Şimdi Ara

Sanal gerçeklik için gtx 1060 mı 1070 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oculus rift almayı düşünüyorum ama yanında da bir ekran kartına da ihtiyacım var. 1060 mı 1070 mi alsam kararsız kaldım. 1060 şuan harika performans verse de beni 3-4 yıl sanal gerçeklikte götürcek bir karta ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olenekadarmokoko -- 23 Mayıs 2017; 14:1:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3-4 yıl diyorsan 1070

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence şuan için 1070 ilerisi için istiyorsan 1080. Şuan vr beta sürümünde gibi bir şey. İşi ilerlettiklerinde 1070 yetersiz kalır gibi geliyor. Tabii açar açmasına da yüksek grafikler ve gerçek vr deneyimi için 1080 bence.
  • BRO EAGLE B kullanıcısına yanıt
    peki şuan benim ekran kartım 760 6 pinli güç kaynağı kullnanıyor 1070 ise 8 pin adaptör mü almam lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Olenekadarmokoko

peki şuan benim ekran kartım 760 6 pinli güç kaynağı kullnanıyor 1070 ise 8 pin adaptör mü almam lazım.

Onu bilmiyorum. Psu yeterli ise psu'da 8 pinli çıkış ta olması lazım. Eğer yoksa 6 pini 8 pine dönüştürsen de yeterli güç vermez diye düşünüyorum. Tabii bu konuda bilgim yok araştır internette bu konuda bilgi vardır
  • Olenekadarmokoko O kullanıcısına yanıt
    PSU 12v kanalından 400w veya üzeri veriyorsa 8 pin adaptör alman kafi.
  • Vega VR için nasıl olur bilmiyorum ama bence bekle istersen belki bir şans Vega da Oculus Desteği verir.

Bide HTC Vive daha iyi diye biliyorum daha fazla oyun seçeneği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 25 Mayıs 2017; 18:41:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu anda RTX 2060 alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.