Şimdi Ara

Sanal Kart Destekleyen Banka Kartı Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple Store üzerinden alışveriş yapmaya çalıştığımda ödeme sayfasında Kredi Kartı/Banka Kartı seçeneği olmasına rağmen Apple'la olan görüşmelerim sonucunda site üzerinden sadece kredi kartıyla alışveriş yapabileceğimi banka kartıyla ise sadece sanal kart oluşturarak ödeme yapabileceğimi öğrendim. Sorun şu ki araştırmalarım sonucunda Enpara da dahil olmak üzere hiçbir banka kartının sanal kart desteklemediğine ulaştım. Eğer bildiğiniz sanal kart destekleyen bir banka kartı varsa yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yararli konu yararsiz konularin icinde yararlaniriz belki ilerde up.

• yapikredi tlcard

• garantinin yok muydu?
  • eneximus kullanıcısına yanıt
    YapıKredi TLcard'da sanal kart kullanabileceğim konusunda emin misiniz? Çünkü eğer mümkünse bu karttan çıkarttıracağım.
    Edit: Biraz önce YapıKredi'yle görüştüm Play TLcard çıkartabiliyormuşum ve sanal kart kullanılabiliyormuş ama araya bayram girdiği için 4 gün ve başvuru sonrasında da kartın elime ulaşması için 7-10 gün arası beklemem gerektiği için ihtiyacımı tam olarak karşılamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAlperenK -- 31 Ağustos 2017; 17:30:20 >
  • İninal kullan hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felina.

İninal kullan hocam

İninal kart bir dönem kullanıyordum ama sanal kart özelliği var mıydı hatırlamıyorum, İninal'da sanal kart oluşturabiliyor muyuz ve bazı sitelerde İninal'la alışveriş yaparken sıkıntı çıkabiliyordu, Apple Store üzerinden ürün alırken kullanabilir miyim, bilginiz var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Kredi Kartı Mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AAlperenK A kullanıcısına yanıt
    Benim Apple Store hesabimda ininal tanımlı hocam sıkıntısız kullaniyorum.

Benim ki normal fiziki kart bir de. Hem disarida kullanabiliyorum hem online alisveris icin.Ama sanal kart oluşturma özelliği de var. Hatta bir tane olusturmustum merak edip ama hiç kullanmadim

Sanal kart bilgilerine de ininal uygulaması üzerinden ulaşabilirsiniz zaten.

Edit: Hatta buyrun hocam. Bi zil sesi almıştım. İninal kart hareketlerinden ss.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felina. -- 31 Ağustos 2017; 18:46:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.