Şimdi Ara

###SAMSUNSPOR### (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
0
Favori
46.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün asaş ta ankaragücü-bursaspor maçında 3 tane samsunspor atkılı arkadaş vardı ali abilerin yanında. eski günleri hatırladım samsunluları görünce, ankarada oynanan bi beşiktaş-samsunspor maçı vardı varmı hatırlayan? maç değilde maç sonunu hiç unutamıyorum o maçın.
    "...1910'da Osmanlı işçilerinin ve Osmanlı sanatkârlarının kurduğu Turan Sanatkarangücü’nün devamı olan Ankaragücü'nü göremezsiniz. O Ankaragücü ki, bütün futbolcuları, Ulusal Kurtuluş Savaşı’na gönüllü katılmıştır; kurumsal olarak katılmış tek kulüptür. Şehitler vermişlerdir Geyve boğazında, İmalat-ı Harbiye'de çalışmışlardır ve kurtuluştan sonra Ankaragücü yeniden kurulmuştur.”

• Samsunu 1.ligde görmek isterim

Orijinalden alıntı: Photoshop ®

bugün asaş ta ankaragücü-bursaspor maçında 3 tane samsunspor atkılı arkadaş vardı ali abilerin yanında. eski günleri hatırladım samsunluları görünce, ankarada oynanan bi beşiktaş-samsunspor maçı vardı varmı hatırlayan? maç değilde maç sonunu hiç unutamıyorum o maçın.

o maç Ankarada olanlardan çok dinledim meşhur Bjk maçını. daha öncede muhabbeti geçmişti zaten Ali İmdat abi ile Şirinlerin lideri Banazlı abimiz asker arkadaşı. ben tribünde kardeşlik olayına fazla inanmam ama Ankaragücünü severiz başarısını her zaman isteriz

Ankarayı severiz GÜÇLÜlerden ötürü.....

###SAMSUNSPOR###

• quote:

Orijinalden alıntı: SP3ctr3

quote:

Orijinalden alıntı: Photoshop ®

bugün asaş ta ankaragücü-bursaspor maçında 3 tane samsunspor atkılı arkadaş vardı ali abilerin yanında. eski günleri hatırladım samsunluları görünce, ankarada oynanan bi beşiktaş-samsunspor maçı vardı varmı hatırlayan? maç değilde maç sonunu hiç unutamıyorum o maçın.

o maç Ankarada olanlardan çok dinledim meşhur Bjk maçını. daha öncede muhabbeti geçmişti zaten Ali İmdat abi ile Şirinlerin lideri Banazlı abimiz asker arkadaşı. ben tribünde kardeşlik olayına fazla inanmam ama Ankaragücünü severiz başarısını her zaman isteriz

Ankarayı severiz GÜÇLÜlerden ötürü.....

bende samsunsporu severim, şimdi tribünlerini takip etmiyorum ama 90lar ve sonrasında ankaraya fenerlilerden sonra en kalabalık ve sağlam samsunlular gelirdi. beşiktaş, galatasaray, göztepe, sakarya falan hepsinden daha kalabalık olurdu samsunlular.

