Şimdi Ara

Sanal Bellek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu sanal bellekle fiziksel belleğin farkı nedir??

herhangi birşey yapmıyorken belleklerin durumu resimdeki gibi.. bu sanal bellek çok dolu sanki.. normal mi.. değilse yapmam gereken şey nedir.. neden onun yerine fiziksel bellek kullanmıyo..

Sanal Bellek

• Free Memory Optimizer diye bir program var o daha iyi bellek boşaltıyor boşver sen o programı
  • quote:

Orjinalden alıntı: CELTIC FROST

Free Memory Optimizer diye bir program var o daha iyi bellek boşaltıyor boşver sen o programı

Ben de iobit akıllı ram kullanıyorum. Hangisinin daha iyi olduğunu nerden biliyorsunuz.
  • fiziksel bellek bildiğin ram, sanal bellek ise hdd nin bi kısmının bellek gibi kullanılması. dolu olması sorun yaratmaz, oradaki veriler sık kullanılmayann verilerdir. ram kapasitene çok güveniyorsan, sanal belleği kapatırsın.
  • bu arada resme baktımda orda boş sanal belleği gösteriyor, dolu değil boş yani. sanal bellek, fiziksel bellek dolduğunda kullanılır genelde
  • quote:

Orjinalden alıntı: mfkoc

quote:

Orjinalden alıntı: CELTIC FROST

Free Memory Optimizer diye bir program var o daha iyi bellek boşaltıyor boşver sen o programı

Ben de iobit akıllı ram kullanıyorum. Hangisinin daha iyi olduğunu nerden biliyorsunuz.

denedim ikisinide o yüzden biliyorum dostum belki inanmayacaksın belkide cok sacma geleck ama 4 gb ramim warken crysis testlerinde fpsdeki ani düşüşler neredeyse en aza inip bazı yerler benim bile oha diyebileceğim fps yükselişleri oluyordu.yalnız 4 gb ram warsa kullan yoksa cok fazla işe yaramyor 2 gb ram warken kassabilir sistem..belli cok cabuk boşaltıyor ve
    ince ayarlar yapman lazım hatırlasam o ayarları yardım ederdim sana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.