin böyle olur 2 aydır ciğerleri açmak ve bacakları açmakla uğraştım her akşam veya sabah yürüyüş yapmaya çalıştım yapamadıysamda kendimi iyi hissettiğim günlerde veya kötü günlerimde bunu zorladım.
Bir ay boyunca 12 kez hakkım var yüzme için bunu düzenli hale getirdiğimde zayıflamışta olacağım.
Bana ders vereceğine ilk kendine samimi söz ver sigara ve kolaları bırak adam gibi sporunu yap sonra bana diyeceğini dersin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
sigmaydın hani sen?
-
Hocam kafasına göre her gün ne eserse onu diyor.
Ciddiye almayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanalda kimseyi gözünde büyütme ama kimseyi de küçük görme derim. Ben 1989 doğumluyum ama 83 lüyüm, ...te güçlüyüm tabirine uyarım. Mamaodu niang gibi fiziksel yapıya sahibim. Onun beyaz versiyonu düşün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sana yalancısı denk gelmiş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X