quote:Orijinalden alıntı: ESRCAlıntıları Göster offf hayat hep güzel olsa,hiç üzülmesek olmaz mıydı acaba
quote:Orijinalden alıntı: Yasmin. offf hayat hep güzel olsa,hiç üzülmesek olmaz mıydı acaba ya da bizi üzmeseler
quote:Orijinalden alıntı: ESRCquote:Orijinalden alıntı: Yasmin. offf hayat hep güzel olsa,hiç üzülmesek olmaz mıydı acaba ya da bizi üzmeseler Alıntıları Göster hımm evet o daha güzel olurdu
quote:Orijinalden alıntı: Yasmin. quote:Orijinalden alıntı: *ORION* garip bi mutluluk var da içimde :) Ne güzel işte
quote:Orijinalden alıntı: WITCHERquote:Orijinalden alıntı: Yasmin. quote:Orijinalden alıntı: *ORION* garip bi mutluluk var da içimde :) Ne güzel işte Alıntıları Göster Bilmem ki. :/ Asıl sana sormalı.
quote:Orijinalden alıntı: WITCHERquote:Orijinalden alıntı: Yasmin. quote:Orijinalden alıntı: *ORION* garip bi mutluluk var da içimde :) Ne güzel işte Alıntıları Göster evet
quote:Orijinalden alıntı: zrb Bilmem ki. :/ Asıl sana sormalı. bilmem bi anda bi mutluluk geldi yoksa başka bişey yok yani
quote:Orijinalden alıntı: Yasmin.quote:Orijinalden alıntı: zrb Bilmem ki. :/ Asıl sana sormalı. bilmem bi anda bi mutluluk geldi yoksa başka bişey yok yaniAlıntıları Göster Bu hayat için üzülmeye değmez :) mutlu olmaya çalışacaksın, en ufak şeyden bile mutluluk duymaya çalışacaksın.
quote:Orijinalden alıntı: WITCHERBu hayat için üzülmeye değmez :) mutlu olmaya çalışacaksın, en ufak şeyden bile mutluluk duymaya çalışacaksın.Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: WITCHERBu hayat için üzülmeye değmez :) mutlu olmaya çalışacaksın, en ufak şeyden bile mutluluk duymaya çalışacaksın.Alıntıları Göster Sana Söylüyorummmmm. . . denince ben de zannettim bana ama değilmiş ,artık gideyim bari
quote:Orijinalden alıntı: WITCHERBu hayat için üzülmeye değmez :) mutlu olmaya çalışacaksın, en ufak şeyden bile mutluluk duymaya çalışacaksın.Alıntıları Göster ama yinede üzülüyrz ara ara
quote:Orijinalden alıntı: alptuğ56 Sana Söylüyorummmmm. . . denince ben de zannettim bana ama değilmiş ,artık gideyim bari Giderken gapuyu gapatıvir, ayaz cıhdu