Arkadaşlar bende frimware update i yaptım fakat hala vista kullandığım bilgisayarda media studio yp-t9 u görmüyo. Daha önce xp kullandığım bilgisayarımda sorunsuz çalışıyordu. Konu ile ilgili tecrübesi olan oldu mu acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekürler.
ben bu rapid linklerini neden tam olarak göremiyorum ?
Samsung un resmi olarak desteklediği en son firmware sürümü T9 serisi için 1.72 dir.Bütün aramalarıma rağmen uzakdoğu ülkeleride dahil samsung un tüm sayfalarında 1.80 olarak bir yazılım görünmüyor ki bu başlık açılalı çok uzun zaman olmuş , 2009 ağustos ayı şu an ve böyle bir firmware yokken yaklaşık 2 yıl önce nasıl vardı ve nerden bulundu çok merak ediyorum !!! bu arada bu yazılımı yükleyen arkadaşlar cihazlarının garanti kapsamı dışında kaldığından haberdardır umarım...
demekki iyi bir araştırma yapmamışsın.biraz daha arştırırsan 1.8 i bulabilirsin.ayrıca firmvare yükseltmenin garanti ile uzaktan yakından ilgisi yok bence.şayetki var olduğunu varsayalım problem olursa tekrar eski sürümü yüklersin olur biter:)))
madem öyle samsung un resmi herhangi bir ülkeye ait web sitesinden link neden verilmiyor ? öyle bir yazılım olsa mutlaka açık link olurdu yoksa samsung gizli gizli firmware yazıp arayan bulsun kardeşim filanmı diyor :) bu arada sahte yada oynanmış firmware tabiki garantiyi geçersiz kılar ( 1.80 diye ortalıkta dolaşan sürümün üzerinde programcı kişiler tarafından oynanmış 1.72 olduğunu düşünüyorum )
SEVGİLİ SERHAN81 EĞER SAMSUNG YP T9 A SAHİPSEN GÖNÜL RAHATLIĞI İLE 1.8 FİRMWAREYİ YÜKLE İNAN GARANTİYE FALAN BİRŞEY OLMAZ.HAA ŞUDA VAR 1.72 İLE 1.8 ARASINDA KAYDA DEĞER BİR FARK YOK AMA BLUETOOTH ÖZELLİKLERİ 1.72 DE PROBLEMLİ 1.8 İLE DÜZELİYOR BİLGİN OLSUN.
arkadaşlar özür dilemem gere sanırsam çünkü 1.80 diye bir version varmış ve bunu çok uzun aramalardan sonra samsung un kore sitesinden buldum aşşağıda resmi linki veriyorum ;
burda hem yeni oyun dosyaları mevcut hemde 1.80 firmware ( multilanguage ) firmware zip dosyasından çıkan dosyaları doğrudan cihazın ana dizinine kopyalıyoruz ve usb bağlantısını kesip cihazı açıyoruz otomatik olarak update işlemini gerçekleştiriyor.
jahnny teşekkür ederim, bu güncelleme ile ulaşamadığım dosyaları ortaya çıktı, bluetooth cep ile daha rahat iletişim kuruyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme