Şimdi Ara

Şan İskender'de İskender ve Dilediğiniz Bir Meşrubat 14 TL Yerine 7 TL! (Ankara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.682
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yenimahalle, Mesa Plaza AVM ve Batıkent Şan İskender'de İskender ve Dilediğiniz Bir Meşrubat 14 TL Yerine 7 TL! (2 Ay Geçerli)
    İskender lezzetini sevmeyen yoktur.

Enfes tereyağı, yoğurt ve domates sosu eşliğinde göz ve damak şöleni yaşatan bu muhteşem tadı ustaların elinden tatmak ise bir ayrıcalıktır.

Ankara'da yıllardan beri yüksek hizmet kalitesiyle pek çok lezzet sunan Şan İskender, Türkiye'nin en lezzetli et yemeklerinden biri olan kendi özgü mutfağıyla sizinle buluşturuyor.

Hem de müthiş bir fırstla!

Mesa AVM, Metro Center ve Yenimahalle Şan İskender'de İskender ve Dilediğiniz Bir Meşrubat 14 TL Yerine 7 TL!

1996 yılında ilk şubesini Yenimahalle'de açan Şan İskender, lezzet ve kaliteden ödün vermeyen anlayışıyla büyümeye devam etmiş ve üç şube daha açmıştır.

Ankara'nın nezih semtlerinden olan Ümitköy ve Batıkent'te de yöresel halkın ailece kaliteli İskender ve et ürünlerini tüketebilmesi için iki restoranından ilkini 2001 yılında Ümitköy'de Mesa Plaza Alışveriş Merkezi'nde, ikincisini de Batıkent'te Metro Center Alışveriş Merkezi'nde 2009 yılında açmıştır.

Güler yüzlü çalışanları, temiz ve hijyenik mutfağı, maharetli ustaları ve pek çok lezzeti barındıran geniş menüsüyle en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlayan Şan İskender'de yiyeceğiniz iskenderin tadına doyamayacaksınız.

Sevdiklerinizle birlikte bu enfes lezzeti paylaşmak ya da kendinize ziyafet dolu bir öğün sunmak istiyorsanız acele edin!

Şan İskender farkıyla iskenderinizin tadını çıkarın!

Şan İskender Mesa AVM:

Adres: Çayyolu Koru Mah. Mesa Plaza AVM No:49 Çayyolu Telefon: 0312 241 66 07

Şan İskender Metro Center:

Adres: İlk Yerleşim Mah. Başkent Bulv. Metro Center İş Mrk. No:206/209 Batıkent Telefon: 0312 354 84 90

Şan İskender Yenimahalle:

Adres: Toptancı Hali Sosyal Tesisleri No:22 Yenimahalle Telefon: 0312 341 17 98 - 0312 384 34 92

Groupon'unuzu kaçırmayın!

Şan İskender Yenimahalle
    Toptancı Hali Sosyal Tesisleri No:202, Yenimahalle Ankara
    http://www.saniskender.com.tr

http://www.sehirfirsati.com/deals/ankara/saniskender/380913
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 2 kişilik aldım teşekkürler Batıkentli yenimahalleli çok gördüğüm kadarıyla Buarada paypalla aldım %10 inş geri verirler diyecem de 14 liranın yüzde onu 1,4 hesabımıza aktartamıyoruz değil mi bu kazanılan parayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terbiyesüzcanavar -- 11 Mayıs 2011; 14:48:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar

2 kişilik aldım teşekkürler Batıkentli yenimahalleli çok gördüğüm kadarıyla Buarada paypalla aldım %10 inş geri verirler diyecem de 14 liranın yüzde onu 1,4 hesabımıza aktartamıyoruz değil mi bu kazanılan parayı?

Hocam bu sehir firsatinda guzel seyler denk geliyor lakin site cok cakal, ne referans oldugun uyelerın hedıye puanlarini yukluyor nede paypal %10 bonusunu veriyor. Ben gunler once paypalimla aldim, hala %10 bekliyorum. Inanılmaz gamsız bır yonetımleri var bunların. Mail atıyosun cevap bıle yazmıyorlar.

Ayrıca bence fırsatların adetlerinide manipule edıyorlar, atıyorum 500 kisi alıyorsa sayacı 1500 kisi almiıs moduna sokuyorlar.

%10 paypalı yuklenen varsa, paylasırsa burdan sevınırım benımkı yatmadı???

