Şimdi Ara

sanal card için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar az önce banka hesabıma bağlı sanal kartım ile biletix den bilet satın aldım...ancak bileti teslim alırken kartın bana ait olduğuna dair bir belge göstermemi istedi

bu belgeyi nasıl bulabilirim banka şubesine gitsem böyle bir yazı alabilirmiyim?? yada internet şubesinde sanal kartın bilgileri gözüküyor onu bir çıktı falan yapsam yeterli olurmu??

teşekkürlerr

• Ödemeyi sanal kartla yaptığını söyle. Problem olcağını sanmam. Muhtemelen kartın üzerindeki isme bakcaklar zaten. Kartın aslını gösterir alırsın. Veya ATM'den git extre çıkarttır, orda ödeme yapıldığı görünür. Öyle de anlayabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61 TS 1967

Ödemeyi sanal kartla yaptığını söyle. Problem olcağını sanmam. Muhtemelen kartın üzerindeki isme bakcaklar zaten. Kartın aslını gösterir alırsın. Veya ATM'den git extre çıkarttır, orda ödeme yapıldığı görünür. Öyle de anlayabilirler.

her ne kadar 61 ts olsan da yardımın için çok teşekkürler aldığım bilet fenerbahçe maçınaydı zaten :) :) :)

atm işi aklıma gelmemişti şubeye bi sorarım olmadı atm den bi makbuz falan alırız teşşekkürler dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

quote:

Orijinalden alıntı: 61 TS 1967

Ödemeyi sanal kartla yaptığını söyle. Problem olcağını sanmam. Muhtemelen kartın üzerindeki isme bakcaklar zaten. Kartın aslını gösterir alırsın. Veya ATM'den git extre çıkarttır, orda ödeme yapıldığı görünür. Öyle de anlayabilirler.

her ne kadar 61 ts olsan da yardımın için çok teşekkürler aldığım bilet fenerbahçe maçınaydı zaten :) :) :)

atm işi aklıma gelmemişti şubeye bi sorarım olmadı atm den bi makbuz falan alırız teşşekkürler dostum

Lafı bile olmaz. İşini hallettikten sonra buraya yaz da biz de öğrenelim oluyo mu. Ben de sanal kartı çok kullanıyorum.

• quote:

arkadaşlar az önce banka hesabıma bağlı sanal kartım ile biletix den bilet satın aldım...ancak bileti teslim alırken kartın bana ait olduğuna dair bir belge göstermemi istedi

bu belgeyi nasıl bulabilirim banka şubesine gitsem böyle bir yazı alabilirmiyim?? yada internet şubesinde sanal kartın bilgileri gözüküyor onu bir çıktı falan yapsam yeterli olurmu??

teşekkürlerr

Çıktı alsan yeterli olur zaten kart senin kartın bide kimlik gösterirsin olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahsun Süpertitiz

quote:

arkadaşlar az önce banka hesabıma bağlı sanal kartım ile biletix den bilet satın aldım...ancak bileti teslim alırken kartın bana ait olduğuna dair bir belge göstermemi istedi

teşekkürlerr

Çıktı alsan yeterli olur zaten kart senin kartın bide kimlik gösterirsin olur biter.

mail adresime ödeme yaptığıma dair dekont geldi orada yazıyor hepsi onun çıktısını alırım birde internet şubesinde kartın bana ait olduğuna dair bilgiler var o ikisini götürsem yeter sanırım bankaya gitsem adam imzalı mühürlü kağıt verecek değil hoş bana :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.