ankaradaki samsun-bjk maçında ankaragüçlüler olarak maratonda samsunsporluların yanındaydık, unutamayacağım maçlardan biridir. hatta maç esnasında meşale yakılmıştı. meşaleyi yakan kişi yanlışlıkla meşale ile kocaman samsunspor pankartını yakmıştı. maç bitti, maçtan bi çıktık dışarıda meydan savaşı var, samsunlularla beşiktaşlılar birbirine girmişti, valla canımızı zor kurtarmıştık. hatta rahmetli optik başkan gözümün önünde tekme yemişti ve araba çarpmıştı. ali abi ve koray abi hemen bi taksi durdurup hastaneye kaldırmıştı optik başkanı. şimdiki beşiktaşlılar ankaragüçlüleri sevmez ama zamanında tribün liderlerinin hayatlarını kurtaran kişilerin hala ankaragücü tribününde olan ali abi ve koray abi olduğunu bilmezler. gecekonduda çok maçta görürdüm optik başkanı, ali abinin yanında. o zamanlar öğretmenlik yapıyordu ankarada. hatta göztepe-ankaragücü maçı için bizimle izmire gelmişti, iyi insandı rahmetli. neyse fazla uzattık, bu arada ikidir sayfa başı oluyorum.
    "...1910'da Osmanlı işçilerinin ve Osmanlı sanatkârlarının kurduğu Turan Sanatkarangücü’nün devamı olan Ankaragücü'nü göremezsiniz. O Ankaragücü ki, bütün futbolcuları, Ulusal Kurtuluş Savaşı’na gönüllü katılmıştır; kurumsal olarak katılmış tek kulüptür. Şehitler vermişlerdir Geyve boğazında, İmalat-ı Harbiye'de çalışmışlardır ve kurtuluştan sonra Ankaragücü yeniden kurulmuştur.”

• kocaeli maçına gitmeye karar verirseniz gelebilirm ben de, eskişehir'den bir trenem bakar
  • tribünlerde şimdilerde 80li 90lı yıllardaki kadar havamız olmasada yine iyi durumdayız biraz kıpırdanma olunca tribünlerde çoşuyor haftaya Kocaelinden puan alırsak o zaman full dolar 20bin kişilik mabedimiz. bazı şehir takımları gibi 8-10 bin kişilik değil stadımız o nedenle boşmuş gibi gözüküyor bazıları sağda solda sallıyor Samsun 2bin kişiye top oynuyor diye yok öyle birşey 6-7binden aşağı oynamaz Samsunsporumuz
    sayı muhabbetini pek sevmemde 29 sene süperligte oynadık ama 4 senedir çok özledik çıkalım artık şu lanet bankasyadan başka birşey istemem.

###SAMSUNSPOR###
  • Geçende atkı koleksiyonum için Samsunspor ve Orduspor atkısı geldi. Samsunspor atkısı gerçekten çok güzel. Bu sözleri yağ çekmek için söylemiyorum atkıyı gerçekten çok beğendim. Hele amblemindeki Atatürk'ü çok çok beğendim. Şuan fotoraf makinem tamirde o geldiğinde ss ekleyiceğim.

http://www.vimeo.com/9273160

###SAMSUNSPOR###
  • Samsunspor un borcu yanlış hatırlamıyorsam 2 ligdeki diğer takımların toplam borcuna yakındı..Samsunspor a en son Metro turzimden bi para geldi ama para nereye gitti belli değil..Belediyelerin şehir takımlarına destek çıkması lazım.Yusuf Ziya yı gönderdiler..Ondan sonra belediyeden Samsunspor a para geliyor mu hiç bilmiyorum..Samsunspor un lige çıkması için biraz paraya ihtiyacı var..Siz explorer internet kafenin yukarısındaki yere mi takılıyorsunuz..Çiftlikteki Ziraat bankasının aşağısındaki yeri söylüyorum..Samsunspor daki yönetim yüzünden zamanında Tanju yla çocukluktan beri top oynayan babam bile artık takımdan soğudu..
    Hashus;sen Samsun lumusun yoksa gönül bağın mı var..

ama samsunspor önemlidir benim için, ne de olsa memleket gözüküyor.
  • explorer cafenin orası Şirinlerin derneği benim bi bağım yok taraftar gruplarıyla. Yusuf Ziya hakkında düşüncelerimi yazarsam siteden atılırım o nedenle hiç yazmıyorum Yusuf Ziya FBli olduğunu alanen söyleyen bana Samsunspordan bahsetmeyin diyen bir adamdır. Futbolu pek sevdiği söylenemez. borcumuz çok ama süperlige çıkıp 2 sezon tutunabilirsek o borç erir ama bankasyada bu şekilde bitmez o borç.