• Nedense yedikleri dönerden zehirlenen Ankaralı 300 M.E.B personeli aklıma geldi...
  • quote:

2 kişilik aldım teşekkürler Batıkentli yenimahalleli çok gördüğüm kadarıyla Buarada paypalla aldım %10 inş geri verirler diyecem de 14 liranın yüzde onu 1,4 hesabımıza aktartamıyoruz değil mi bu kazanılan parayı?

sehirfirsatı email adresiniz ve paypal ödeme email adresiniz aynı ise 2 gün içerisinde hesabınıza bonus olarak ekleniyor

birsonraki sehirfirsati alışverişinde kullanabiliyorsunuz
  • groupon noluyo direk gidip yesek 7tl değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyax

quote:

sehirfirsatı email adresiniz ve paypal ödeme email adresiniz aynı ise 2 gün içerisinde hesabınıza bonus olarak ekleniyor

birsonraki sehirfirsati alışverişinde kullanabiliyorsunuz

kötü olmuş ikisinin aynı olması, bizimkilerin yerine de benim paypalla aldık ben de umutlanıyordum bonuslar birikir diye neyse biri tutuyor thevincent direk gidipyesen ben ihtimal vermiyorum 7 liraya içecekle beraber çıkabileceğini, minimum 12 lira tutar kişi başı diye düşünüyorum.. bizzat gidip daha önce yiyen varsa söyleyebilir mi?

quote:

Orijinalden alıntı: tano

quote:

Hocam bu sehir firsatinda guzel seyler denk geliyor lakin site cok cakal, ne referans oldugun uyelerın hedıye puanlarini yukluyor nede paypal %10 bonusunu veriyor. Ben gunler once paypalimla aldim, hala %10 bekliyorum. Inanılmaz gamsız bır yonetımleri var bunların. Mail atıyosun cevap bıle yazmıyorlar.

Ayrıca bence fırsatların adetlerinide manipule edıyorlar, atıyorum 500 kisi alıyorsa sayacı 1500 kisi almiıs moduna sokuyorlar.

%10 paypalı yuklenen varsa, paylasırsa burdan sevınırım benımkı yatmadı???

hocam bende ikinci aldığımı yanlış yeri seçip aldım mail attım hani gerçekleşmeden düzeltin diye mail dönmelerini bekliyordum, önemlidir herhalde yanlış yerden almak.. çok beklemeyim ben ozaman mail sağolasın mail gelmemiş ama düzeltmişler, fırsatı yakalamışım yeni baktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terbiyesüzcanavar -- 11 Mayıs 2011; 21:08:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar herkes düşeş gibi atlıyor ama böyle mekanlarda memnuniyet her zaman %0 ,ben tavacı fettah ustadan aldım birkere iskenderi resmen yarım porsiyon gelmişti alan kişisine bakınca porsiyondan çalmamalarına imkan yok gibi gözüküyor.Mekan iyide olunca garsonların tavırlarıda insanı geriyor.Bence fırsat diye almayın 3tl daha verin tam porsiyon yiyin ne gerek var :)
  • sitelerinden baktım yaprak dönerden yapılmamış iskender kıymayı preslemişler içinede baharat v.s. sonra diz döner şişine..öyle etin tadı güzel olmuyo
  • Bu iskendercilerde en gıcık gittiğim 250ml şişe kolaya 2.5 milyon fiyat yazmaları

Ayrıca şan iskenderde yemiştim hatırladığım kadarıyla porsiyonu küçüktü.
  • ya en kötü evde çaya yer kalır hiç gidip yiyen yok herhalde gittim kötüydü iyiydi yorum gelmemiş. Fiyat makul, biz bikere kaybederiz en fazla onlar toptan kaybeder...
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyax

Bu iskendercilerde en gıcık gittiğim 250ml şişe kolaya 2.5 milyon fiyat yazmaları

Ayrıca şan iskenderde yemiştim hatırladığım kadarıyla porsiyonu küçüktü.

bay dönerde 5 tl yazıyolar o kolaya oda hazır preslenmiş döner satıyo
  • Yaprak dönerden iskender olmazki zaten sert olur, en ideali etle kıymayı beraber kullanmak.
    quote:

Orijinalden alıntı: blackrebel

sitelerinden baktım yaprak dönerden yapılmamış iskender kıymayı preslemişler içinede baharat v.s. sonra diz döner şişine..öyle etin tadı güzel olmuyo
  • Şan İskender in merkezi toptancı halinin yanıdır onun dışında başta Ankamall şubesi olmak üzere kaliteli yerlerdir.

Bu fırsat işinde sık karşılaşılan durumları yaşayıp da Şan iskenderden soğumak istemem
  • Şan iskender ı ve sahiplerini yakından tanırım

dürüst insanlardır

porsyon baNA da küçük geliyor ben biraz fazla yediğimden sanırım

kesinlikle önerilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafag26

Yaprak dönerden iskender olmazki zaten sert olur, en ideali etle kıymayı beraber kullanmak.
    quote:

Orijinalden alıntı: blackrebel

sitelerinden baktım yaprak dönerden yapılmamış iskender kıymayı preslemişler içinede baharat v.s. sonra diz döner şişine..öyle etin tadı güzel olmuyo

çok çeşitli yerlerden yedim . yaprak döner iskender bambaşka. kilo fiyatlarından da kendisini belli ediyor zaten. preslenmiş kıyma döner kilo fiyatı 16lira , yaprak döner fiyatı 26 lira.. afiyet olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.