Şimdi Ara

sanal modifiye (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.136
Cevap
0
Favori
815.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: ruge

sekiz tekersin çok şekersin,şoförsen dert çekersin

niye uğraştırıyosunuz adamı ya kimse çorumlu çıksın ortaya.bak çorumlu arkadaş sana sesleniyorum kaçsanda saklanamazsın mchll bulur seni

bu arada method man in nickiyle resim koyulmuş ama altınde mert tuning yazıyo ne iş?yeni moda mı bu acaba?moda değilsede mantıgı nedir ki anlayamadım valla.hani banlanmış olsan arkadaşının nickiyle msj atarsında böylesi garip bence

kendisi kuzenim oluyo benim login onlarn bilgisayarda açık kalmış kardeşimle birlikte yapmışlar benim loginle koymşlar
    Kullandığım Ekipmanlar: AMD Ryzen 5 7500F / Asus B650M-R / 32gb XPG 5200mhz RAM / Asus TUF Gaming rx7800xt / Adata Legend 512gb + Kingston 1tb nvme / FSP 750w / Thermalright Peerless Assassin 120 ARGB

• Sonunda photshop edindim.. veee sizlere bir kere daha ellerinize sağlık diyorum cok zor şeymiş bu
    ben buraya mod filan koyamam rezil olurum olmuyor hiç bişi
    ama çalışıyorum kendimi geliştiricem inş..

Orjinalden alıntı: SaikaZede

Sonunda photshop edindim.. veee sizlere bir kere daha ellerinize sağlık diyorum cok zor şeymiş bu
    ben buraya mod filan koyamam rezil olurum olmuyor hiç bişi
    ama çalışıyorum kendimi geliştiricem inş..

bekliyorum dostum millet anasının karnında öğrenmedi
    çalışa çalışa azim et sabırlı ol başarıcağından eminim

• Saol bende aynısını düşünüyorum zaten forumda filan da var sanal mod. dersleri baktım onlara en basiti araç alcaltma gibi geldi ilk onu denedim ancak seçimleri cok zor yapıyorum ve hep bi yerlerde bi yamukluk oluyor. sonra mıknatıslı lasso ile denedim onda da farklı yerlere gidiyor yani seçimleri bile tam yapamıyorum

Saol bende aynısını düşünüyorum zaten forumda filan da var sanal mod. dersleri baktım onlara en basiti araç alcaltma gibi geldi ilk onu denedim ancak seçimleri cok zor yapıyorum ve hep bi yerlerde bi yamukluk oluyor. sonra mıknatıslı lasso ile denedim onda da farklı yerlere gidiyor yani seçimleri bile tam yapamıyorum

Polygonal Lasso Tool ile mıknatıssız olarak yapmayı dene, biraz daha öğrenince profesyonel kesimler için Pen Tool u öğrenmeye çalışırsın biraz zordur ama çalışınca oluyor, tek tek nokta seçerken 2 nci noktayı seçerken mousun tuşunu basılı tutup sağa sola oynatmayı dene ne anlatmak istediğimi o zaman anlıcaksın ;) işaretleme bittikten sonra ctrl+enter la seçili hale getiriyorsun. Öğrenemediğin yada zor gelen her şeyi PM den benden destek alabilirsin kardeşime tam destek..

• en başta ciddi ciddi modifiye yapıyordum bi yerden sonra artık beceremeyince eğlenceye vurdum işi boyle bişi oldu
     sanal modifiye

Not: daha ilk modifiyem (bilginiz olsn)

ileride daha ciddi modifiyeler de yapmayı planlıyorum taibiki...

edit: burdan baktım da 5 dk içinde yaptığım su şişirme döndürme vs. efektleri daha öcne uğraşarak yaptığım şleyleri gölgelemiş camları düzgün secebilmek için teketr teker urastım sonra kararttım ama pek belli olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaikaZede -- 20 Ağustos 2007; 15:01:30 >

• quote:

en başta ciddi ciddi modifiye yapıyordum bi yerden sonra artık beceremeyince eğlenceye vurdum işi boyle bişi oldu
     sanal modifiye

Not: daha ilk modifiyem (bilginiz olsn)

ileride daha ciddi modifiyeler de yapmayı planlıyorum taibiki...

edit: burdan baktım da 5 dk içinde yaptığım su şişirme döndürme vs. efektleri daha öcne uğraşarak yaptığım şleyleri gölgelemiş camları düzgün secebilmek için teketr teker urastım sonra kararttım ama pek belli olmuyor

ilk mod a göre güzel çalışma kardeş eline sağlık daha güzellerini bekliyoruz

• SaikaZede ve ben birlikde yaptık

normal hali

sanal modifiye

son hali

sanal modifiye

umarım begenirsiniz

• tebrikler eline sağlık güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 20 Ağustos 2007; 19:12:24 >
    Kullandığım Ekipmanlar: AMD Ryzen 5 7500F / Asus B650M-R / 32gb XPG 5200mhz RAM / Asus TUF Gaming rx7800xt / Adata Legend 512gb + Kingston 1tb nvme / FSP 750w / Thermalright Peerless Assassin 120 ARGB
  • quote:

Orjinalden alıntı: Compitor006

SaikaZede ve ben birlikde yaptık

normal hali

sanal modifiye

son hali

sanal modifiye

umarım begenirsiniz

nos harici güzel olmuş ellerinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 20 Ağustos 2007; 19:09:56 >

• Beyler modlar süper...Bu arada bende megane yi modluyorum.Ama şansa bak üüstteki clio ile aynı jantı takmışım.BMW jantı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Compitor006

benimkiylemi aynı ?

evet...

sanal modifiye

sanal modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchll -- 20 Ağustos 2007; 20:12:37 >

• Daha bitmemişti ama neyse ya...Bu kadar olsun...

Yav biz bi türlü şu tampon olayına giremedik biri bu konuya bi açıklık getirebilir mi

Bakınız sanal mod derseleri...

Orjinalden alıntı: mchll

eline sağlık hocam araç güzel olmuşta sanki tamponun perspektifinde problem var gibi biraz

ek$i sözlük
    Yıldız Sözlük
    DH Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu
    İlköğretim Öğrencilerine Matematik İngilizce Özel Dersleri Verilir İrtibat için Mesaj Atınız
  • Saol Cannibal...Olabilir ya biraz gelişi güzel yaptım.Bitmemişti zaten...

NOT:Şimdi soracaksınız niye bitmemiş aracı koydun diye...Bende bilmiyorum.Clionun jantı görünce gaza geldim...
  •  sanal modifiye

LÜTFEN YORUM!!!

BU ARADA mchll senin nick mc-hilal mi yoksa meçhul mü:D merak ettimde
    m3 csl yi biz merttuning (kuzenimle) yaptık yazılar bana aittir(birazı)

1973 Volkswagen 1303S
    Red-White Tofuduk !
    %100 Aircooled
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.