Şimdi Ara

SANAL PAZAR %5 KOMİSYON KESİNTİSİ 17 MARTA KADAR YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Rize
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR FORUMDA SICAK FIRSATLAR KISMINDA GÖRDÜM AMA KİMSE EMİN DEОİLDİ..

MÜSTERİ TEMSİLCİSİYLE KONUŞTUM DOОRULADI.

MESAJ ATTIM ONADA AYNI CEVAP GELDİ...

10 ŞUBAT İLE 17 MART ' A KADAR SANALPAZAR ÜZERİNDEN YAPILAN CEPTELEFONU ALIŞVERİŞİNDE KOMİSYON ÜCRETİ KESİLMEMEKTE..

SANAL PAZAR  %5 KOMİSYON KESİNTİSİ  17 MARTA KADAR YOK

BUDA FATURA KONUSU İLE İLGİLİ ATTIĞIM MESAJA GELEN CEVAP...

SANAL PAZAR  %5 KOMİSYON KESİNTİSİ  17 MARTA KADAR YOK

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruel53 -- 12 Şubat 2014; 3:15:57 >

• Peki taksit ve fatura muhabbetleri ne durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiralAdmin

Peki taksit ve fatura muhabbetleri ne durumda

hocam fatura ile ilgilide konuştum.onunda resmini ekleyecegim.fatura kesme olayı yok satın aldıgım ürün hakkında görüştüm.satan kişinin fatura kesmesine gerek bir durum yok dedi.fakat halen taksit yapılmamakta.
  • O zaman "X" urun adi altinda taksit yapilacak ya onune gecmeleri zor olacak gerci savunalacak bi yani yok ama %5 lik komisyonla taksitle almak mumkun o zaman hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam farkli ürün altında taksitle işlem yapılmasın diye komisyonu kaldırdılar telefonlardan :) zekice ama taksit isteyen yine aynı yöntemi kullanacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 16008033 ürün kodu ile sanal pazarda telefonumu satmaktayım ilana dün girdim ve sikee adlı( gerçek ismi SHARON KIMBERLY ) bir kullanıcıdan mesaj aldım nigeria dan ulaştı bana banka bilgilerimi istedi bwende verdim akabinde citi bank imzalı wire transfer confirmation başlıklı bir mail geldi ederinden 100 tl fazla yollamış bu beni işkillendirdi bara blokeli şuan mailde yazana göre ben bundan nasıl emin olabilrim ona göre ürünü yollayacağım. Teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokaykac

Arkadaşlar 16008033 ürün kodu ile sanal pazarda telefonumu satmaktayım ilana dün girdim ve sikee adlı( gerçek ismi SHARON KIMBERLY ) bir kullanıcıdan mesaj aldım nigeria dan ulaştı bana banka bilgilerimi istedi bwende verdim akabinde citi bank imzalı wire transfer confirmation başlıklı bir mail geldi ederinden 100 tl fazla yollamış bu beni işkillendirdi bara blokeli şuan mailde yazana göre ben bundan nasıl emin olabilrim ona göre ürünü yollayacağım. Teşekkürler,

Parayı gönderdiğini iddaa eden kişi dolandırıcı dır yuzde 99 bu yontemi duymuştum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.