Şimdi Ara

samsung yp-u2z(siyah) yerini bilen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun zamandır arıyorum fakat hiçbir yerde bulamadım internette yada bi mağazada alabileceğim bir yer varsa söyleyiniz.

• bende bu mp3 çalardan arıyodum ama zor bulunuyo.stoklarda yok falan deniyo nereye girsem.ama hipernex.com da gördüm galiba bi baksan iyi olur.
  • sakın hipernexten almayın o adamlar stoklarda var gösteriolar fiyatını da uygunlaştırıyolar sonra sipariş veriosun ürüün stokta yok diyorlar aman uzak durun o da stokta yoktur emin olun

• arkadaşlar hepsiburada ya gelmiş hemde indirimde ben siparişi verdim bitmeden yetişin inşallah iyi çıkar
  • arkadaşlar gold da var geçen gün kadiköy de 120 ytlye bırakıyordu eleman fakat radyonun firmware ile açılma durumu hakkında birşey söyleyemedi o yüzden almadım, şu işe yapmış olanlar veya olmaz diyenler varsa bir el atsa güzel bir f/p ürünümüz daha olacak. Yurtdışında genelde sadece radyolu versiyonlarını gördüğüm için bunda da var olabilir diye düşünüyorum, bunu ancak alıpta radyoyu açan birinden anlayabiliriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle37 -- 13 Ocak 2007; 13:42:47 >
  • fiyatına göre sonderece iyi bir alet..sesi berrak ve yeterli.Birtek basslar biraz eksik gerlebilir ki bence oda sorun değil.Bu fiyata alınabielcek en iyi ürünlerden biri.
  • bu aleti kullanan birileri görsün şu başlığı arkadaşlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.