Şimdi Ara

Sanal ortamda profesyonel sürücü olmak ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hemen hemen her türlü arcade sim farketmeksizin ilk kez bile oynanan oyunlarda yarışırken ilk 3'e girmek için nedir bunun taktiği ?

• O viraja danalar gibi girmeyeceksin.
  • freni kullan
  • Macera aramadan en kısa yoldan finishe git. Oyun senin dikkatini dağıtmak için yolun saçma sapan yerlerine 2x puan koyar almak için dönersin toplayamazsın vs vs. Yolunun üstünde çıkıyosa al. Trafik olan oyunlarda çevre araçlardan uzak ol. Viraj sonlarına nos sakla.
  • dar virajlara yan gir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dıştan içe yavaşca.
  • şerit çizgileri kalp atışını geçmeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Al bi GT5 lisanslarda anlatıyor bir çok şeyi
  • El frenini kullanıp yanlamaya çalışma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

hemen hemen her türlü arcade sim farketmeksizin ilk kez bile oynanan oyunlarda yarışırken ilk 3'e girmek için nedir bunun taktiği ?

freni kullan sürekli gaza basma çabuk hızlanıp çabuk dur alabiliyosan virajları dar ve el fireniyle al ama kaza yapma riski yüksektir basarken nasıl durucağını düşün hep çok sağ sol yapma düz yolda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

hemen hemen her türlü arcade sim farketmeksizin ilk kez bile oynanan oyunlarda yarışırken ilk 3'e girmek için nedir bunun taktiği ?

Kalkışta nos kullanma, ilk virajda bodoslama öndeki arabalara dalma, bütün nosunu uzun düzluklerde değil viraj çıkışların da harca. Özellikle üst düzey oyunlarda bütün olay virajlarda biter. Virajda asla dışarda kalma. Sürekli dıştan içe taktiğini kullan.

• Kesinlikle ve kesinlikle freni kullan ve virajı görünce gazı bırak. Gerçi ben artık öyle ustalaştım ki virajlara el freniyle giriyorum.
  • Her oyunu nfs sanma. Viraja girmeden once vites dusurt. Sollama yaparken sinyal ver. Gece yarislarinda farlari yak. Yarisa girmeden once besmele cek!

• Kaliteli motor yağı kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.