Şimdi Ara

Sanal diske sistem yedekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sanal disk oluşturup sistemi oraya yedeklemek istiyorum.İnternette baktım pek birşey bulamadım... Hani leptopları ilk aldığımızda bir kısa yol tuşuna basıp sistem kuruluyor. Bunun gibi...Acronics sistem yedekleme programı kullandım bir ara sistemi D ye yedekledim. bunda da ya boot cd'si yada flash disk kayboluyor yada d deki yedek siliniyor veya bozuluyor.. Yardımlarınızı bekliyorum

• Yokmu bir fikri olan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acronis'te istediğiniz özellik var zaten.
    "secure zone" diye adlandırılan gizli bir bölüme (partition) sisteminizi yedeklersiniz.
    Sistem açılışında hatırladığım kadarıyla "F9" tuşuydu. Bu tuşa bastığınızda kurtarma yazılımı devreye girip sistemi kurtarabiliyorsunuz...
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost -- 21 Şubat 2015; 13:20:06 >
  • O gercekten mi? Evet ogle bir menu var ama hic cesaret edip de kurcalamamistim. Sanal diski once kendisi mi olusturuyor acaba ... neyse paylasim icin tesekkur ederim hemen programi kurup bakiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Secure zone bölümünü önce siz oluşturuyorsunuz.. sisteminizin büyüklüğüne göre belirlersiniz. 20 GB 8.1 için yeter sanırım. ve D sürücünüzü biraz küçültüp onun arka bölümüne ayarlayın. sonra yedeklerken yer olarak secure zone seçin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ”Windows Bu Diske Yüklenemez”
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.