###SAMSUNSPOR###
  • Baya baya muhabbet ortamı olmuş

07.02.2010 lig 15.si Samsunsporumuz Rizesporu ağırlıyor

Söğütlübahçe-Maraton

###SAMSUNSPOR###

Şirinler-Kale Arkası

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

tribünlerden karışık video

http://www.vimeo.com/9273160

maç sonu

###SAMSUNSPOR###

• Maçlara çoğu kişi parasız mı giriyor yoksa sadece yaşları küçük olanları mı parasız alıyorlar..
  • kale arkaları 5 maraton ve kapalı 10 lira kapalı ve maratondaki herkes parasını verip giriyor. kale arkalarında 2 gruba bilet geliyor galiba belli bir sayıda ama şirinler grubunun 50-60 tane kale arkası kombinesi var. yaşı küçük kardeşlerimizide biz geçiriyoruz turnikelerde önümüze alarak.

###SAMSUNSPOR###
  • Dershanenin de tatil olması sebebiyle Karşıyaka ve Rize maçına gittim ben de. Karşıyaka maçı pazartesi günü akşam 8de buz gibi havada oynandı. Televizyonun da maçı yayınlamasına rağmen o taraftar yine staddaydı. O gün de şanssız bir şekilde yenildik. Ama çok iyi oynadık tek sorunumuz goldü. Rize maçında tribünler uzun zamandır hasret kaldığımız görüntüdeydi. Stad tıklım tıklım doluydu. İnşallah bu takım çok iyi yerlere gelecek. Bu sene birşey yapamazsak da , seneye bu teknik kadro ile devam ettiğimiz takdirde şampiyonluk yarışı içinde bulunacağımızı düşünüyorum. Ah bu hoca sene başında gelseydi, 13 tane toptan haberi olmayan oyuncu alacağımıza 3 tane nokta transfer yapsaydık eminim şu anda da bu kadar aşağılarda olmazdır. Ama yakındır geçecek kötü günler. En kısa zamanda Samsunspor'umuzu Süper Ligde görek dileğiyle
  • Karadenizin en asil takımını tutmaktan dolayı gururluyum aylar sonra rize maçına gittim takımın sıralamadaki içler acısı haline rağmen 11 12 binkişi geldi maça bu Samsunun nasıl futbol kültürüne sahip olduğunu gösteriyor süperligde antalya kayseri manisa gaziantep vb. gibi takımlar oynarken bizim yerimiz bura olmamalı...
  • Samsun u geçmişte başarılı olmasını sağlayan faktör altyapısına verdiği önemdi..Samsun eğer biryere gelicekse bunu altyapı ile başarabilir..Altyapıya verilen önem şuanda ne durumda..Çünkü Samsun da para yok ve altyapıdaki yetenekli oyuncuların kadroya girmesiyle bu aşılabilir..Paf takım gelene gidene 3-4 atardı..

yine forvette 89 doğumlu Hakan Akman var olimpiyat milli takımı kadrosuyla olimpiyatlarda top oynamış bir kardeşimiz. yedek kalmasına rağmen bu sene 4 gol atmış durumda.

91 doğumlu arkadaşımın kardeşi olan Caner Çolak kardeşimiz var bu hafta ilk kez a takımda forma şansı buldu 80.dkdan sonra oda forvette oynuyor.

93 doğumlu Oğuzhan kardeşimiz var inşallah büyük topçu olacak daha şimdiden kendi yaş gruplarında defalarca milli formayı terletmiş bi kardeşimiz bank asyanın en genç futbolcusu oldu bu sene 1-2 kere yedek girdi oyuna.http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=906656

8-9 tane daha altyapıdan profesyonele bu sezon başı ve ara transferde geçen kardeşlerimiz var şuan 42 tane prof oyuncumuz var ama yaklasık 15 tanesi altyapıdan çıkma 88-93 kuşağından topçular zamanla pişecekler

###SAMSUNSPOR###

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.