Biraz seninle konuşmak istedim sadece. Tek yönlü bi iletişim olacak belki ama en azından böyle bi fırsatım olduğu için şanslıyım. Öncelikle tüm içtenliğimle o ayrılık kararını aldığın için sana teşekkür ederim. Kaç yaşında o kararı aldığını hatırlamıyorum ama o yaştaki insana göre inanılmaz doğru bi karar verdin. Bana bıraksan ben o leş yaşantıma devam edip senden hiç ayrılamazdım. O zamanlar sadece senin sevgilin olmak benim için her şeydi. Geçen sene 2-3 ay boyunca konuştuk ve bi anda iletişimi kestik ya. Hiç bi şekilde senin için çabalamadım çünkü sen hala hazır değildin. Hala önündeki seçenekleri değerlendiriyordun ki haklısın gelecek konusunda en iyi seçimi yapman gerekiyor kendin için. Senin içinde çok seçenek var benim içinde. Fakat çok seçme şansı olunca insan bazı şeyleri göremiyor. Gördüğü zamanda ya çok geç kalmış oluyor ya da iş işten geçmiş oluyor. Bilmiyorum benim için sen hiç bir zaman geç değilsin. Durum ne olursa olsun seninle bir gün geçirmekte otuz yıl geçirmekte benim için dünyada cenneti yaşamak gibi bir şey. Bazı şeyleri öngörüp ayrılık kararını aldıysan demek ki tercihlerine güvenmem gerekiyor. Yine aynı şekilde tüm tercihlerine güveniyorum. Benim tercihim ise sadece beklemek. |