bide bişey sorcam ben eski sürümle bunun arasında hiç bir fark göremedim sanki biraz daha yavaş gibi ben pek beğenmedim sizdede ölemi
BENDE YÜKLENEMİO BEN 4 AYDAN BERİ ARAŞTIRMA YAPIOM VE GEZMEDİĞİM SİTE KALMADI BU YÜKLEDĞİMİZ SÜRÜM İÇİNE ATTIM AMA update etmio nasıl olucak onu sorcam ben goofyito arkadaşın yazdığı şelri uyguladım ama olmuyo
quote:
Orjinalden alıntı: @dministrator
bide bişey sorcam ben eski sürümle bunun arasında hiç bir fark göremedim sanki biraz daha yavaş gibi ben pek beğenmedim sizdede ölemi
sorum çok mu zordu
yaa çok pişma oldum yükselttiğime nasıl geri alcam
quote:
Orjinalden alıntı: @dministrator
yaa çok pişma oldum yükselttiğime nasıl geri alcam
teşekürler bu arada bluetooth stereo kulaklıkla kullancaklar sakın ama sakın bu sürümü denemesin
ya lütfen biriniz yardım etsin
samsungun sitesinden firmware 1.23 ü yükle tekrar aynı yaptığın gibi içine at bu arada nesinden memnun değilsin ki bence çok güzel oldu. Ben ilk çktığında almıştım yani 1 seneyi geçti ara ara anca şimdi buldum yeni versiyonu neyse sen yap yapazasan tekrar sölersin yardım ederim.
ya youtube da bi video izledim yp-t9 a hesapmakinesi , kronometre gibi programlar yüklemişler. Bu tür program yada oyunlardan elinde bulunduranlar paylaşıma koyarsa sevinirim. izlediğim videonun linki;
Benimde takıldığım bir yer war.T-9'u USB kabloyla PC ye bağladığım zaman cihazı tanıyor ve data transferi yapıp şarz edebiliyorum.Ancak T-9'u PC ile bağlantısını güvenli bir şekilde nasıl ayıracam? Normalde "donanımı güvenle kaldır" sekmesi çıkar diye bekliyordum.Ama çıkmıyor.Bende direk USB kabloyu çekiyorum.Ayrıca cihaz Bilgisayarda "ses aygıtı" adı altında görünüyor.Yani "çıkarılabilir depolama birimli aygıt" altında görünmüyor.Bu konuda bilgisi olan varmı?
samsung un kendi programında, menu nun altında portable device var.orda da safely remove device var.ordan yapabilirsinde bence senin pc de bir sorun var.ben aynı mp3 playerı 2 desktop 1 laptop ta kullanıyorum. 3 ünde de "çıkarılabilir depolama birimli aygıt" olarak gözüküyor
quote:
Orjinalden alıntı: rune20:45 da
samsung un kendi programında, menu nun altında portable device var.orda da safely remove device var.ordan yapabilirsinde bence senin pc de bir sorun var.ben aynı mp3 playerı 2 desktop 1 laptop ta kullanıyorum. 3 ünde de "çıkarılabilir depolama birimli aygıt" olarak gözüküyor
PC yi daha yeni formatladım.Ama sorun değişmedi.Gerçi başka bir bilgisayarda denemedim daha.Aşağıda eklediğim fotoğraflarda görüldüğü gibi T9 "Ses Aygıtları" başlığı altında görülüyor ve Samsungun kendi programını açtığım zaman " safely remove device" seçeneği etkisiz.Sadece "Refresh" ve "Format" seçenekleri aktif.Bu arada kullandığım YP-T9 yurtdışından geldi.Modeli tam olarak YP-T9J. Yalnız bu modelde Bluetooth yok.YP-T9'un "J" serisinde olmuyormuş.Aklıma son olarak "firmware" yapmak geliyor.Bir faydası olurmu acaba? Şu an üstündeki sürüm: 1.68 US
quote:
quote:
Bu ürünü ubuntu da amarok programın da deneyen varmı acaba
ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA BEN DE DÜN İTİBARİYLE BİR SAMSUNG T9 SAHİBİYİM KARFURDAN 150 YTL YE SATIN ALDIM BU FİYATA BU KALİTE TEK KELİMEYLE MUTEŞEM YANİ HİÇ SIKINTI YAPMADAN BU ÜRÜNÜ ALIN DERİM TAVSİYEEDERİM ŞARJ SÜRESİ 30 SAAT ÜSTELİK BENİM N70 İLE DOSYA TRANSFERİ YAPABİLİYORUM TEK EKSİĞİ RADYOSU O DA OLSA ÇAĞLARÖTESİ BİR ALET OLURDU BİR DE BLUTUTDA BAZI SOUNLAR VAR BU SORUNLARI DA İLERİDE FİRMVARE İLE AŞILACAĞINA İNANIYORUM .
t9 kullanan arkadaşlar cep telefonundan t9 a veri gönderirken sorun yaşıyorum benim n70 var desteklenmeyen cihaz uyarısı veriyor bir de bu "server mode" ben bu modda bağlantı sağlayamadım yardımcı olursanız sevinirim. bana sorularınız varsa yanıtlayabilirim.
firmware yenilemesi yaptınız mı?
hayır yapmadım 1.7 sanırım güncelleme yaparsam doğrudan veri göndermem mümkün hale gelir mi yani telefondan bir resmi blututla doğrudan gönderebilir miyim öyle olursa harika olur
Arkadaşlar ben t9 a yaklaşık 3 ay önce firewire güncellemesi yaptım yani 1.23 ten 1.80 e çıkartım. Ama bluetooth la ilgili sorunlar.Telefondan yp-t9 a müzik txt vb atabiliyorum ama yp-t9 dan telefona hiçbirşey atamıyom.yardımlarınız için şimdiden saolun.
Ayriyetten yp-t9 için tema ve oyun linki verebilecek varsa paylaşıma koyarsa sevinirim.